hahahah süper yaaaaaabenim esim bu 1,5 kiloya ragmen diyooooooo :)))) bizim bebek devamli poposunu gosteriyor ya askim bu kiz olabilir seninkine benziyor diyooooooooo :))))))))
cnm yaaa :)))Taaam 7 kilo aldım.
Zaten idda ediyorum bu popo ve göğüsler benim değil biri üstüme yapıştırmış diye. Eşim gülüyo :))
hoşgeldin cnm leyla01 mesaj atıyorsun o ekliyor seni.. bebişinede maşallah teyzelerindenMerhaba kızlar,aranıza yeni katıldım sayılır,haziran annelerine beni de ekler misiniz:)
YAŞ:29 bebek :1 SAT:27 ağustos DOĞUM TARİHİ:3 haziran Hamile kaldığım kilo:50 cinsiyet:erkek
Allah hepimizin bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
bende 1,5 kilo aldımm.
göğüsler aldı başını gidiyorr.
dun hastanede bı bayan gordum kız dıokıı
hıc yemedıgım kadar et (etten nefret edermıs) ve tatlı yıyorum eksiden nefret ediyorum dedı
veee cınsıyetı erkekmişşş
Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım sayılır,haziran annelerine beni de ekler misiniz:)
YAŞ:29 bebek :1 SAT:27 ağustos DOĞUM TARİHİ:3 haziran Hamile kaldığım kilo:50 cinsiyet:erkek
bende ekmek ve bulguru acaip severdim şimdi ikisinide göresim yok ekmek yiyemiyorum artık
Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım sayılır,haziran annelerine beni de ekler misiniz:)
bende balık ve tavuk eskıden ıkısınıde haftada muhakkak 1 kere yapardım
sımdı dısarda bıle yıyemıyorummm
gunde 3-4 tane portakal yıyorummmmm
dun hastanede bı bayan gordum kız dıokıı
hıc yemedıgım kadar et (etten nefret edermıs) ve tatlı yıyorum eksiden nefret ediyorum dedı
veee cınsıyetı erkekmişşş
portakalı bende çok seviorum yaaaaa
Bende etten nefret ederim...Ama ben hala nefret ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?