2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu tatlı muhabbeti bırakıp çıkmak zorundayım yine öğlen oldu neredeyse.
Bacınız işlere sarılır.
Kendinize iyi bakın.
Yarın sabah görüşürüz.

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım sayılır,haziran annelerine beni de ekler misiniz:)
YAŞ:29 bebek :1 SAT:27 ağustos DOĞUM TARİHİ:3 haziran Hamile kaldığım kilo:50 cinsiyet:erkek

Allah hepimizin bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldin ikiprensim....

uff bu uyku ile nolacak bugün yaaa... yazamıyorum bile ufff

benim esim bu 1,5 kiloya ragmen diyooooooo :)))) bizim bebek devamli poposunu gosteriyor ya askim bu kiz olabilir seninkine benziyor diyooooooooo :))))))))
hahahah süper yaaaaaa

Taaam 7 kilo aldım.
Zaten idda ediyorum bu popo ve göğüsler benim değil biri üstüme yapıştırmış diye. Eşim gülüyo :))
cnm yaaa :)))

hoşgeldin cnm leyla01 mesaj atıyorsun o ekliyor seni.. bebişinede maşallah teyzelerinden

dun hastanede bı bayan gordum kız dıokıı
hıc yemedıgım kadar et (etten nefret edermıs) ve tatlı yıyorum eksiden nefret ediyorum dedı
veee cınsıyetı erkekmişşş

dun hastanede bı bayan gordum kız dıokıı
hıc yemedıgım kadar et (etten nefret edermıs) ve tatlı yıyorum eksiden nefret ediyorum dedı
veee cınsıyetı erkekmişşş

bende ekmek ve bulguru acaip severdim şimdi ikisinide göresim yok ekmek yiyemiyorum artık

hosgeldin..hayirli olsun.ne zaman ogrendin cinsiyeti ne cabuk :)

Hoşgeldin canım...
Cinsiyeti bile belli olmuş baksana..Maşallah...

kızlar ne güzel bişeyleri yiyememek
ben herşeyi yiyorum aklıma yemek gelince acıkıyorum
az yemek için uğraştıkça daha çok kilo alıyorum
dr kızacak yine ne yüzmeye gidiyorum ne yürüyüşe zaten hava soğuk evden burnumu bile çıkarmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…