ben portakal-mandalina kesinlikle yiyemiyorum hala...Midem deliniyor sanki...Çok kötü oluyorum.
ozaman doktor yanlıs hıssetmıs kuzucuk oyku gelıo:):):):)
BEN turuncu bı cocuk dogurcam gıbıme gelıooooo
güzel anneler benim bebem acıkmış galiba birazdan yemeksaati olduğunu anladı acıktık. çalışan çocuk böyle oluyor:)) ben çıkıyorum arada girebilirsim girerim ama akşam kesin gelirim.. öptümm
güzel anneler benim bebem acıkmış galiba birazdan yemeksaati olduğunu anladı acıktık. çalışan çocuk böyle oluyor:)) ben çıkıyorum arada girebilirsim girerim ama akşam kesin gelirim.. öptümm
Eki Görüntüle 114457
Benim koluma bakın kızlar net çıktı mı bilmiyorum...2 kolum da bu şekilde..Sürekli serum ve tahlil vermekten mahvoldum..Artık elimin üzerinden damar yolu açıyorlar...Bakın da kendinizi şanslı hissedin azıcık...
Eki Görüntüle 114457
Benim koluma bakın kızlar net çıktı mı bilmiyorum...2 kolum da bu şekilde..Sürekli serum ve tahlil vermekten mahvoldum..Artık elimin üzerinden damar yolu açıyorlar...Bakın da kendinizi şanslı hissedin azıcık...
ayyyy kuzu içim acıdı yaaaa
canım benım
krem felan kullanılıyomu hemen toparlasın
ay canim ya cok gecmis olsun..umarim atlatirsin bu gunleri cabucak..
yok kız, bana bi zararı yok..Alıştım...
Sadece siz kendinizi iyi hissedin diye ekledim resmi..Gerçekten çok ağır geçirdiğim halde hep pozitif olmaya çalışıyorum..Ağrıdan falan fazla üzülüp etkilenmeyin diye...
ya allaha sana gercekten neşe verıyor kuzu
ben senın yerınde olsam ooooooooo
yarın dr a gidicem vakit geçmiyor bir türlü
yarın dr a gidicem vakit geçmiyor bir türlü
Selam hanimlar nasilsiniz bakalim? Ben dün doktora gittim hersey yolunda cok sükür. Bi kac gün daha arayi kapatmis ama hala biraz geriden geliyo ama olsun saglikli olsunda önemli degil. Ay cok güzeldi tam bi bebise benzemis artik :)
Selam hanimlar nasilsiniz bakalim? Ben dün doktora gittim hersey yolunda cok sükür. Bi kac gün daha arayi kapatmis ama hala biraz geriden geliyo ama olsun saglikli olsunda önemli degil. Ay cok güzeldi tam bi bebise benzemis artik :)
oh ne guzel..yarina bisey kalmadi canim..benim daha 10 gunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?