hosgeldin..hayirli olsun.ne zaman ogrendin cinsiyeti ne cabuk :)
Hoşgeldin canım...
Cinsiyeti bile belli olmuş baksana..Maşallah...
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin..
İkili test için mi gideceksin..
Selam hanimlar nasilsiniz bakalim? Ben dün doktora gittim hersey yolunda cok sükür. Bi kac gün daha arayi kapatmis ama hala biraz geriden geliyo ama olsun saglikli olsunda önemli degil. Ay cok güzeldi tam bi bebise benzemis artik :)
Sağolun kızlar :) ben cinsiyetini 24 kasımda öğrendim,%98 erkek dedi doktor,çok mu erken olmuş?Siz bilmiyo musunuz?Ama bebişim sanki bizi meraklandırmak istemez gibi açmıştı iki bacağını,bağdaş kurmuş bi de :90:
evet canım ikili için gideceğim
kızlar bu arada birce ile forum dışında görüşen var mı haber alan varsa bizimle de paylaşır mı merak ediyorum
Sağolun kızlar :) ben cinsiyetini 24 kasımda öğrendim,%98 erkek dedi doktor,çok mu erken olmuş?Siz bilmiyo musunuz?Ama bebişim sanki bizi meraklandırmak istemez gibi açmıştı iki bacağını,bağdaş kurmuş bi de :90:
kuzu seni burda görmek güzel bir sürpriz oldu :)
hahahah süper yaaaaaa
cnm yaaa :)))
hoşgeldin cnm leyla01 mesaj atıyorsun o ekliyor seni.. bebişinede maşallah teyzelerinden
selam arkadaşlar... demin yanlışklıkla 2010 haziran annelerini açmışım.... tabloyu görünce bi heyecanlandım... cinsiyetler belli olmuş, isimler konmuş... yeni düzenlendi zannettim... ana bi de baktım ki geçen seneninmiş
Valla ben nerdeyse hergün gidiyorum....
Ne cinsiyet dyorlar ne bişey...
cinsiyet için acele etmemek lazım çünkü kızınkiyle erkeğinki birbirlerine çok çok benziyo bu haftalarda. 16. haftadan sonra ayırt ediyomuş genelde hatta 20. haftada net olabiliyomuş. erkek diyenlerin çoğu kıza dönüyo o yüzden. benim yeğenim için 5 aya kadar erkek demişti doktor sonra kıza döndü..
kocaminkuzusuyum ayrıcana sana şunu söyliyim için ferahlasın biraz :) benim kayınvalidem eşimi 3,5 kilo miyomla beraber doğurmuş ki ikiz zannediyolarmış karnından dolayı. Tabi o zaman ultrason falan yok.. şimdi kendisi kazık kadar herifhiçte bişey olmamış o kadar şeyden minicik miyomdan bişicik olmaz. Sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah.
Eki Görüntüle 114457
Benim koluma bakın kızlar net çıktı mı bilmiyorum...2 kolum da bu şekilde..Sürekli serum ve tahlil vermekten mahvoldum..Artık elimin üzerinden damar yolu açıyorlar...Bakın da kendinizi şanslı hissedin azıcık...
çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrasını çok daha rahat geçirirsin.
bir de bişey sorucam şu takvimleri nasıl ekliyorsunuz?
çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrasını çok daha rahat geçirirsin.
bir de bişey sorucam şu takvimleri nasıl ekliyorsunuz?
haziran annelerine nasıl nasıl ekleniyoruz acaba? benide ekleyebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?