2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin..hayirli olsun.ne zaman ogrendin cinsiyeti ne cabuk :)

Hoşgeldin canım...
Cinsiyeti bile belli olmuş baksana..Maşallah...

Sağolun kızlar :) ben cinsiyetini 24 kasımda öğrendim,%98 erkek dedi doktor,çok mu erken olmuş?Siz bilmiyo musunuz?Ama bebişim sanki bizi meraklandırmak istemez gibi açmıştı iki bacağını,bağdaş kurmuş bi de :90:

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin..
İkili test için mi gideceksin..

evet canım ikili için gideceğim

Selam hanimlar nasilsiniz bakalim? Ben dün doktora gittim hersey yolunda cok sükür. Bi kac gün daha arayi kapatmis ama hala biraz geriden geliyo ama olsun saglikli olsunda önemli degil. Ay cok güzeldi tam bi bebise benzemis artik :)

gözün aydın canım inşallah hepimiz her daim iyi haberlerle geliriz dr dan

kızlar bu arada birce ile forum dışında görüşen var mı haber alan varsa bizimle de paylaşır mı merak ediyorum

evet canım ikili için gideceğim
kızlar bu arada birce ile forum dışında görüşen var mı haber alan varsa bizimle de paylaşır mı merak ediyorum

ben bugün özel mesaj attım..Seni merak ediyorum diye..Salı döneriz demiş ankaraaya gideceklermiş ya..İnşallah güzel haberlerle gelir..

Valla ben nerdeyse hergün gidiyorum....
Ne cinsiyet dyorlar ne bişey...

selam arkadaşlar... demin yanlışklıkla 2010 haziran annelerini açmışım.... tabloyu görünce bi heyecanlandım... cinsiyetler belli olmuş, isimler konmuş... yeni düzenlendi zannettim... ana bi de baktım ki geçen seneninmiş

İnşallah biz de yakında öyle doldururuz tablomuzu...
Tabi ben tembellik edip leylaya mesaj atmamaya devam edersem hiç olamadan o tabloda doğuracağım..

Valla ben nerdeyse hergün gidiyorum....
Ne cinsiyet dyorlar ne bişey...

cinsiyet için acele etmemek lazım çünkü kızınkiyle erkeğinki birbirlerine çok çok benziyo bu haftalarda. 16. haftadan sonra ayırt ediyomuş genelde hatta 20. haftada net olabiliyomuş. erkek diyenlerin çoğu kıza dönüyo o yüzden. benim yeğenim için 5 aya kadar erkek demişti doktor sonra kıza döndü..

kocaminkuzusuyum ayrıcana sana şunu söyliyim için ferahlasın biraz :) benim kayınvalidem eşimi 3,5 kilo miyomla beraber doğurmuş ki ikiz zannediyolarmış karnından dolayı. Tabi o zaman ultrason falan yok.. şimdi kendisi kazık kadar herif hiçte bişey olmamış o kadar şeyden minicik miyomdan bişicik olmaz. Sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah.

İnşallah canım benim..Doktor da miyomun zararı olsaydı şu ana kadar olurdu diyor zaten..Benim de gönlüm rahat..Sağ salim doğuracağım inşallah..Ama ferahladım gerçekten,sağol...
Cinsiyet konusunda merak ediyorum da, sağlıklı olsun çok da önemli değil...Benim bebeğin mavileri de pembeleri de hazır zaten...Cinsiyet bilmediğimizden iki renkten de alıyoruz...

çok geçmiş olsun,inşallah bundan sonrasını çok daha rahat geçirirsin.

bir de bişey sorucam şu takvimleri nasıl ekliyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…