2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede canım çok takma şu miyomu, benim bir arkadaşımda bisiri miyomla doğuma gitti, sezeryan sırasında da miyomları alındı zaten.. Bence bir problem olmaz, doktorlar olumsuz konuşmaya bayılıyorlar zaten. Bende de ilk 12 haftada düşük riski tutunma problemi oldu, her hafta iğne oldum(progesteron), tutunma sırasında boşluklar oluşmuştu, atlattık Allaha şükür. Zaten sen çok pozitifsin, çok kolay atlatırsın bu durumu. Kolun içinde geçmiş olsun. Bende 3 aydır hergün karnımdan iğne yapıyorum kendime, benim karnımda da morluklardan iğneyi sokacak yer kalmadı ama napalım, bebişler için her şeye değer bence...

Son düzenleme:

Takmıyorum canım..Bu doktorum da öyle dedi..Sezeryan olursan alırız zaten dedi..
Sen de çok şey yaşamışsın, geçmiş olsun..İnşallah daha fazla sıkıntı yaşamazsın..Zaten şükrediyorum hep..Ben mesela kendime iğne falan yapamam, mümkün değil, hiç olmazsa o sıkıntıları yaşamadım...Allah inşallah bi daha sana da yaşatmasın,sağ salim güle oynaya geçir hamileliğini..
Zaten bu dönem en keyifli dönemmiş, ilk 3 ayı atlattık, keyfini çıkarmaya çalışıyorum...
Bence de, bebişler için herşeye değer...

benim arkadaşımda da miyom vardı.ve de büyüktü .doğuma kadar miyom içeride küçüldü.sezeryanla doğum yaptı ama doktor normal doğum bile yapmaya bile izin vermişti.

Evet hiçbir şeye takmamak lazım bence, 12 haftadan sonra benimde biraz moralim düzelmeye zaman daha hızlı geçmeye başladı. Evet 16 dan sonra iyice rahatlarız daha enerjik oluruz zaten... Hepimize Allah kolaylık versin. Bebişlerimizi korusun.

Amin canım...
İnşallah başka kayıplar vermeden 9 ayı bitirir,sağ salim doğum yaparız hepimiz de...

kuzu canım benim bir arkadaşımında miyomları vardı sezaryende onlarıda aldılar baya büyümüş diyordu ama hepsinden bir seferde kurtuldu

kızlar birde cinsiyet konusunda aklıma gelen bişey
geçen yıl uzaktan bir tanıdık hamileydi hep kız olacak demişler o da herşeyini pembe almış hazırlamış çocuk bi doğmuş oğlan yani her zaman yanılma riski var

Bende inşallah,bebekimin sayesinde kurtulurum...
Bizim bi tanıdık da aynı şekilde oldu..Doğuma kadar kız dediler, çocuk doğumda anlaşıldı erkek olduğu..Ama onların 4.çocuktu pek bi alışveriş yapmamışlardı, o yüzden sorun etmediler...

bende hep mart gibi doğsun da yaza ele gelsin rahatça gezelim derdim ama haziranda doğacak toparlanması 1 ay sürer sonrada ramazan geliyor zaten

ben kızımıda haziranda doğurdum, bununla son adet tarihim bile aynı. Ama çok güzel geçti. Eylül gibi de tatile de çıktım. Süper bence yaz çocuğu olması, kışın banyosu falan sorun oluyor. Üşüyorlar. Bence çok güzel bir dönem

bende nısan gıbı felan olmasını ısterdım cunku doya doya gezmek ıcın.
sımdı ısınn yoksa mıllet gezerken kapan evee....

Kız toplar o kendini...
Biz doğurur doğurmaz, 40.ını bekleriz belki bilmiyom...Ispartaya gidecez bebekimle türbe ziyaretine...

ayy inşallah çabuk toparlanırız kızlar daha önce de söylemiştim ya kardeşim evlenecek aslında haziranda istiyordu düğünü ama bizim bebiş için erteledi şimdi bayramda düşünüyor bayramın son günü evlenecek bi aksilik olmazsa

bende aynen canim hep yaz bebegi olsun istemisimdir..mayis sonu dogar bizimkiler bence..bende esime diyorum haziran-temmuz-agustos 1 hafta izin alcan arkaya bebekle annenide alcaz dogru tatil..yuzmeden kilolari veremem diyom..dur bi saglikli olunda ikiniz sonra dusuncez onlari diyo :))

evet,kış mevsimini ben de hiç sevmem...
Ama hep bi bebeğim olursa yaz çocuğu olsun derdim..Allah dualarımı kabul etti..İnşallah o günler de görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…