ben kızımıda haziranda doğurdum, bununla son adet tarihim bile aynı. Ama çok güzel geçti. Eylül gibi de tatile de çıktım. Süper bence yaz çocuğu olması, kışın banyosu falan sorun oluyor. Üşüyorlar. Bence çok güzel bir dönem
ben kızımıda haziranda doğurdum, bununla son adet tarihim bile aynı. Ama çok güzel geçti. Eylül gibi de tatile de çıktım. Süper bence yaz çocuğu olması, kışın banyosu falan sorun oluyor. Üşüyorlar. Bence çok güzel bir dönem
bence de..
Bi bez bağlıcam altına, küvetine atacam atacam duracam diyorum ya, bakalım kısmet...
Zaten ultrason resimleri balık gibi benim minikimin..Sudan çıkmaz, hem çabuk büyür..
ayy inşallah çabuk toparlanırız kızlar daha önce de söylemiştim ya kardeşim evlenecek aslında haziranda istiyordu düğünü ama bizim bebiş için erteledi şimdi bayramda düşünüyor bayramın son günü evlenecek bi aksilik olmazsa
kızlar şimdi 2lli test sonucumu aldım..doktor iyi gayet dedi ama su yaşa baglı risk benim aklımı karıştırdı..o yaşa baglı risk durumu benim yaşımda görülen kadınların kacta kacında down riski taşıdıgı degilmi? sadece biyolojik olan öenmli dimi? merak ediyorum cıkıcam şimdi ltn cevap bilenler...
kızlar şimdi 2lli test sonucumu aldım..doktor iyi gayet dedi ama su yaşa baglı risk benim aklımı karıştırdı..o yaşa baglı risk durumu benim yaşımda görülen kadınların kacta kacında down riski taşıdıgı degilmi? sadece biyolojik olan öenmli dimi? merak ediyorum cıkıcam şimdi ltn cevap bilenler...
Evet suyu çok seviyor benim kızımda süper yüzüyor. Yaz çocuğu nede olsa. Birde aman fazla kıyafet almayın ilk dönemler için zaten sadece body giyebiliyorlar sıcaktan dolayı.. .Çokta ekonomik oluyorlar.
aynen bende hep mart nisan gibi olsun isterdim koç burcu doğsun isterdim hepbende nısan gıbı felan olmasını ısterdım cunku doya doya gezmek ıcın.
sımdı ısınn yoksa mıllet gezerken kapan evee....
sıcak olacak ama onlar yine de üşümezmi kat kat giydirmeyiz ama sadece body de az olur gibi geliyor bana
cok saol canım..herkesin sonucları ii cıkar inaşlahhhhh..canım iyi çıkmasına sevindim
yaşınla ilgili olan konuda pek fikrim yok ama problem olacağını sanmam sadece onun
yaşa bağlı risk ortalama bir değer. ikili testte son değer önemli olan. Tüm veriler girildikten sonraki.
slm kızlar devamlı yazdıklarınızı takip ediyorum arada bende yazayım diyorum bende bugun tam 16 haftalığım cumartesi doktora gittim 3 lü test yaptık oda 2 li test gibi allaha şükür çok iyi çıktı bebeğimin kafatasını midesini iskeletini uyluk kemiğini filan gösterdi doktor çok güzeldi yaa harekette ediyodu çok güzeldi doktorumuz cinsiyet konusunda biraz uğraştı benim terbiyeli bebeğim göstermedi pek doktorumuzda büyük ihtimal kız dedi canımkızım benim meleğim çok seviyorum onu ALLAH hepimizin meleklerini korusun amin
aynen bende hep mart nisan gibi olsun isterdim koç burcu doğsun isterdim hep
Ense kalınlığı ve kandak değerler iyi çıktıysa,sorun yoktur canım..İyi çıkmış, gözün aydın...
tamamen atarak anlatıyorum rakamlar doğru değil, doktorumun bana anlatışı böyleydi..
20 yaşındaki kadınla 35 yaşındaki kadın aynı değerler,aynı ense ölçümü çıksa bile, yaşa göre 20 yaşındaki kadında risk oranı çok çok daha düşük çıkıyormuş...Denklem gibi düşün, yaş büyüdükçe risk oranı büyüyor..Ama önemli olan ense kalınlığı ve kan tahlilleri...
cok saol canım..herkesin sonucları ii cıkar inaşlahhhhh..
evet digilmi ben de öyle biliyorum doktorda öyle söyledide illaki şüphe işte..saol canım..
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA..bende koç haric her burc olabilir..kocam var koç yeter vallahi bi tane :))))))))))
slm kızlar devamlı yazdıklarınızı takip ediyorum arada bende yazayım diyorum bende bugun tam 16 haftalığım cumartesi doktora gittim 3 lü test yaptık oda 2 li test gibi allaha şükür çok iyi çıktı bebeğimin kafatasını midesini iskeletini uyluk kemiğini filan gösterdi doktor çok güzeldi yaa harekette ediyodu çok güzeldi doktorumuz cinsiyet konusunda biraz uğraştı benim terbiyeli bebeğim göstermedi pek doktorumuzda büyük ihtimal kız dedi canımkızım benim meleğim çok seviyorum onu ALLAH hepimizin meleklerini korusun amin
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA..bende koç haric her burc olabilir..kocam var koç yeter vallahi bi tane :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?