Amin canım...Hoşgeldin aramıza...
Ne güzel, sağlıklı sıhhatliymiş..Bi de kızmış..Çok özeniyorum kızı olan annelere...
Darısı başıma....
ben aslan burcuyum..
Ben de koç veya aslan olmasın da ne olursa olsun derdim...
Eşim gibi dengesiz ikizler olacak...
Bende haftaya salı dörtlü test için gitçem bakalım hayırlısı... Kanda aldılar mı? Tok karnına gittin değil mi?
nefret ediyorum buradann hiç bişey yok seçme şansım yok dr hiçbişey dediği yok elimde bi ultrason görünytüsü bile yok sevmiyorum burayııııı ufffffffff bebeğimi 2dk bile göremiyorum bu ne yaaaa
hoşbulduk canım burdaki muhabbete samimiyete bayılıyorum uzun zamandır takip ediyorum sizi yazdıklarınızı devamlı okuyorum hatta biriniz uzun süre girmese buraya meraklanıyorum ne oldu diye sonunda bende yazmaya karar verdim umarım hepimiz hamileliklerimizi çok güzel geçiririz
bende aslan olmasını ısterdım hep burcunun
cok aslan tanıdım var hepsı cok guclu karakterler ama benımkı maelsef dengesız bısı olcak:):):):):)
ben 2li test yaptırdımda 4lüyü cuma günü yaptırcam. 4lüde neye bakıyolar bilen var mı? Sadece kandan mı bakıyolar
Kız ben aslanımda ne oluyo...
Sevmem hiç...Dengesiz mengesiz, boşver ikizler olsun, hiç olmazsa sözümüzü dinler...
Kız ben aslanımda ne oluyo...
Sevmem hiç...Dengesiz mengesiz, boşver ikizler olsun, hiç olmazsa sözümüzü dinler...
4 lü dediğin ne kız...
Ben 4 lü bişey yaptırcam ama doktor 20. haftasında dedi..Erken değil mi seninki...
Yaz kız..Hepimiz aynı sıkıntıları yaşadığımız için endişeleniyoruz...
İnşallah hepimiz de sorunsuz hamilelikler geçiririz, sen de katıldığına eminim pişman olmazsın..Burdaki sohbet gerçekten çok güzel...
canim aynen birde relaks oluyorlar..kafaya birsey takmiyor ikizler..bizim gibi degil..
2li taramamı yaptı bide 4lü tarama varmış boyuna tarıyolar anlamadım bende.Özele gidiyorum bide para tuzağı zaten. Ama ayın 17sinde gel dedi test için.. 14 haftalık oluyo o zaman tam.
2li taramamı yaptı bide 4lü tarama varmış boyuna tarıyolar anlamadım bende.Özele gidiyorum bide para tuzağı zaten. Ama ayın 17sinde gel dedi test için.. 14 haftalık oluyo o zaman tam.
ne guzel ıste bak sende capcanlısın:)
kızım ben ozaman kaynana olurum valla o hep esının sozunu dınler ozamanda:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?