canım benin bildim 4 lü teste 3 lü testin biraz gelişmişi sanırım ama 14 hafta erken deilmi çünkü 3lü ve 4 lü testler 16. ve 20. haftalar arasınsa yapılır
ya kızlar sız 4luden 3luden bahsedıosunuz ben daha 2lının sonuucnu cuma alıcammm
ne kadar gerıden takıp edıyorum siziiii
kıslar bu free beta hcg 50 nin altında olunca cinsiyeti erek mi oluyordu öyle bişey okumuştum nasıldı o?
kıslar bu free beta hcg 50 nin altında olunca cinsiyeti erek mi oluyordu öyle bişey okumuştum nasıldı o?
bi bilsem bende.. yanlış anlamadığıma eminim çünkü... ayın 7sinde gittim 2li testin sonuçları için çağırdı. 10 gün sonrada gel 4lü tarama yapalım dedi. olmazsa arar bi sorarım haftalarımı karıştırdı naptı. erken oluyo gerçekten
kaç haftalık hamilesin canım 3 lü 4lü testler 16. haftadan itibaren yapılıyo hem en önemlisi 2li testmiş
canım benim free beta hcg 22 ama doktor büyük ihtimal kız dedi bana bence doğru deildir böle bişey
aa çürüdü mü o tez benim 42,55 çıktıyani hala %90 erkek benimkü50 nin altı erkek deniliyordu...
ama çürüdü o tez..
egenin 26 idi...Ama kızı olacakmış...
aynen canim 50 alti erkek 50 ustu kiz..benim 15 cikti..
Yooo 16.hafta içinde gelmen lazım dedi yani 15+2-3 gibi iken gel dedi çünkü amniyosentez gerekebilirmiş, AS içinde 16. haftayı pek geçirmemek gerekirmiş, en iyi o zaman yapılırmış. Ben şu anda 14+5 oldum. 15.hafta bitiyor...
ben daha 12 haftalığım(
hiç geçmiyor zaman
ben daha 12 haftalığım(
hiç geçmiyor zaman
Valla seni çok iyi anlıyorum...
tıpa gidiyorum acile..
Ultrasona bakarken eşimi almıyorlar odaya..Ben de bakıcam diyorum, biz bakıyoruz sorun yok diyorlar..Bi keresinde ultrasonu çevirdim görebileceğim şekilde, endişelenmesem bebeğim için gelmem herhalde, görmek istiyorum dedim..Kız bişey demedi allahtan...
aa çürüdü mü o tez benim 42,55 çıktıyani hala %90 erkek benimkü
senin kızmı bebiş?
yaa varya en son gittiğimden beri doktora düşündükçe sinir oluyorum yaaa hiçbişey yok hiçbişey demior burda 3 lü 4 lü konuşuluyo ben daha 2 li niye yapmadı diye konuşuyorum uffff aglıcam valla şimdi
yaa varya en son gittiğimden beri doktora düşündükçe sinir oluyorum yaaa hiçbişey yok hiçbişey demior burda 3 lü 4 lü konuşuluyo ben daha 2 li niye yapmadı diye konuşuyorum uffff aglıcam valla şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?