yaa varya en son gittiğimden beri doktora düşündükçe sinir oluyorum yaaa hiçbişey yok hiçbişey demior burda 3 lü 4 lü konuşuluyo ben daha 2 li niye yapmadı diye konuşuyorum uffff aglıcam valla şimdi
yaa varya en son gittiğimden beri doktora düşündükçe sinir oluyorum yaaa hiçbişey yok hiçbişey demior burda 3 lü 4 lü konuşuluyo ben daha 2 li niye yapmadı diye konuşuyorum uffff aglıcam valla şimdi
ay canim ya cok haklisin.
Canım yıpratma kendini...Ben de bi haberim 3 lü den 4 lüden...doktor gün veriyo, o günler gidiyoruz işte, o kadar...Bebişin sağlıklı olsun da, varsın test yapmasınlar, tek derdin o olsun...Mesela bana 20.haftası tıp fakultesine gidip detay ultrason istedi doktor, herkesi göndermiyorlar...Keşke bebeğim haftasında gitseydi de, beni de göndermeseydi diyorum ben de...
haklısınız arkadaşlar da ultrason zaten eski bişey kendi ilk gittiğimde tartaklıyodu nasıl bu diye ondan bakıp iyi sağlıklı diyo işte ense kalınlğını falan ölçtüğüde yokbazıları sadece ense kalınlığına bakıp yapıp yapmama kararı verebiliyo yada direk sadece 3lü de yapabilir.Takma kafana boşver. eskiden test mi varmış 10 sene önce bile yapan yokmuş doru düzgün
haklısınız arkadaşlar da ultrason zaten eski bişey kendi ilk gittiğimde tartaklıyodu nasıl bu diye ondan bakıp iyi sağlıklı diyo işte ense kalınlğını falan ölçtüğüde yokölçse gebe kartıma ayzardı sadece boyu yazıyo ... onun sağlıklı dediğinden de şüpeliyim ne zaman geleceğimi bile sölemiyo sormasan bu gittiğimde unutmuşum sormayı ufffffff. elimde hiç bişey yok ben ilerde bebeğime ne göstericem bi tanecik ultrasonr esmi bile yok dogru düzgün bakamıyorum bile eşim hele o hiç görmedi oda istiyo ama yapacak bişey yok
bu kadarda üzme kendini.. eğer imkanın varsa yakın şehirlerden birine git yaptır madem için rahatlamış olur...
en yakın kars var orayı araştırdık orasıda aynı özel falanda yok.. erzurum var 5,5 saat sürüyoki şimdi heryer kar buz 5,5 saatten uzun sürer ben mahvoluyorum o yolda imkan yok ve çok siir oluyorum :84::84::84::84::84::84::84:
ben 14 oldum ama, bebeğim iki hafta geride olduğu için seninkiyle aynı gidiyor gelişimi büyük ihtimal..
5,5 saat yol çekme bence..Bi terslik olsa mutlaka söylerlerdi..Sen kalbini ferah tut...
Demek herşey yolunda ki, iyi diyor...
Çok üzüldümhaklısınız arkadaşlar da ultrason zaten eski bişey kendi ilk gittiğimde tartaklıyodu nasıl bu diye ondan bakıp iyi sağlıklı diyo işte ense kalınlğını falan ölçtüğüde yokölçse gebe kartıma ayzardı sadece boyu yazıyo ... onun sağlıklı dediğinden de şüpeliyim ne zaman geleceğimi bile sölemiyo sormasan bu gittiğimde unutmuşum sormayı ufffffff. elimde hiç bişey yok ben ilerde bebeğime ne göstericem bi tanecik ultrasonr esmi bile yok dogru düzgün bakamıyorum bile eşim hele o hiç görmedi oda istiyo ama yapacak bişey yok
kizlar benimde testler hakkinda bilgim yok..simdi ikili iyi olunca üclüyü doktorlar yapmiyor diyosunuz veya doktoruna bagli demi..beni 16.haftamda cagirdi..gerci aylik kontrol zamani..ama belkide gidince
üclü test yapicak bisey demedi..
en yakın kars var orayı araştırdık orasıda aynı özel falanda yok.. erzurum var 5,5 saat sürüyoki şimdi heryer kar buz 5,5 saatten uzun sürer ben mahvoluyorum o yolda imkan yok ve çok siir oluyorum :84::84::84::84::84::84::84:
Canım yıpratma kendini...Ben de bi haberim 3 lü den 4 lüden...doktor gün veriyo, o günler gidiyoruz işte, o kadar...Bebişin sağlıklı olsun da, varsın test yapmasınlar, tek derdin o olsun...Mesela bana 20.haftası tıp fakultesine gidip detay ultrason istedi doktor, herkesi göndermiyorlar...Keşke bebeğim haftasında gitseydi de, beni de göndermeseydi diyorum ben de...
5,5 saat yol çekme bence..Bi terslik olsa mutlaka söylerlerdi..Sen kalbini ferah tut...
Demek herşey yolunda ki, iyi diyor...
Çok üzüldümyakın bi şehir merkezine filan gitsen?peki eşinin içeri girmesine izin vermiyor mu?Kendini üzme,Allah çaresiz dert vermesin,bunun bi çaresini bulursun mutlaka.Bence gidebeleceğin en yakın başka bi doktora git en kısa zamanda,üzülme
offfff bilmiyoruuummmmm siinirliyim kaç gündür :84::84:
delü olurmu oyleee:):):):):))benımkı zaten hep en alt sınırlarda daha yenı boyu 6 cm olmus doktora dıorum bunun boyu kısamı olcak hayır dıo normal ama ben pek ınanamıyorum
senın bebıs kocaman olmustur o bu azımle herkesı gecer.....:)
hastane olarak değilde muaynehane olarak illaki vardır ya.. en azından ultrasonda bakabilirler tahlilleride dışarda bi labrotuara yönlendirebilir ne biliyim...az insan yok ordada sonuçta herkes devlet eline bakmaz zannetmiyorum..
Bence biraz yaşla ilgili yaşın gençse pek bi problem çıkmaz merak etme..
ben ardahandayım burda sadece 1 tane devlet hastanesi ve 2 dr var günde yüzlerce hastaya bakıyorlar içeriye 9-10 kişi giriyorsun 2 muayene masası var yanyana yatıorsun eş,m nasıl girsin pufsss. burda imkan yok dr seçme gibi lüksüm yok:84:
En son geçen hafta 7,78 di..
Bu hafta ölçmedi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?