2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa varya en son gittiğimden beri doktora düşündükçe sinir oluyorum yaaa hiçbişey yok hiçbişey demior burda 3 lü 4 lü konuşuluyo ben daha 2 li niye yapmadı diye konuşuyorum uffff aglıcam valla şimdi

İkili yapılması yeterli zaten, ben başka bir doktora danıştım dörtlüye gerek yok dedi ama ben kendi doktorum istedi diye yaptırdım. Zaten genelde sadece ikili yapılıyor. o da 11-14 hafta arası onu da çok geçirmemek lazım bebek 8.4 cm.yi geçerse yapılamıyormuş..

yaa varya en son gittiğimden beri doktora düşündükçe sinir oluyorum yaaa hiçbişey yok hiçbişey demior burda 3 lü 4 lü konuşuluyo ben daha 2 li niye yapmadı diye konuşuyorum uffff aglıcam valla şimdi

keşke doktora sorsaydın canım bana 3 lüyü yapmıcaktı ben kendim ısrar ettim valla

ay canim ya cok haklisin.

bazıları sadece ense kalınlığına bakıp yapıp yapmama kararı verebiliyo yada direk sadece 3lü de yapabilir.Takma kafana boşver. eskiden test mi varmış 10 sene önce bile yapan yokmuş doru düzgün
haklısınız arkadaşlar da ultrason zaten eski bişey kendi ilk gittiğimde tartaklıyodu nasıl bu diye ondan bakıp iyi sağlıklı diyo işte ense kalınlğını falan ölçtüğüde yok ölçse gebe kartıma ayzardı sadece boyu yazıyo ... onun sağlıklı dediğinden de şüpeliyim ne zaman geleceğimi bile sölemiyo sormasan bu gittiğimde unutmuşum sormayı ufffffff. elimde hiç bişey yok ben ilerde bebeğime ne göstericem bi tanecik ultrasonr esmi bile yok dogru düzgün bakamıyorum bile eşim hele o hiç görmedi oda istiyo ama yapacak bişey yok

bu kadarda üzme kendini.. eğer imkanın varsa yakın şehirlerden birine git yaptır madem için rahatlamış olur...

kizlar benimde testler hakkinda bilgim yok..simdi ikili iyi olunca üclüyü doktorlar yapmiyor diyosunuz veya doktoruna bagli demi..beni 16.haftamda cagirdi..gerci aylik kontrol zamani..ama belkide gidince
üclü test yapicak bisey demedi..

bu kadarda üzme kendini.. eğer imkanın varsa yakın şehirlerden birine git yaptır madem için rahatlamış olur...

en yakın kars var orayı araştırdık orasıda aynı özel falanda yok.. erzurum var 5,5 saat sürüyoki şimdi heryer kar buz 5,5 saatten uzun sürer ben mahvoluyorum o yolda imkan yok ve çok siir oluyorum :84::84::84::84::84::84::84:

5,5 saat yol çekme bence..Bi terslik olsa mutlaka söylerlerdi..Sen kalbini ferah tut...
Demek herşey yolunda ki, iyi diyor...

ben 14 oldum ama, bebeğim iki hafta geride olduğu için seninkiyle aynı gidiyor gelişimi büyük ihtimal..

delü olurmu oyleee:):):):):))benımkı zaten hep en alt sınırlarda daha yenı boyu 6 cm olmus doktora dıorum bunun boyu kısamı olcak hayır dıo normal ama ben pek ınanamıyorum
senın bebıs kocaman olmustur o bu azımle herkesı gecer.....:)

Çok üzüldüm yakın bi şehir merkezine filan gitsen?peki eşinin içeri girmesine izin vermiyor mu?Kendini üzme,Allah çaresiz dert vermesin,bunun bi çaresini bulursun mutlaka.Bence gidebeleceğin en yakın başka bi doktora git en kısa zamanda,üzülme

Yapılcak olsa söylerdi.sorun yoksa ikili de yapmıyorlar zaten..

hastane olarak değilde muaynehane olarak illaki vardır ya.. en azından ultrasonda bakabilirler tahlilleride dışarda bi labrotuara yönlendirebilir ne biliyim...az insan yok ordada sonuçta herkes devlet eline bakmaz zannetmiyorum..

canım 2li test iyi çıkınca benimde doktorum 3 lüyü istemedi ben kendim ısrar ettim detaylı ultrasyonu benim doktorumda 20. haftada gel yapalımdedi yani öle haftasında deilde istedi diye üzülme benim bebeğim hatta haftasından önce gidiyo detaylıda tüm iç organlara bakılıyo onun için detaylı istiyo doktorlar

ben ardahandayım burda sadece 1 tane devlet hastanesi ve 2 dr var günde yüzlerce hastaya bakıyorlar içeriye 9-10 kişi giriyorsun 2 muayene masası var yanyana yatıorsun eş,m nasıl girsin pufsss. burda imkan yok dr seçme gibi lüksüm yok:84:

En son geçen hafta 7,78 di..
Bu hafta ölçmedi ama...

hastane olarak değilde muaynehane olarak illaki vardır ya.. en azından ultrasonda bakabilirler tahlilleride dışarda bi labrotuara yönlendirebilir ne biliyim...az insan yok ordada sonuçta herkes devlet eline bakmaz zannetmiyorum..

Bence biraz yaşla ilgili yaşın gençse pek bi problem çıkmaz merak etme..

yaşım 25 sağlıklıdır ama elimde bebeğimle ilgili bişeyim yok bi kaç tane ult.görüntüsü olsa en azından eşime göstersem. canım drların devlette çalışan doktorların özellerini hükümet kapattırdı ya o yüzden yok karsı araştrdım uffffffffffffffff eşimde araştırıyo sürekli

bebeşin sağlıklı olsunda gerisini düşünme canım eşinde doğunca bol bol bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…