canım 2li test iyi çıkınca benimde doktorum 3 lüyü istemedi ben kendim ısrar ettim detaylı ultrasyonu benim doktorumda 20. haftada gel yapalımdedi yani öle haftasında deilde istedi diye üzülme benim bebeğim hatta haftasından önce gidiyo detaylıda tüm iç organlara bakılıyo onun için detaylı istiyo doktorlar
yaşım 25 sağlıklıdır ama elimde bebeğimle ilgili bişeyim yok bi kaç tane ult.görüntüsü olsa en azından eşime göstersem. canım drların devlette çalışan doktorların özellerini hükümet kapattırdı ya o yüzden yok karsı araştrdım uffffffffffffffff eşimde araştırıyo sürekli
:)))) senınkı koca adam olmus masallah kuzucum
Bizde dün 7,4 ciktik :) Tabi biraz geriden takip ediyoruz bizde ama olsun
Bizde dün 7,4 ciktik :) Tabi biraz geriden takip ediyoruz bizde ama olsun
artvinde yakın ama? oraya da bi bakınsanız..biz sadece fikir verebiliyoruz malesef ama sende içini ferah tut varsın görüntüsü olmasın bebeğin iyi olsun yeter bence. nasıl olsa 6 ay sonra gözünün önünden hiç ayırmıcaksın :)
En son geçen hafta 7,78 di..
Bu hafta ölçmedi ama...
artvinde yakın ama? oraya da bi bakınsanız..biz sadece fikir verebiliyoruz malesef ama sende içini ferah tut varsın görüntüsü olmasın bebeğin iyi olsun yeter bence. nasıl olsa 6 ay sonra gözünün önünden hiç ayırmıcaksın :)
kizlar benimde testler hakkinda bilgim yok..simdi ikili iyi olunca üclüyü doktorlar yapmiyor diyosunuz veya doktoruna bagli demi..beni 16.haftamda cagirdi..gerci aylik kontrol zamani..ama belkide gidince
üclü test yapicak bisey demedi..
yaşım 25 sağlıklıdır ama elimde bebeğimle ilgili bişeyim yok bi kaç tane ult.görüntüsü olsa en azından eşime göstersem. canım drların devlette çalışan doktorların özellerini hükümet kapattırdı ya o yüzden yok karsı araştrdım uffffffffffffffff eşimde araştırıyo sürekli
Bak bi süre sonra öyle bi tekmelemeye başlayacak ki eşine onun heyecanı yetecek.Hatıra olarak saklamak isteyebilirsin ultrason görüntüsünü ama bu yaşadıkların bile birer anı.Bence bi defter tutmaya başla,ilerde bebeğine çok güzel hatıra olur,ne şartlarda,ne merakla onu beklediğinden bahset,çok hoşuna gidecektir ilerde
Adam değil kız o,
su kaplumbağası...
Ultrasonda aynı öyle görünüyo, su kaplumbağam benim...
Ya cm.lere o kadar takılmıyorum aslında, benim boy kısa, eşim de çok uzun sayılmaz...Bizden de atla deve çıkmaz yani...Gelişimi olsun da, çok uzun olmasın,nasıl doğurcam sonra..
ancak onu yapabiliyorum sadece birde tahlillerim var anca ayzıorum szaten uuffff... idarr testim bile duruyo :)
Eee bence çok iyi değeri. Benimki de 14+0 da iken 8.2 idi... Bence iyi..
bi tane alet var karnına dayayıp bebeğin kalp atışlarını hareketlerini duyabiliyosun hatta kaydedebiliyomuşsun bile. Öyle bişeyde alabilirsin. Hem iyi olduğunu bilirsin hem eşin içinde farklı bi deneyim olur.
:):))
adam yazdım ama sımdı kuzu kesın der dedım ne adamı dıeee
kızlar ben çıkıyorum kocacım geldi yemek yapcam hepinizi kocaman öpüyorum benide aranıza kabul ettiniz için saolun artık bende hep yazıcam dualarım sizinlr ve bebeişlerinizle muckkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?