2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten rutin olarak hepsine bakılmıyor mu? Benim ilk doğumumda zaten hem ikili, hem üçlü hem de detaylı ultrason istendi. Hepsini yaptırdık. O zamanlar ikili testi de sadece 10 doktor falan yapabiliyordu. Onlara gidiyorduk. şimdi üçlüye gerek yok diyorlar çünkü ikili daha sağlammış.

artvinde yakın ama? oraya da bi bakınsanız..biz sadece fikir verebiliyoruz malesef ama sende içini ferah tut varsın görüntüsü olmasın bebeğin iyi olsun yeter bence. nasıl olsa 6 ay sonra gözünün önünden hiç ayırmıcaksın :)

:)))) senınkı koca adam olmus masallah kuzucum

Adam değil kız o,
su kaplumbağası...
Ultrasonda aynı öyle görünüyo, su kaplumbağam benim...

Ya cm.lere o kadar takılmıyorum aslında, benim boy kısa, eşim de çok uzun sayılmaz...Bizden de atla deve çıkmaz yani...Gelişimi olsun da, çok uzun olmasın,nasıl doğurcam sonra..

artvin de de yok çünkü ordan insanlar buraya geliyo ve yolu çok kötü uçurum kenarından gidiliyo ben dayanamam ona

artvin de de yok çünkü ordan insanlar buraya geliyo ve yolu çok kötü uçurum kenarından gidiliyo ben dayanamam ona

evet canım benim doktor 2li için %90 doğrudur 3 lüye gerek yok dedi ben kendim istedim

Bak bi süre sonra öyle bi tekmelemeye başlayacak ki eşine onun heyecanı yetecek.Hatıra olarak saklamak isteyebilirsin ultrason görüntüsünü ama bu yaşadıkların bile birer anı.Bence bi defter tutmaya başla,ilerde bebeğine çok güzel hatıra olur,ne şartlarda,ne merakla onu beklediğinden bahset,çok hoşuna gidecektir ilerde

Son düzenleme:

ancak onu yapabiliyorum sadece birde tahlillerim var anca ayzıorum szaten uuffff... idarr testim bile duruyo :)

:):))
adam yazdım ama sımdı kuzu kesın der dedım ne adamı dıeee

kızlar ben çıkıyorum kocacım geldi yemek yapcam hepinizi kocaman öpüyorum benide aranıza kabul ettiniz için saolun artık bende hep yazıcam dualarım sizinlr ve bebeişlerinizle muckkkkk

ancak onu yapabiliyorum sadece birde tahlillerim var anca ayzıorum szaten uuffff... idarr testim bile duruyo :)

bi tane alet var karnına dayayıp bebeğin kalp atışlarını hareketlerini duyabiliyosun hatta kaydedebiliyomuşsun bile. Öyle bişeyde alabilirsin. Hem iyi olduğunu bilirsin hem eşin içinde farklı bi deneyim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…