Ne bileyim, benimki 12+5 ken böyle ölçtü..Geriden geliyo dedi...
bi tane alet var karnına dayayıp bebeğin kalp atışlarını hareketlerini duyabiliyosun hatta kaydedebiliyomuşsun bile. Öyle bişeyde alabilirsin. Hem iyi olduğunu bilirsin hem eşin içinde farklı bi deneyim olur.
Ne bileyim, benimki 12+5 ken böyle ölçtü..Geriden geliyo dedi...
evet maddi olarak imkanın varsa internetten sipariş verebilirsin
Kız, huyumuzu suyumuzu da öğrendik burda...
Ben de yazarken, birilerinin kuzu adamı kabul etmez diyeceğini biliyoordum iyi mi...
ben tabi bilemem ama benimki iki gün bile ileri çıktı bu değerlerle... Senin geri olması anormal ama büyüme hızlarını bilemem yani. Yumurtlama ile ilgilidir bence, geç yumurtlamışsındır..
ya kuzu beni gecen gün ölçtüler 13.haftada 6 cmdi geriden gelio demedi
ay en minik benim bebekkkk
onu ben de dedim eşime de, sen milleti rahatsız edersin, her gittiğin yerde bakın bebeğimin kalbi nasıl atıyo dersin diyerek olmaz dedi...
bi bakayım bakalım nasıl bişeymiş...
ya kuzu beni gecen gün ölçtüler 13.haftada 6 cmdi geriden gelio demedi
ay en minik benim bebekkkk
ya değildir..Benimkini cm.ine bakmıyo ki..
Ultrasonda crl var, gününü gösteriyo, oraya göre söylüyüo...
Mesela ben 12+6 iken crl de 11 falan çıkıyo haftası...
cm.ine göre demiyor banada..
:)))) bizdede bunu heralde eşim yapar ikide bi ikide bi :)))) bıraksam o doğurcak
ya değildir..Benimkini cm.ine bakmıyo ki..
Ultrasonda crl var, gününü gösteriyo, oraya göre söylüyüo...
Mesela ben 12+6 iken crl de 11 falan çıkıyo haftası...
cm.ine göre demiyor banada..
benımkı tam gunude gıdıo ne gerıde ne onde cok ıstıkrarlı:))
ya ben dun doktorda ılk kez gordum nasıl hareketlı nasıl hareketlı ya dedım bu ne boyle balık:):):))
daha once orda bısı vardı ama anlamıyordum harektlerını gorunce tamam dedım bu bır canlı ııcmde:):):):)
hatta kıme cekmıs bu cocuk dıom bu kadar hareketlı:):):)
Benimki kuzu gibi yatıyo içimde..Hiç hareket yok, sadece hafta sonu acile gittim aşırı kasık ağrısından..Bi de kanama bekliyoz ya, gidiyoz hemen..Orda çok hareket ediyor gibiydi..Doktor hıçkırık tutmuş dedi..Resmen zıplıyordu içimde kanguru gibi yavrum yazık....
Çok üzüldüm...Eşim de kızıyo, çocuk kıpırdıyo üzülüyon, kıpırdamıyo üzülüyon..Ne yapsa yaranamıyo sana diye..
kizlar kilo durumunuz nasil? Ben cikarttim halde 2 kilo almisim
Sen yorgunsan hareket etmez. Ultrasona girerken de biraz tatlı çikolata falan ye bak bakalım nasıl hareket ediyor. Benim şu anda haraketleri çok net hissediliyor. Yemek yerken bile tekmelemeye başladı... Hele çikolata yiyince kısa bir süre sonra tavan yapıyor.
Sen yorgunsan hareket etmez. Ultrasona girerken de biraz tatlı çikolata falan ye bak bakalım nasıl hareket ediyor. Benim şu anda haraketleri çok net hissediliyor. Yemek yerken bile tekmelemeye başladı... Hele çikolata yiyince kısa bir süre sonra tavan yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?