2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende mide bulantısı hiç olmadı ama baş ağrısı yüzünden yediğim serumlar sayesinde 3 kilo aldım. hayatımda ilk defa 50 kilo oldum hiç bi pantalonum olmuyo tayt giymekten fenalık geldi..

Hayatında ilk defa 50 kilo mu oldun...
Kız sen 0 beden misin...
Bende serumlar sayesinde kilo aldım zaten,serum çok şişiriyo..

Hayatında ilk defa 50 kilo mu oldun...
Kız sen 0 beden misin...
Bende serumlar sayesinde kilo aldım zaten,serum çok şişiriyo..

evlenmeden önce 0 bedendim gibi bişi. o zaman 43 kiloydum (ama yani boyum uzun diil 160). 1 senede 47 kilo oldum. şimdi 50 kiloyum. ne kadar yersem yiyim alamıyorum ben kilo alsamda 1 öğün aç kalıyım gidiyo hemen. sinir bişi yani. Şimdi kendimi böle görünce pek garip geliyo :))

bende mide bulantısı hiç olmadı ama baş ağrısı yüzünden yediğim serumlar sayesinde 3 kilo aldım. hayatımda ilk defa 50 kilo oldum hiç bi pantalonum olmuyo tayt giymekten fenalık geldi..

tayt giymekten bana da fenalık gelmiştiki şimdi tayt bile sıkmaya başladı Ankara'da nerede hamile taytı bulurum bilen var mı?

Ona bakarsanız bende progesteron iğneleri oldum her hafta doktor çok ödem ve kilo yapar merak etme dedi. Ondan mıdır yani sizce...

evet canım kullandığımız ilaçlar ödem yapıyor
bende hala progestan kullanıyorum umarım yarın kontrolde keser artık

tayt giymekten bana da fenalık gelmiştiki şimdi tayt bile sıkmaya başladı Ankara'da nerede hamile taytı bulurum bilen var mı?

kızılayda hamile kıyafetleri satan yerler var oralara bak istersen

Valla boyum 1,60 demesen sen bizim gelin misin kız diyecektim...
O da öyle,43 kiloydu iskelet gibi..Ama boyu 1.80...
Zaten doktor kontrolünde kilo almaya uğraşıyordu, 49 a çıktı, şimdi o da hamile..

Valla boyum 1,60 demesen sen bizim gelin misin kız diyecektim...
O da öyle,43 kiloydu iskelet gibi..Ama boyu 1.80...
Zaten doktor kontrolünde kilo almaya uğraşıyordu, 49 a çıktı, şimdi o da hamile..

:)))
görünüşte öle çok zayıf diilim canım iskelet gibi falan. normal görünüyodum yani. şimdide baya baya karnım çıktı. içim çok darmış öle diyolar..

hamile kıyafeti deyince kızlar sakın pazarlıksız almayın...
40 tl.ye elbise aldım..Ucuz diye 2 tane aldım hatta..
Hamile taytını 20 tl.
yün hamile çorabı 15 tl..(onu almadım ama sonra alıcam.)
Bi ara resim de eklerim..En az %25 iniyorlar pazarlıkla..Hatta daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…