- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
kizlar kilo durumunuz nasil? Ben cikarttim halde 2 kilo almisim
aaa kac haftalik senin cetvelin yokda..
kizlar kilo durumunuz nasil? Ben cikarttim halde 2 kilo almisim
bende mide bulantısı hiç olmadı ama baş ağrısı yüzünden yediğim serumlar sayesinde 3 kilo aldım. hayatımda ilk defa 50 kilo oldum hiç bi pantalonum olmuyo tayt giymekten fenalık geldi..
ANGEL SOUNDS.. MELEKLERİN SESİ.. BEBEK SESİ DİNLEME VE KAYIT CİH sahibinden.com'da
ya bakin ses cihazina ucuzmus..zarari varmidir acaba yaa..ben almak istiyorum..
Hayatında ilk defa 50 kilo mu oldun...
Kız sen 0 beden misin...
Bende serumlar sayesinde kilo aldım zaten,serum çok şişiriyo..
cetveli beceremedim bir türlü ...Benim 14+5 oldu... Ama ikinic doğum olduğundan herhalde çabuk hissettim. Yoksa ilk gebelikte 20. haftaya kadar tık yoktu...
Valla ben çıkartmadım ama midem çok bulandı ona rağmen 4,5 kilo kadar aldım ama çoğunu da son iki üç haftada aldım..
Hayatında ilk defa 50 kilo mu oldun...
Kız sen 0 beden misin...
Bende serumlar sayesinde kilo aldım zaten,serum çok şişiriyo..
bende mide bulantısı hiç olmadı ama baş ağrısı yüzünden yediğim serumlar sayesinde 3 kilo aldım. hayatımda ilk defa 50 kilo oldum hiç bi pantalonum olmuyo tayt giymekten fenalık geldi..
bildiğim kadarıyla zararı yok valla
evet canim 2 dogumda hissediliyomus dogru..bir gun var aramizda bu arada :))
gitti gidiyorda 50 tl yaw..valla ben almak istiyom.bi arastirayim..
Ona bakarsanız bende progesteron iğneleri oldum her hafta doktor çok ödem ve kilo yapar merak etme dedi. Ondan mıdır yani sizce...
tayt giymekten bana da fenalık gelmiştiki şimdi tayt bile sıkmaya başladıAnkara'da nerede hamile taytı bulurum bilen var mı?
evlenmeden önce 0 bedendim gibi bişi. o zaman 43 kiloydum (ama yani boyum uzun diil 160). 1 senede 47 kilo oldum. şimdi 50 kiloyum. ne kadar yersem yiyim alamıyorum ben kilo alsamda 1 öğün aç kalıyım gidiyo hemen. sinir bişi yani. Şimdi kendimi böle görünce pek garip geliyo :))
Valla boyum 1,60 demesen sen bizim gelin misin kız diyecektim...
O da öyle,43 kiloydu iskelet gibi..Ama boyu 1.80...
Zaten doktor kontrolünde kilo almaya uğraşıyordu, 49 a çıktı, şimdi o da hamile..
yazmayın şu kilolarınızı kötü hissediyorum
ben yemek yapmak üzere çıkıyorum bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?