2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

uff burda oda sorun elbiseyi falan kimbilir ne uçuk fiyat isterler burda tabi istediğim gibide bulrusam uffff

bende tayt elbıse gıymekten bıktım artık kot gıymek ıstıyorum ama nerdeeeeeeee

bende kot giymek istiyorum ama bu hamile kotlarınıda çok kırocan yapıyolar daha adam gibi hamile kıyafeti görmedim zaten. Eşim alsancakta var diyoda ordada kazıktır eminim..

bende tayt elbıse gıymekten bıktım artık kot gıymek ıstıyorum ama nerdeeeeeeee

Kız, kotlar, şortlar...
Hamileler için de var hepsi..Dar paça kotlar bile var...
Ben öbür ay hatta bi tane şort almayı düşünüyorum...Üstüne de askı...bu ay alamam, param kalmadı...
Mağazaya girince insan herşeyi almak istiyor...

bende kot giymek istiyorum ama bu hamile kotlarınıda çok kırocan yapıyolar daha adam gibi hamile kıyafeti görmedim zaten. Eşim alsancakta var diyoda ordada kazıktır eminim..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa,
İzmirlimisin sen...Ayrıcalıklı olduğunun farkındasın değil mi...Hemşom benim ya...
Gözünü sevdiğimin memleketi, burnumda tütüyo valla..

Valla ben antalyadayım...Turistik memleket ya, hamile kıyafetleri de öyle..Şortlu falan...

öle şort mort nerdeee kocam kıskanç paronoyak bişi benim haytta giydirmez :))) bana anca kot yada tayt dicen şöle üstünede arkayı kapıycak bişi :))

E GEBE nın kotları guzel ben de haftaya alcam 100 flan onlarda
bıde oxxo varsa ızmırde onun pantolonlarına bak

aaah ah oxxo olsa çok özledim oxxo yu :))) yok burda malesef istanbula gittiğimde bakıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…