hamile kıyafeti deyince kızlar sakın pazarlıksız almayın...
40 tl.ye elbise aldım..Ucuz diye 2 tane aldım hatta..
Hamile taytını 20 tl.
yün hamile çorabı 15 tl..(onu almadım ama sonra alıcam.)
Bi ara resim de eklerim..En az %25 iniyorlar pazarlıkla..Hatta daha fazla..
Ben daha hicbisi almadim. Hamileler icin olan kiyafetler bol oluyo kendi kiyafetlerimde kapanmiyo:)
uff burda oda sorun elbiseyi falan kimbilir ne uçuk fiyat isterler burda tabi istediğim gibide bulrusam uffff
Valla ben aşırı dar giymeyi sevdiğimden, mecburen aldım, bebek sıkışmasın içerde diye...
Kıyafetlerimin de hepsini kaldırdım...Hiçbirisi olmuyo çünkü..
Sen de modelini çizip terziye diktirirsin, beğendiğin gibi olur hemde...
bende tayt elbıse gıymekten bıktım artık kot gıymek ıstıyorum ama nerdeeeeeeee
bende tayt elbıse gıymekten bıktım artık kot gıymek ıstıyorum ama nerdeeeeeeee
ben bi çarşaf kenarı diktirdim adam bednen 5 lira aldı sadece 2 kenarını dikti elbise yaptırsam adam bana ne fiyat çıaktır acaba :90:
bende kot giymek istiyorum ama bu hamile kotlarınıda çok kırocan yapıyolar daha adam gibi hamile kıyafeti görmedim zaten. Eşim alsancakta var diyoda ordada kazıktır eminim..
Kız, kotlar, şortlar...
Hamileler için de var hepsi..Dar paça kotlar bile var...
Ben öbür ay hatta bi tane şort almayı düşünüyorum...Üstüne de askı...bu ay alamam, param kalmadı...
Mağazaya girince insan herşeyi almak istiyor...
ben bi çarşaf kenarı diktirdim adam bednen 5 lira aldı sadece 2 kenarını dikti elbise yaptırsam adam bana ne fiyat çıaktır acaba :90:
internetten alırsın sende kargoyla gelir nasılolsa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa,
İzmirlimisin sen...Ayrıcalıklı olduğunun farkındasın değil mi...Hemşom benim ya...
Gözünü sevdiğimin memleketi, burnumda tütüyo valla..
nerde var onlar ya
bende kot giymek istiyorum ama bu hamile kotlarınıda çok kırocan yapıyolar daha adam gibi hamile kıyafeti görmedim zaten. Eşim alsancakta var diyoda ordada kazıktır eminim..
şimdi bana diyecekler ne olumsuz karı diyeeşim netten alışverişi yasakladı bana bi kötü olayımız varda
Valla ben antalyadayım...Turistik memleket ya, hamile kıyafetleri de öyle..Şortlu falan...
Valla ben antalyadayım...Turistik memleket ya, hamile kıyafetleri de öyle..Şortlu falan...
E GEBE nın kotları guzel ben de haftaya alcam 100 flan onlarda
bıde oxxo varsa ızmırde onun pantolonlarına bak
İstanbulluyum izmire gelin geldim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?