2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet e-gebe super 5 tane tisort siparis ettim firsat urunlerinden super badiler geldi 9,90 tl ye..ustundeki fiyat 40 tl dusun..bide espirili tistortleri super..bebek yukleniyor tisortu aldim:)) alt taraf bi sekilde idare ediyom..daha almaya baslamadim :))
E GEBE nın kotları guzel ben de haftaya alcam 100 flan onlarda
bıde oxxo varsa ızmırde onun pantolonlarına bak

öle şort mort nerdeee kocam kıskanç paronoyak bişi benim haytta giydirmez :))) bana anca kot yada tayt dicen şöle üstünede arkayı kapıycak bişi :))

Benim herif barmen olduğundan pek kıskançlığı yoktur...Alışmış adam göre göre...Keşke kıskansa ama...
Beğenmiyo beni diye çok üzülüyorum...Pek güzel değilim ama,sonuçta severek aldı insan azıcık kıskanır dimi ama...

merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..

diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.

Kızlar gittim bugun doktora

acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi

benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :S

sanırım burda danışıklı bişe var..

kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi

şaştım kaldımmm ne diycemgimi ne yapcıagımı şaşırdımmm wallaa

aman bırak kıskanmasın. o kıskanıyodurda belli etmiyodur benim gibi. valla beter bişi güzellikle alakası yok bunun. cenderede gibi oluyosun devamlı ıyyy

Kız neresi küçük..
Sen istanbulda yaşadığından öyle geliyordur...Ama dediğin gibi, ben de memleketimi çok özlüyorum,eminim sen de özlüyorsundur..Olsun kız, kocan var yanında..Arada gidersiniz gezmeye..

canım hoşgeldin hayırlısı böyleymiş başka ne denir onu da bilmiyorum zaten
görmene izin mi verdiler
allahım oğlunu sana bağışlasın

kızım sen nası bısısın yaa
sacmalama fıstık gıbısın
bnm esım de kıskanc deıldır ama benı cok sevıyor yanı bunla olcmeee:):):)):):)

çok geçmiş olsun allah oğlunu sağlığıyla kucağına almanı nasip etsin

birce çok geçmiş olsun Allah diğer yavrunu sana bagışlasın inş.

kızlar ehran çıkabilirim şimdiden iyi akşamlar eherkese öptüm hepiniziiii

ben niye bulamıyorum bunları hamile çorabı buldum 42 bedenden başlıyo ama ben 36 bedenim hamile taytı zaten bulamadım.42 olan hamile çorabıda 25 tl di zaten...

Canım ya...
Hiç üzülme,allah kızının ömrünü oğluna versin inşallah..Sağlıklı sıhhatli bi oğlun olsun...Kız diyince içim burkuldu...Keşke sen bakmasaydın..Ben hep bi ümitle bekliyordum seni...
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verir,sakın üzülme...O kadar çok sevmiş ki kızını,yanına almış hemen...
Allah onun ömrünü oğluna versin,oğlunu sana bağışlasın canım benim...

çok geçmiş olsun canım ama sende söylüyosun bak zaten sağlık sorunu çok fazlaymış çok üzücü olsada doğsada yaşayamayacak durumdadır büyük ihtimal, diğer bebeğinin sağlıklı oldugunu düşünüp en kısa zamanda toparlanırsın inş. canım Allah ona sağlık sıhhat versin üzmemeye çalış kendini ...

Bnc kesinlikle bi doktora daha git...Bir de ne o öyle..1200 tl..Devlette ücretsiz yapıyorlar...İnşallah iyi haberlerle gel..ama kesinlikle bi doktora daha git derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…