E GEBE nın kotları guzel ben de haftaya alcam 100 flan onlarda
bıde oxxo varsa ızmırde onun pantolonlarına bak
antalya mı uffffffffffff süper ben 2 sne kaldım orda meltemdeayyyy çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
Olsun, İzmirli olmuşsun artık sen...
öle şort mort nerdeee kocam kıskanç paronoyak bişi benim haytta giydirmez :))) bana anca kot yada tayt dicen şöle üstünede arkayı kapıycak bişi :))
Ben de şişkoyum kız üzülme...
Ben de burayı sevemedim...Nemden geçilmiyor..Kışın yağmur bi yağıyo,durmak bilmiyor...
Benim herif barmen olduğundan pek kıskançlığı yoktur...Alışmış adam göre göre...Keşke kıskansa ama...
Beğenmiyo beni diye çok üzülüyorum...Pek güzel değilim ama,sonuçta severek aldı insan azıcık kıskanır dimi ama...
deme öle ya zaten daha alışamadım burayaçok özledim istanbulumu valla senin nası izmir tütüyosa benimda istanbul tütüyo burnumda valla. burasıda güzelde küçük ne biliyim işte alışmam lazım.. allahtan deniz var :)
merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..
diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.
Benim herif barmen olduğundan pek kıskançlığı yoktur...Alışmış adam göre göre...Keşke kıskansa ama...
Beğenmiyo beni diye çok üzülüyorum...Pek güzel değilim ama,sonuçta severek aldı insan azıcık kıskanır dimi ama...
merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..
diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.
canım hoşgeldin hayırlısı böyleymiş başka ne denir onu da bilmiyorum zaten
görmene izin mi verdiler
allahım oğlunu sana bağışlasın
hamile kıyafeti deyince kızlar sakın pazarlıksız almayın...
40 tl.ye elbise aldım..Ucuz diye 2 tane aldım hatta..
Hamile taytını 20 tl.
yün hamile çorabı 15 tl..(onu almadım ama sonra alıcam.)
Bi ara resim de eklerim..En az %25 iniyorlar pazarlıkla..Hatta daha fazla..
Kızlar gittim bugun doktora
acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi
benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :S
sanırım burda danışıklı bişe var..
kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi
şaştım kaldımmm ne diycemgimi ne yapcıagımı şaşırdımmm wallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?