- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..
diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.
Kızlar gittim bugun doktora
acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi
benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :S
sanırım burda danışıklı bişe var..
kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi
şaştım kaldımmm ne diycemgimi ne yapcıagımı şaşırdımmm wallaa
sağol canım amin. ultrasondan gördüm. almadıar zaten bebeği, karnımda halacanım hoşgeldin hayırlısı böyleymiş başka ne denir onu da bilmiyorum zaten
görmene izin mi verdiler
allahım oğlunu sana bağışlasın
çok geçmiş olsun allah oğlunu sağlığıyla kucağına almanı nasip etsin
ayy canım cok gecmıs olsun allah otekısıne omur versın bak allaha sukur kı otekı sapasaglammıs......
çok sağolu arkadaşlar...birce çok geçmiş olsun Allah diğer yavrunu sana bagışlasın inş.
kızlar ehran çıkabilirim şimdiden iyi akşamlar eherkese öptüm hepiniziiii
yok canım ya maalesef ümit yoktu zaten... ben de kötü oldum kız deyince. ama netten bakmıştım bu hastalık genelde kız bebeklerde görülüyormuş. seni de görünce sevindim, aklımdaydın. özeline de yazdım...Canım ya...
Hiç üzülme,allah kızının ömrünü oğluna versin inşallah..Sağlıklı sıhhatli bi oğlun olsun...Kız diyince içim burkuldu...Keşke sen bakmasaydın..Ben hep bi ümitle bekliyordum seni...
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verir,sakın üzülme...O kadar çok sevmiş ki kızını,yanına almış hemen...
Allah onun ömrünü oğluna versin,oğlunu sana bağışlasın canım benim...
sağol canım. bu tür bebekler ya ölü doğuyormuş ya birkaç gün içinde ölüyormuş.çok geçmiş olsun canım ama sende söylüyosun bak zaten sağlık sorunu çok fazlaymış çok üzücü olsada doğsada yaşayamayacak durumdadır büyük ihtimal, diğer bebeğinin sağlıklı oldugunu düşünüp en kısa zamanda toparlanırsın inş. canım Allah ona sağlık sıhhat versin üzmemeye çalış kendini ...
Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın...
çok sağolun arkadaşlar. Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın...birce canim cok gecmis olsun..allah oglunu sana bagislasin..umarim kisa surede bu gunleri atlatirsin..daha fazla uzulme canim..hayirlisi buymus gercekten..
bircecim geçmiş olsun cnm allah oğluşuna uuzun sağlıklı ömür nasip etsin. Hayırlısı böyleymiş..merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. Kızım artık yok... Yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. Kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. Karaciğeri dışardai kalbi dışarda... Gözümün önünden gitmiyor. Ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... Hakkımızda hayırlısı buymuş..
Diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. Inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. O erkekmiş.
kızlar gittim bugun doktora
acıbademe gittim turgay şenere adam direk bana cvs veya aminosentez yapalım dedi
benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :s
Kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi
bircecim geçmiş olsun cnm allah oğluşuna uuzun sağlıklı ömür nasip etsin. Hayırlısı böyleymiş..merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. Kızım artık yok... Yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. Kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. Karaciğeri dışardai kalbi dışarda... Gözümün önünden gitmiyor. Ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... Hakkımızda hayırlısı buymuş..
Diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. Inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. O erkekmiş.
kızlar gittim bugun doktora
benim özel muaynaneme gel dedi 1200 tl yaparım dedi :s
Kafam karıştı para içinmi yapıyorlar acaba bunu hastaneye gidiyorum ki ozel hastane adam beni direk özel muaynnenesine cagırıyor karar verin ona gore gelin dedi
sağol canım amin. ultrasondan gördüm. almadıar zaten bebeği, karnımda hala
...
Canım ya...
Hiç üzülme,allah kızının ömrünü oğluna versin inşallah..Sağlıklı sıhhatli bi oğlun olsun...Kız diyince içim burkuldu...Keşke sen bakmasaydın..Ben hep bi ümitle bekliyordum seni...
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu verir,sakın üzülme...O kadar çok sevmiş ki kızını,yanına almış hemen...
Allah onun ömrünü oğluna versin,oğlunu sana bağışlasın canım benim...
merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..
diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.
kuzumm......nasılsın tatlım ? çok merak ettik seni..geçmişin hepsini okuyamadım ama durumunu öğrenebildim...inşalahh kanaman olmazz...bu zor dönemi bi atlamatık gitti..kist yüüzndenmi kanama tehliken varmış ? neyse sende kafana takma olurmu tatlım....herşey güzel olacak
sağlıkla kucağına alırsın bebeğiini inşalah canımm benim çok öpüyorummm
canım kanama alanı gördü doktor ultrasonda..büyük bi kanama alanı dedi..o yüzden yatırdı..ama hala kanama olmayınca geri çıkş verdi..inşallah herşey yoluna girer..
Kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum,1 haftadır zaten bebeğimi kaybetme korkum vardı, birceyi okuyunca iyice kötü hissettim..çıkıyorum...yarın toparlanır gelirim.birce sen de toparlan canım, allah kızının ömrünü oğluna versin inşallah...ömrü uzun sağlıklı bi bebeğin olsun...
Iyi akşamlar herkese..
Seldaonur sen 9 tl ye nerden aldın esprii tshırt e-gebede 45 tl yuh yane..
Lc waikiki de 13 tl ama güzel yok
bak yordun kendini koltukta otrmaktan. Yarın gelme dinlen uzat ayaklarını lütfen ararım seni öptüm
yakamoz canim benimde aynen tam gecmedi ama eskiye göre daha iyi sanki. Ben bugün disardan yiyorum. Cin lokantasina gitcem arkadas ile orda makarna yerim herhalde.
kız gitme çin lokantasına felan
çinliler ne yediğini bilmeyen insanlar. Böcek yılan köpek herbir yaratığı yerler. Git lahmacun yeee.)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?