2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar. artık yemek yapsam iyi olucak yoksa akşam birbirimizi yemek zorunda kalıcaz...

Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın...

birce canim cok gecmis olsun..allah oglunu sana bagislasin..umarim kisa surede bu gunleri atlatirsin..daha fazla uzulme canim..hayirlisi buymus gercekten..

canim gercekten bende bisey anlamadim..daha kac tane doktora gidiceksin bilmiyorum li..para konusuna gelince gercekten cok yuksek..sen ne yapmayi dusunuyorsun ?

canım hoşgeldin hayırlısı böyleymiş başka ne denir onu da bilmiyorum zaten
görmene izin mi verdiler
allahım oğlunu sana bağışlasın
sağol canım amin. ultrasondan gördüm. almadıar zaten bebeği, karnımda hala
çok geçmiş olsun allah oğlunu sağlığıyla kucağına almanı nasip etsin

ayy canım cok gecmıs olsun allah otekısıne omur versın bak allaha sukur kı otekı sapasaglammıs......

birce çok geçmiş olsun Allah diğer yavrunu sana bagışlasın inş.

kızlar ehran çıkabilirim şimdiden iyi akşamlar eherkese öptüm hepiniziiii
çok sağolu arkadaşlar...
yok canım ya maalesef ümit yoktu zaten... ben de kötü oldum kız deyince. ama netten bakmıştım bu hastalık genelde kız bebeklerde görülüyormuş. seni de görünce sevindim, aklımdaydın. özeline de yazdım...
sağol canım. bu tür bebekler ya ölü doğuyormuş ya birkaç gün içinde ölüyormuş.
Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın...

birce canim cok gecmis olsun..allah oglunu sana bagislasin..umarim kisa surede bu gunleri atlatirsin..daha fazla uzulme canim..hayirlisi buymus gercekten..
çok sağolun arkadaşlar. Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın...

bircecim geçmiş olsun cnm allah oğluşuna uuzun sağlıklı ömür nasip etsin. Hayırlısı böyleymiş..

sakın yaptırma yaa o ne öyle yuh devlete git onlar bence para için yapmılar. Acıbademden hiç haz etmiyorum çok fazla anısını duydum..

bircecim geçmiş olsun cnm allah oğluşuna uuzun sağlıklı ömür nasip etsin. Hayırlısı böyleymiş..

sakın yaptırma yaa o ne öyle yuh devlete git onlar bence para için yapmılar. Acıbademden hiç haz etmiyorum çok fazla anısını duydum..

Allah korusun doğduktan sonra farkedilse acısı katlanılmaz olurdu Birce çok şükürki erken farkedilmiş diğer bebeğine odakla kendini çok fazla strese sokma kendini ki oğluşun etkilenmesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucagına alınca aklına bile gelmez inşallah

kuzumm......nasılsın tatlım ? çok merak ettik seni..geçmişin hepsini okuyamadım ama durumunu öğrenebildim...inşalahh kanaman olmazz...bu zor dönemi bi atlamatık gitti..kist yüüzndenmi kanama tehliken varmış ? neyse sende kafana takma olurmu tatlım....herşey güzel olacak

sağlıkla kucağına alırsın bebeğiini inşalah canımm benim çok öpüyorummm

birce canım kötü şeyler hep üst üst geldi..ama anne olmanın ilk şartı güçlü ve sabırlı olmak..diğer bebeğin sağlıklıymış ne güzel...allah ona bin ömür versin canım..kendine çok dikkat et..yıpratma kendini olurmu tatlım... bebebğin etkilenir sonra..biliyorum zor durum ama sağlıksız olacakmış tek tesellimiz bu..çok geçmiş olsun tekrar...

bebeğin için güçlü ol..sen üzülürsen o da üzülür biliyosun dimi canım

kızlar ya bulantılar tamamen geçti diye seviniyodum hala ara ara oluyo açken bide koku duydugumda bulanıyor sizinkiler tamamen geçtimi eski halinize döndünüzmü? eskiye nazaran çok çok iyi baya azaldı ama hiç olmuyorda değil, bebiş sağlıklı olsunda katlanırım ben ne yemek yaptınız yağlı şeyler midemi bulandırıyor hafif bi iki yemek söyleyinde yapam

Canım kanama alanı gördü doktor ultrasonda..Büyük bi kanama alanı dedi..O yüzden yatırdı..Ama hala kanama olmayınca geri çıkş verdi..İnşallah herşey yoluna girer..
Kızlar ben kendimi iyi hissetmiyorum,1 haftadır zaten bebeğimi kaybetme korkum vardı, birceyi okuyunca iyice kötü hissettim..Çıkıyorum...yarın toparlanır gelirim.Birce sen de toparlan canım, Allah kızının ömrünü oğluna versin inşallah...Ömrü uzun sağlıklı bi bebeğin olsun...
İyi akşamlar herkese..

Yakamoz canim benimde aynen tam gecmedi ama eskiye göre daha iyi sanki. Ben bugün disardan yiyorum. Cin lokantasina gitcem arkadas ile orda makarna yerim herhalde.

bak yordun kendini koltukta otrmaktan. Yarın gelme dinlen uzat ayaklarını lütfen ararım seni öptüm

canim esprili olan cok pahali evet bir tane aldim o yuzden..ustunde desen olmayan firsat reyonunu tikla e -gebe de 9,90 siyah yesil pembe lila beyaz 5 tane soyledim geldi 1 gunde hergun giyiyom :) sadece duz ama penyesi cok kaliteli uzun kollu bide gobek kismi daha genis..
Seldaonur sen 9 tl ye nerden aldın esprii tshırt e-gebede 45 tl yuh yane..
Lc waikiki de 13 tl ama güzel yok

yakamoz canim benimde aynen tam gecmedi ama eskiye göre daha iyi sanki. Ben bugün disardan yiyorum. Cin lokantasina gitcem arkadas ile orda makarna yerim herhalde.

kız gitme çin lokantasına felan
çinliler ne yediğini bilmeyen insanlar. Böcek yılan köpek herbir yaratığı yerler. Git lahmacun yeee.)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…