2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakamoz canim benimde aynen tam gecmedi ama eskiye göre daha iyi sanki. Ben bugün disardan yiyorum. Cin lokantasina gitcem arkadas ile orda makarna yerim herhalde.
afiyet olsun canım bende ne yiycegimi şaşırdım yağsız yemekde yokki herşey agır geliyor

sadece bebişkom cevap vermiş yani pis karılar

afiyet olsun canım bende ne yiycegimi şaşırdım yağsız yemekde yokki herşey agır geliyor

Sadece bebişkom cevap vermiş yani pis karılar

kız nbr özledim seni ayol konuşamöadık ne zamandır.

Valla cnm acayip lahmacun istiyor. Ama köfte patates kızartcam . Kızım var evde her dakka böyle dışardan yemek olmaz. Sende sebze yemeği ye cnm ıspanak yada yoğurlu makarna felan:))

ay evet ya ne zamandır konuşamıyoruz :) oh bulantı yok nasılsa götürün kızartmaları afiyet şeker olsun bende yoğurtlu makarna düşünmüştüm kalbimiz birmiş hamur işi yiye yiye şişecem zaten

bak ıspanak yoğurtlaması yapıp yiyebilirsin çorba ile.yarında ondan yee..
Allahıma binlerce şükür 2 çocuğumda da bulantı oldu ama az kızımda 1-2 kustum sabahlar ama bunda hiçç. çok şükür.. Maşallah. O yüzden de homini gırtlak pufidi kandil tumba yatak 5 kilo aldım:))))))

yarasın bebişe :)) ne güzel bulantısız bi hayat istiyorum bende ya ama azaldı çok şükür çorba bulantıların şiddetli oldugu zamanlarda çok içmiştim tiksindim içemiyorum şimdi sebze yemekleri yemeye çalışırım artık bende saol canımcım

Birce canim gecmis olsun. Allahim oglunu sana bagislasin
sağol canım. amin
bircecim geçmiş olsun cnm allah oğluşuna uuzun sağlıklı ömür nasip etsin. Hayırlısı böyleymiş..
teşekkür ederim egecim.
sağol nazlıcım. toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş...

canım benim çok az bulantım oldu başından beri ona rağmen hala ara ara oluyor. seninki çok normal.

evet canım başlarda çok şiddetliydi sonra geçti diye seviniyordum ama tamamen geçmiyor sanırım, yada 4 ay bittikten sonra geçiyodur anneme sordum 4. ay bitene kadar tamamen geçmez diyor
Kocacın gittimi kız bebişi görmeye gitmiştiniz yaa gelmişti sonra gittimi yine..

gitti canım geldi dediğime bakma sabahın köründe geldi akşam hava kararmadan gitti iki gün sonra yine geliyor ama haftada bir görüyorum işte bu defa kalabilecek bi iki gün izin gününe denk getirirse kalabiliyor izni olmadıgında görüp gidiyo olsun bebişi gördü ya çok mutlu oldu ama kaç gün anlatıp duruyodu telefonda amuda bile kalktı minicik şey ne kadar hareketli diye doğunca kucagından bırakmaz heralde

aynene benimde öyle tamamen gecmedi..ac karnına daha kötü oluyorum..gecen sabah kalkar kalkmaz su içtim huyumdur bi bardak su içerim aç karnına ama direk cıkardım..ama diger türlü ilk defa yemek falan yaptım bulantısız ama dediign gibi tamamen gecmiş degil benimde..ve iştahım yok yediklerimden cok zevk almıyorum hala

bugün hava güneşliydi bodrumda iki gün şiddetli yagısın ardından..dışarı cıktım arkadaşımla fazla kalmışım, iki günün acısını cıkardım ama biraz üşüdüm gibi yaa karnım agrıyo şimdi öffffffffffff

bende öyle canım tek umudum 4 ay bittikten sonra geçmesi, hala eski iştahıma dönmüş değilim yağlı sulu yemekler midemi bulandırıyor eskisi kadar değil ama bulantı gelip gidiyor çok şükür kusacak kadar şiddetli olmuyor az kaldı canım bi kaç haftaya tamamen geçecek inşallah benim ilk baştakine göre çok çok iyi yavaş yavaş azalıyor demekki

kızlar bu ara sizlerle ilgilenemıyorum kız kardeslerım bende
biri daha ufak 3 yasında digeri 14 yasında annemler tasınıyo onlarda bende kalıyolar
ufaklık midesını üşütmüş dünden beri hic durmadan kusuyo simdi daha iyi gibi
sag salim evlerine göndereyım aranızdayım ben iyim cumartesi kontrolum var
onu beklıyorum genel durum iyi ama..
kuzucum sende kendıne evde dikkat et üzme bizi
hepinizi cok seviyorum öpüyorummmmmmm:81::81::81:

ayy ne hızlı konuşuyonuz takip edemiyom..ben de hafta sonu izmire gidicem..foruma giderim ordan rahat bişeyler alcam..ama öle hamile kıyafeti falan almam sevmiyorum öle hamile işi seyleri tayt tunik topuksuz cizme falan alcam ve de elbise falan..umarım hava güzel olur özledim İzmiri..İzmir bizim ikinci adresimiz gibidir

zaten tarihlerimiz birbirine cok yakın seninle aynı haftadayız..bir hafta bile farkettiyor canımcım..gecicek inşlalhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…