- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
ayy ne hızlı konuşuyonuz takip edemiyom..ben de hafta sonu izmire gidicem..foruma giderim ordan rahat bişeyler alcam..ama öle hamile kıyafeti falan almam sevmiyorum öle hamile işi seyleritayt tunik topuksuz cizme falan alcam ve de elbise falan..umarım hava güzel olur özledim İzmiri..İzmir bizim ikinci adresimiz gibidir
bakalım kim önce doğurcak :)) ay çok merak ediyorum ya kimler ne zaman bebeklerini kucagına alacak nasıl bişy olacaklar herkesinkini merak ediyorumzaten tarihlerimiz birbirine cok yakın seninle aynı haftadayız..bir hafta bile farkettiyor canımcım..gecicek inşlalhhh..
hiç bişi yok forumdaben hiç bişi bulamadım.. olanda çok pahalı valla..
merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..
diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.
bende öyle canım tek umudum 4 ay bittikten sonra geçmesi, hala eski iştahıma dönmüş değilim yağlı sulu yemekler midemi bulandırıyor eskisi kadar değil ama bulantı gelip gidiyor çok şükür kusacak kadar şiddetli olmuyor az kaldı canım bi kaç haftaya tamamen geçecek inşallah benim ilk baştakine göre çok çok iyi yavaş yavaş azalıyor demekki
ay kızlar girdim cıktım bidaha girdim..bu papp-a ve free beta hcg nedir yaa bunları sormamışım doktora..nedir bunlar araştırdım ama net bi cevap bulamadım bilen var mı?? ve kaç olmalı bi sınır var mı?
Beta Hcg kandaki gebelik hormonu... İlk başta gebelik kandaki bu hormondan salgılanıyorda... Papp a da yine sadece gebelikte salgılanan bir hormon... Bende çok düşük olan ve doktorum erken doğum yapabilirsin dedi... Ama saçma kızımda daha da düşüktü ve ben 40 haftada doğum yaptım... Bana gittiğim Prof. bu kan değerlerine takılmamam gerektiğini söyledi... Araştırma bence sende insanın morali bozuluyor çok araştırınca...
Ya enteresan bişi bende de tamamen geçmedi mide bulantısı, özellikle sabahları 1-2 saat kendime gelemiyorum. Aynen seninkisi gibi sulu yemek yerken öğürüyorum. Yemeklerin suyundan iğrendim, tavuk, balık falan yiyemiyorum. paso tost, ekmek arası bişiler falan... Nefret ettim bu durumdan doktorum çoktan geçmesi lazımdı diyor ama geçmedi. Kızıma hamileyken hiç bulanmamıştı midem..
canım ya geçmiş olsun.allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah.çok üzüldüm.ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı.tekrar geçmiş olsun canım.merhaba arkadaşlar...ben geldim bugün evime. 2 gündür yaşadıklarımın tarifi imkansız.. kızım artık yok... yavrum bunca zaman nasıl yaşamış ona bile şaşırdım. kafatası dışında bir sürü sorunu varmış. karaciğeri dışardai kalbi dışarda... gözümün önünden gitmiyor. ama o kaldığı sürece diğer bebeğimi de alamayacaktım kucağıma... hakkımızda hayırlısı buymuş..
diğer bebeğimi de ayrıntılı inceledi perinatalog, çok şükür ki onun durumu iyi. inşallah sonuna kadar da iyi olur her şey.. o erkekmiş.
canim gercekten bende bisey anlamadim..daha kac tane doktora gidiceksin bilmiyorum li..para konusuna gelince gercekten cok yuksek..sen ne yapmayi dusunuyorsun ?
çok sağol canım. evet böyleymiş hayırlısı. yapacak bir şey yok...Canım sırf seni merak ettim diye girdim nete... Çok geçmiş olsun, Allah oğluşuna uzun ömür versin. Hayırlısı buymuş demek ki. Kendine dikkat et.
sağol yeliscim. senin bebişler nasıl? cinsiyetler belli mi?canım ya geçmiş olsun.allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah.çok üzüldüm.ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı.tekrar geçmiş olsun canım.
sağol canım. toparlamaya çalışıyorum.birce canım çok sevindim iyi olduguna ya valla rabbim öbürüne uzun saglıklı bir ömür versin bunu cinsiyeti ne
kızlar beni hatılıcakmısınız bilmem çoktandır giremiyodum nete..bilgisayara bakınca bile midem bulanıyodu..artık biraz biraz iyiyim..cinsiyetler falan belli oldumu yaww..ben 14+1 deyim 12. hafta kontrolümde sölemedi cinsiyetini 16. haftada dedi.2 li test sonucunu da alamadım daha..öle işte..
birce canım görünce çok üzüldüm ya içim cız etti.rabbim hayırlısını versin ne diyelim..
kızlar gergin miyim heyecanlı mı yoksa korkuyor muyum bilmiyorum
o kadar yoğun ve karışık duygular yaşıyorum ki yarın kontrol var o yüzden bir an önce sabah olsa bebeğimi görsem
inşallah iyidir
kızlar gergin miyim heyecanlı mı yoksa korkuyor muyum bilmiyorum
o kadar yoğun ve karışık duygular yaşıyorum ki yarın kontrol var o yüzden bir an önce sabah olsa bebeğimi görsem
inşallah iyidir
acıbadem hastanesindeki turgay bey denen adam midemi bulandırdı ..
Ankarada doktorlarla konuştum cvs kesinlikle yaptırma dedi 28 yaşındasın ilk gebeligin bebein ense kalınlıgı 1.3 cıkmış dedi bunlar güzel belirtiler dedi.bunlara baklıırsa 250 /1 ihitmail dedi ..
bana gelsen ben sana cvs yapmam dedi tehlikleli dedi bebek kayıplarına veya en azından elinde kolunda deformansyona ugruyor dedi ... bana kalırsa aklında şüphe kalmaması için 16 haftlarda aminosentez yaptırırsın dedi...
konuştgugm doktarda oktay kaymakdı ..ankarada
ben kararımı verdim aminosentez yaptırcam ozaman kadarda bekliycem
Artık hastaneler ve doktorlar hasta gözü ile bakmıyor müşteri gözü ile bakıyolar hastalarına ne kadar cok para kopartabilrisek diye..
benim içimde kotu bişe dogmuyor inş bişe yokturrr hepimiz güzel gebelik donemleri olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?