2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiç bişi yok forumda ben hiç bişi bulamadım.. olanda çok pahalı valla..

zaten tarihlerimiz birbirine cok yakın seninle aynı haftadayız..bir hafta bile farkettiyor canımcım..gecicek inşlalhhh..
bakalım kim önce doğurcak :)) ay çok merak ediyorum ya kimler ne zaman bebeklerini kucagına alacak nasıl bişy olacaklar herkesinkini merak ediyorum 6 ay sonra o günleri görecez inşallah

Canım sırf seni merak ettim diye girdim nete... Çok geçmiş olsun, Allah oğluşuna uzun ömür versin. Hayırlısı buymuş demek ki. Kendine dikkat et.

ay kızlar girdim cıktım bidaha girdim..bu papp-a ve free beta hcg nedir yaa bunları sormamışım doktora..nedir bunlar araştırdım ama net bi cevap bulamadım bilen var mı?? ve kaç olmalı bi sınır var mı?

Ya enteresan bişi bende de tamamen geçmedi mide bulantısı, özellikle sabahları 1-2 saat kendime gelemiyorum. Aynen seninkisi gibi sulu yemek yerken öğürüyorum. Yemeklerin suyundan iğrendim, tavuk, balık falan yiyemiyorum. paso tost, ekmek arası bişiler falan... Nefret ettim bu durumdan doktorum çoktan geçmesi lazımdı diyor ama geçmedi. Kızıma hamileyken hiç bulanmamıştı midem..

Beta Hcg kandaki gebelik hormonu... İlk başta gebelik kandaki bu hormondan salgılanıyorda... Papp a da yine sadece gebelikte salgılanan bir hormon... Bende çok düşük olan ve doktorum erken doğum yapabilirsin dedi... Ama saçma kızımda daha da düşüktü ve ben 40 haftada doğum yaptım... Bana gittiğim Prof. bu kan değerlerine takılmamam gerektiğini söyledi... Araştırma bence sende insanın morali bozuluyor çok araştırınca...

saol canım evet net bi sınır yazılmamış zaten..benim doktorda hiç onlarla ilgili bişey demedi de merak ettim onlar ne oluyoki diye..cok saol...

bende eskisine göre azaldı ama geçmiş değil hala mutfaga girdiğimde bulanıyor evde yemek pişmşyor hala alt kattan yemek kokusu geldiğinde bulanıyor dolap kokusu yağlı yemek felaket bulandırıyor Allahtan kısa sürerüyor geçecek diye bekliyorum bende 4 aydan sonra kalmaz heralde ya kalmasın yani herkesin geçti bizimki hala oluyor :26:

canım ya geçmiş olsun.allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah.çok üzüldüm.ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı.tekrar geçmiş olsun canım.

canim gercekten bende bisey anlamadim..daha kac tane doktora gidiceksin bilmiyorum li..para konusuna gelince gercekten cok yuksek..sen ne yapmayi dusunuyorsun ?

acıbadem hastanesindeki turgay bey denen adam midemi bulandırdı ..

Ankarada doktorlarla konuştum cvs kesinlikle yaptırma dedi 28 yaşındasın ilk gebeligin bebein ense kalınlıgı 1.3 cıkmış dedi bunlar güzel belirtiler dedi.bunlara baklıırsa 250 /1 ihitmail dedi ..

bana gelsen ben sana cvs yapmam dedi tehlikleli dedi bebek kayıplarına veya en azından elinde kolunda deformansyona ugruyor dedi ... bana kalırsa aklında şüphe kalmaması için 16 haftlarda aminosentez yaptırırsın dedi...
konuştgugm doktarda oktay kaymakdı ..ankarada

ben kararımı verdim aminosentez yaptırcam ozaman kadarda bekliycem

Artık hastaneler ve doktorlar hasta gözü ile bakmıyor müşteri gözü ile bakıyolar hastalarına ne kadar cok para kopartabilrisek diye..

benim içimde kotu bişe dogmuyor inş bişe yokturrr hepimiz güzel gebelik donemleri olsun inş

Son düzenleme:
birce canım çok sevindim iyi olduguna ya valla rabbim öbürüne uzun saglıklı bir ömür versin bunu cinsiyeti ne

kızlar beni hatılıcakmısınız bilmem çoktandır giremiyodum nete..bilgisayara bakınca bile midem bulanıyodu..artık biraz biraz iyiyim..cinsiyetler falan belli oldumu yaww..ben 14+1 deyim 12. hafta kontrolümde sölemedi cinsiyetini 16. haftada dedi.2 li test sonucunu da alamadım daha..öle işte..

birce canım görünce çok üzüldüm ya içim cız etti.rabbim hayırlısını versin ne diyelim..

Canım sırf seni merak ettim diye girdim nete... Çok geçmiş olsun, Allah oğluşuna uzun ömür versin. Hayırlısı buymuş demek ki. Kendine dikkat et.
çok sağol canım. evet böyleymiş hayırlısı. yapacak bir şey yok...
canım ya geçmiş olsun.allah diğer yavrunu sana bağışlasın inşallah.çok üzüldüm.ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı.tekrar geçmiş olsun canım.
sağol yeliscim. senin bebişler nasıl? cinsiyetler belli mi?
birce canım çok sevindim iyi olduguna ya valla rabbim öbürüne uzun saglıklı bir ömür versin bunu cinsiyeti ne
sağol canım. toparlamaya çalışıyorum.

sağol canım. inşallah son acımızdır bu...

kuzu , birce ikinizede geçmiş olsun dikkat edin kendınıze.
bugun doktora gıttım kan verdım ıkılı test ıcın 10 gun ıcınde sonucları alacagız ama doktor bısey demedı kan ve ultrason sonucuna gore mı deger verılıyor sormadım .
gene heyecandan aklımda ne varsa soramadım bebıs 2 haftada farklılık gostermıs.:)
ama hııc hareket etmedı soyle kolunu oynattı o kadar:)
buyuk ıhtımalle erkek dedı doktor bızde ısım arayısına basladık kız dıye beklıyorduk erkek sasırttı bızı:))
allah hepımıze guc kuvvet bebeklerımıze saglık versın tamamına hayırlısıyla erdırsın arkadaslar.
su mutlulugumuzu yer geldıgınde uzuntumuzu bıle uzaktanda olsa paylaşmak gıbısı yok...

kızlar gergin miyim heyecanlı mı yoksa korkuyor muyum bilmiyorum
o kadar yoğun ve karışık duygular yaşıyorum ki yarın kontrol var o yüzden bir an önce sabah olsa bebeğimi görsem
inşallah iyidir

Yahu bence çok saçma bunlar, senin değerlerin benimkine göre çok çok iyiydi ve sen 28 yaşındasın, çok zor bir ihtimal.. Zaten önemli olan ense kalınlığı ve yaş, ben 32 yaşında olmama rağmen bana amniyosentez bile önermedi doktorum. Benim gittiğim Prof. Çapa'da Perinatoloji Bölüm Başkanı ve doktorlara ikili test eğitimini onlar veriyor.. Senin değerlerin çok iyiydi yahu, boşuna kafanı bulandırıyorlar. senin de Pap a ile ilgili problem vardı hatırladığım kadarıyla, onun üstünde benim doktorum durmadı bile. Sen için rahat etcekse tabiki yaptır herşeyi ama şimdiden strese girme, bebeğe çok zararı var, bende 2 hafta o kadar sıkıntı yaptım ki bu olayı tırnaklarım delindi sinirden... Doktorlara göre herşey çok kolay. Onlar için bebek doğana kadar insan sayılmıyor zaten. Hiç stres olma bence.

Günaydın kızlar...
Kızılcık 1.3 ense ölçümü süper... 3 ve üstü için aminosentez diyor doktorlar, ben anlamadım valla senin doktoru...Bebeği riske atacak bişeyler yaptırma bence...Yaşın da büyük değil ki...Artık hamilelik yaşı o yaşlar zaten..Mileet okuyor, ancak evleniyor, iş buluyor, kendini toparlıyor falan....Yaşın büyük değil ve ense ölçümü çok güzel aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…