2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar günaydınnn... Benim de bugün doktor kontrolüm var.. 1 ayı geçti en son gittiğimden beri inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.. Dua edin benim için..

günaydın şekerler. güzel bir gün diliyorumm. çok soğuk ist. ayaz var resmen.. kuzu nasıl oldun akjşam iyi hissetmiyorum demiştin çıkarken

Arkadaşlar günaydınnn... Benim de bugün doktor kontrolüm var.. 1 ayı geçti en son gittiğimden beri inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.. Dua edin benim için..

ayyy cnmm ne güzel işte bende 5 ocakta gitcmm ohooooo çok vr. artık ayda bir çağırıyorlar ya korkuyoruz ama bişeycik olmuycak merak etme çiko ye bebişi mutlu et gideerken annesi.. ben giderken bebişime diyorum ki anneye güzellikler göster bana akrobasi hareketleri yapıyor kızım:))))

Günaydın canım...İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin sende...
Heyecanlı ol tabi, ama tedirgin olma,Allahın izniyle sağlıkla git,sağlıkla gel...
Gelince bize de haber ver olur mu, ben veremiyorum,beni herkes merak ediyor..
Senden ve minikmucizemden güzel haberler bekliyoruz..

bende yicem bu sefer cikolata zorlada olsa..daha hic yiyemedim..ne zaman tatli yemege baslicam ben 3,5 ay bitti yahu..

tam girerken çikolata yiycem bol bol canım .. 12+5deyim belki cinsiyet de söyleer :))

inşallaaahhh... döner dönmez hemen haber vericem söz :) Gerçekten inanılmaz merak ettik seni..

tabi her gunde biraz abarti canim :) bi gun ara ver bari..mesela ben ceviz badem yiyomda o kayisi yi yemek bile zor geliyo tatli ya..ama 3-4 der tane yiyom hepsinden..

ben de cevizi ağzıma süremiyorum maalesef aslında yenmesi gerekenlerin başında geliyor.. doktora gidiyim döniyim kesin başlıycam amaa..

tabi her gunde biraz abarti canim :) bi gun ara ver bari..mesela ben ceviz badem yiyomda o kayisi yi yemek bile zor geliyo tatli ya..ama 3-4 der tane yiyom hepsinden..

Artık napoliten alıyorum..Hani içinde küçük küçük 8 tane oluyor ya,hergün ondan 1 tane yiyerek nefsimi köreltiyrum...
Ne güzel sen ceviz-badem yiyorsun...Benim evde ikisi de var ama ben yiyemiyorum...Zaten ne zararlıysa benim bebe onları seviyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…