gunaydin kizlar..hafta ortasina geldikkk.yine sogukkkkkkk
Günaydın canım...
Evet, çok soğuk..Antalya bile buz gibi...
orda kar yagdi demi canim ist da biz goremedik..
Arkadaşlar günaydınnn... Benim de bugün doktor kontrolüm var.. 1 ayı geçti en son gittiğimden beri inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.. Dua edin benim için..
Arkadaşlar günaydınnn... Benim de bugün doktor kontrolüm var.. 1 ayı geçti en son gittiğimden beri inanılmaz heyecanlı ve tedirginim.. Dua edin benim için..
gunaydin canim..hayirli haberler bekliyoruz..kacta ?
ayyy cnmm ne güzel işte bende 5 ocakta gitcmm ohooooo çok vr. artık ayda bir çağırıyorlar ya korkuyoruz ama bişeycik olmuycak merak etme çiko ye bebişi mutlu et gideerken annesi.. ben giderken bebişime diyorum ki anneye güzellikler göster bana akrobasi hareketleri yapıyor kızım:))))
17:30'da.. 2'li test ve ense kalınlığı var bugün.. Yaşım da 31 inşallah bişey yokturBi kıpırdamaya başlasalar anlıycaz iyi olup olmadıklarını ama şimdi insan doktora gitmeden anlamıyor ne olup bittiğini..
günaydın şekerler. güzel bir gün diliyorumm. çok soğuk ist. ayaz var resmen.. kuzu nasıl oldun akjşam iyi hissetmiyorum demiştin çıkarken
ayyy cnmm ne güzel işte bende 5 ocakta gitcmm ohooooo çok vr. artık ayda bir çağırıyorlar ya korkuyoruz ama bişeycik olmuycak merak etme çiko ye bebişi mutlu et gideerken annesi.. ben giderken bebişime diyorum ki anneye güzellikler göster bana akrobasi hareketleri yapıyor kızım:))))
bende yicem bu sefer cikolata zorlada olsa..daha hic yiyemedim..ne zaman tatli yemege baslicam ben 3,5 ay bitti yahu..
Günaydın canım...İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin sende...
Heyecanlı ol tabi, ama tedirgin olma,Allahın izniyle sağlıkla git,sağlıkla gel...
Gelince bize de haber ver olur mu, ben veremiyorum,beni herkes merak ediyor..
Senden ve minikmucizemden güzel haberler bekliyoruz..
Ayy,ben hergün yiyorum çiko...Eşim de hamileliğinin arkasına sığınma duba gibi olacaksın diyo...
tabi her gunde biraz abarti canim :) bi gun ara ver bari..mesela ben ceviz badem yiyomda o kayisi yi yemek bile zor geliyo tatli ya..ama 3-4 der tane yiyom hepsinden..
tabi her gunde biraz abarti canim :) bi gun ara ver bari..mesela ben ceviz badem yiyomda o kayisi yi yemek bile zor geliyo tatli ya..ama 3-4 der tane yiyom hepsinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?