2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de cevizi ağzıma süremiyorum maalesef aslında yenmesi gerekenlerin başında geliyor.. doktora gidiyim döniyim kesin başlıycam amaa..

Ben de yiyemiyorum..
Annem sanki burda yok gibi, 5 kilo kabuklu ceviz, 3 kilo kabuklu badem göndermiş kargoyla....Öylece duruyo, eşim kırıyo kırıyo yiyo..Ağzıma süremiyorum...

Doktor bana canının istemedeği şeyi çok da zorlama dedi.. Biraz rahat olmak lazımm :) Gelsin çikolatalaar..

Kızlar bu arada alışveriş durumlarınız nasıl? Benim annem ve ablam sürekli bişeyler alıyor ama ben başlayamadım henüz.. Oda düşündünüz mü??

kizlar zorla da olsa yiyin yaaa..ben isyerime 5 gunluk getiriyorum..yiyorum hergun zorla..ceviz ve tuzsuz badem cok yararli..zeki olcak bak bebisler..sizde getirin yiyin..dogru kuzu iyi yapmissin 1 hafta gider sana o kutu :) cilek sende ye cevizi valla..en azindan guzel bisey ceviz :))

Ben de yiyemiyorum..
Annem sanki burda yok gibi, 5 kilo kabuklu ceviz, 3 kilo kabuklu badem göndermiş kargoyla....Öylece duruyo, eşim kırıyo kırıyo yiyo..Ağzıma süremiyorum...

Benimki de yiyo , ben bi de şaka yollu kızdım adama ne yiyosun benim cevizlerimi diye ilk gün ama sonra elimi süremeyince aman hepsi senin olsun dedim :) Benim de annem Altınoluk'tan getirmişti epey bi ama bi tane yedim mi, ı ıhhh

yok ya ben bisey almayi dusunmuyorum..son ay hersey..ama cinsiyet belli olunca gezer esimle karar veririz..sonra saglikla geleyim de son aylara ozaman alirim kismetse..

Bana doktor Omega 3 hapı verdi Solgar'ın. o yüzden cevize pek takılmıyorum nasılsa ordan alırım diye.. Ama hergün 2 kayısı, 1 kuru incir, birde hurma yiyorum... Hurmada potasyum var. Hamilelere çok öneriyorlar. Bu hamilelikte balıkta yiyemiyorum çünkü... Omega 3 iyi oldu yani..

Benim nerdeyse alışveriş bitti..Resim ekledim bi sürü bizim topiğe..
Oda düşünmüyorum ben..Kızımın aklı ermeye başlasın,onunla gidip alacağız...O beğenecek...

bende yicem bu sefer cikolata zorlada olsa..daha hic yiyemedim..ne zaman tatli yemege baslicam ben 3,5 ay bitti yahu..

bende 3 aydan sonra yedim ama favorim ekşiii. dün ekşi salata yerken a ayy ayyyyy diye bağırdım eşim noluyo dedi. bebiş sanki tırnak geçirdi dedim gıdıkladı gibi:))) gülüyor okadar ekşi yersen çocuğun içi bayılır diye.. her gün olmasada arada hissedince çok güzel oluyro. bide heran hissetsem süper olcak

aynen seker benimde hala eksi biliyon :))) yaa bizde hissedelim yaaaaaaaaaaaaaaa......

Kız akıllım, hissettiğine dua et..
Ben hala hiçbişey hissetmiyorum ya...Benim su kaplumbağam uslu uslu yatıyo içimde...
ben de mi ekşi yesem ki kıpırdasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…