ben de cevizi ağzıma süremiyorum maalesefaslında yenmesi gerekenlerin başında geliyor.. doktora gidiyim döniyim kesin başlıycam amaa..
Artık napoliten alıyorum..Hani içinde küçük küçük 8 tane oluyor ya,hergün ondan 1 tane yiyerek nefsimi köreltiyrum...
Ne güzel sen ceviz-badem yiyorsun...Benim evde ikisi de var ama ben yiyemiyorum...Zaten ne zararlıysa benim bebe onları seviyor..
Artık napoliten alıyorum..Hani içinde küçük küçük 8 tane oluyor ya,hergün ondan 1 tane yiyerek nefsimi köreltiyrum...
Ne güzel sen ceviz-badem yiyorsun...Benim evde ikisi de var ama ben yiyemiyorum...Zaten ne zararlıysa benim bebe onları seviyor..
Ben de yiyemiyorum..
Annem sanki burda yok gibi, 5 kilo kabuklu ceviz, 3 kilo kabuklu badem göndermiş kargoyla....Öylece duruyo, eşim kırıyo kırıyo yiyo..Ağzıma süremiyorum...
Doktor bana canının istemedeği şeyi çok da zorlama dedi.. Biraz rahat olmak lazımm :) Gelsin çikolatalaar..
Kızlar bu arada alışveriş durumlarınız nasıl? Benim annem ve ablam sürekli bişeyler alıyor ama ben başlayamadım henüz.. Oda düşündünüz mü??
kizlar zorla da olsa yiyin yaaa..ben isyerime 5 gunluk getiriyorum..yiyorum hergun zorla..ceviz ve tuzsuz badem cok yararli..zeki olcak bak bebisler..sizde getirin yiyin..dogru kuzu iyi yapmissin 1 hafta gider sana o kutu :) cilek sende ye cevizi valla..en azindan guzel bisey ceviz :))
aaaaaaaaaaaaaaa 15.haftama basladim kizlar bugun..hayirlisiyla..
günaydınlarrr hepinizeeeeeeeeee
Doktor bana canının istemedeği şeyi çok da zorlama dedi.. Biraz rahat olmak lazımm :) Gelsin çikolatalaar..
Kızlar bu arada alışveriş durumlarınız nasıl? Benim annem ve ablam sürekli bişeyler alıyor ama ben başlayamadım henüz.. Oda düşündünüz mü??
günaydınlarrr hepinizeeeeeeeeee
bende yicem bu sefer cikolata zorlada olsa..daha hic yiyemedim..ne zaman tatli yemege baslicam ben 3,5 ay bitti yahu..
bende 3 aydan sonra yedim ama favorim ekşiii. dün ekşi salata yerken a ayy ayyyyy diye bağırdım eşim noluyo dedi. bebiş sanki tırnak geçirdi dedim gıdıkladı gibi:))) gülüyor okadar ekşi yersen çocuğun içi bayılır diye.. her gün olmasada arada hissedince çok güzel oluyro. bide heran hissetsem süper olcak
Maşallah..
Allah 40.haftayı da nasip etsin inşallah...
bende 3 aydan sonra yedim ama favorim ekşiii. dün ekşi salata yerken a ayy ayyyyy diye bağırdım eşim noluyo dedi. bebiş sanki tırnak geçirdi dedim gıdıkladı gibi:))) gülüyor okadar ekşi yersen çocuğun içi bayılır diye.. her gün olmasada arada hissedince çok güzel oluyro. bide heran hissetsem süper olcak
gunaydinlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canım..
Nasılsın..
nasılsınız kızlar bugün düne göre biraz daha iyiym:):):):)
acaba aramızda ilk kimin bebeği dünyaya gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?