2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın erkenden uyandım bugün kahvaltımı yapıyorum bi taraftan cay da içiyorum valla bugün kendimi ödüllendirdim

kesinlikle ceviz cok önemli..bende şimdi yedim..balık yiyemiyorum bari cevizden alayım omega 3ü diyorum..
yok ya ben bisey almayi dusunmuyorum..son ay hersey..ama cinsiyet belli olunca gezer esimle karar veririz..sonra saglikla geleyim de son aylara ozaman alirim kismetse..

aynı fikirdeyiz canım kesinlikle ben de son 2 ay falan almayı düşünüyorum

Gunaydin sekerim..hemfikiriz gercekten

Günaydın canım..
Valla siz ne güzel kendinizi ödüllendirmek için içiyonuz çay-kahve..Ben çok içiyorum ya, benim bebe tiryaki olacak...

Ben de 7.ay olmadan herşeyi bitirmek istiyorum...7.aydan sonra artık erken doğum falan olabiliyor..Olmasa bile hareketler çok zorlaşıyor,rahat rahat gezip alamam diye düşünüyorum...7.ayda eksikleri bitirmiş olmak istiyorum...

eşimin kuzeni var..6 aya kadaar ankaradaydı orda hep erkek demişler..bu da bigüzel erkek kıyafetleri almış falan sonra izmire geldiginde kız bu demiş doktor ve dünyalar güzeli bi kızı var şimdi böyle doktorlarada tav oluyorum madem emin degilsin ne diye söylüyon..benimkide 10.haftadan beri erkek diyo ama ben hala kız da olabilir diyom erkek istememe ragmen belli olmaz yanii..

Allah hayırlısını nasip etsin canım:)

yaa iyi kahve-çay içiyorsunuz ben içmiyorum ya kafain var sonuçta hamile oldugumdan beri içmiyorum ben

ben de aynen içmemeye calışıyorum ama canım cok istediginde de içiyorum..türk kahvesi aşırı sevmeme ragmen ki hamilelikten önce günde 1-2 içerdim hamilelikten beri 3 tane belki içtim içmedim..

Been kıyafetleri hem mavi hem pembe, hem de ikisine de uyacak renklerr alıyorum zaten...Oda falan da düşünmediğimden büyük alışveriş olmayacak...Doktora ben de emin değilsen bile söyle diyorum da, o da söylemiyor..

hadi iyi ozaman..yaa bulamıyorum ben o linki kuzu yaa..öff bilen biri vaarsa linki göndersin pls..

bende icmiyom canim..icecek olarak su ve yogurt ayran cacik o kadar :)

ben de aynen içmemeye calışıyorum ama canım cok istediginde de içiyorum..türk kahvesi aşırı sevmeme ragmen ki hamilelikten önce günde 1-2 içerdim hamilelikten beri 3 tane belki içtim içmedim..

hımm bened zannettimki sürekli içiyorsunuz. ben dokunacak bişey içtiğimde vicdanen rahatsız oluyorum yaaa ondan içmiyorum geçen hafta canım aşırı derecede kola istiyordu ama içmedim:) normalde kola içen biri değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…