tmm buldum kuzu dur bakıcam
hadi iyi ozaman..yaa bulamıyorum ben o linki kuzu yaa..öff bilen biri vaarsa linki göndersin pls..
hadi iyi ozaman..yaa bulamıyorum ben o linki kuzu yaa..öff bilen biri vaarsa linki göndersin pls..
ben de aynen içmemeye calışıyorum ama canım cok istediginde de içiyorum..türk kahvesi aşırı sevmeme ragmen ki hamilelikten önce günde 1-2 içerdim hamilelikten beri 3 tane belki içtim içmedim..
ben de bulamadım acaip merak ettimm :)
günaydın canım..İyiyiz biz sen nasılsın...
Mesaiye mi kaldın yine..Neden yorgunsun..
tmm buldum kuzu dur bakıcam
birinci sayfaya gidin listemizin altinda linkler hep var kizlar
hep ciciler
hem gobekler
Evet canım 10'da gittim eve ütü yaptım. Çok yoruldum bu aralar.
Sende bir gelişme yok değil mi bekliosun.
Çay pek tavsiye etmiyorlar, granül kahveyi de ama günde iki tane türk kahvesi veriyor dıktorlar... Hatta baş ağrısına iyi geliyormuş. Ben çok kahve içerdim hamileyken bir anda kesince çok baş ağrısı yapar zaten.. Ben içiyorum türk kahvesi..
Günaydın Arkadaşlar ,
Bana yaklaşma yanlış hatırlaıyorsam senin migrenin vardı değilmi ?
var canim simdi yine baktim..listenin altina in ikiside var..birinci sayfada..ben ordan bakiyom hep..
ayy kuzu mavi ve pembe :))))) koptummmmmmmmmm...ayy ama cok duygulandım kızım gözlerim doldu bakarken..ama sen biraz daha erkek meyilli almışsın gibi geldi bana Öykü öykü derken.. cok güzeller allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin..
ya bana da doktorum 1 fincan cay ve kahve içebilirsin dedi kupayla..ama ya kahve ya cay..yani cok kasmıyorum ben zaten haftada bir falan içiyorum canım isteyince..ya insanın canı cekerse içmeli bence..bi yudum kola da içtim canım cekti napayım
Kız onların çoğunu annem almış kargoyla göndermiş..Benim aldıklarım ikisine de uyacak renkler mavi ve pembe yok...Yşil sarı turuncu olanlar..Bi de ay sonu taşınacağım diye evde hepsini kaldırdım hurçlara falan koydum..Onların resmini sonra ekleyeceğim, küveti, maşrapası daha bi dolu şeyi var..Annanesi oğlan istiyo...Batu gelsin diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?