2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de aynen içmemeye calışıyorum ama canım cok istediginde de içiyorum..türk kahvesi aşırı sevmeme ragmen ki hamilelikten önce günde 1-2 içerdim hamilelikten beri 3 tane belki içtim içmedim..

Çay pek tavsiye etmiyorlar, granül kahveyi de ama günde iki tane türk kahvesi veriyor dıktorlar... Hatta baş ağrısına iyi geliyormuş. Ben çok kahve içerdim hamileyken bir anda kesince çok baş ağrısı yapar zaten.. Ben içiyorum türk kahvesi..

ya bana da doktorum 1 fincan cay ve kahve içebilirsin dedi kupayla..ama ya kahve ya cay..yani cok kasmıyorum ben zaten haftada bir falan içiyorum canım isteyince..ya insanın canı cekerse içmeli bence..bi yudum kola da içtim canım cekti napayım

Günaydın Arkadaşlar ,

Bana yaklaşma yanlış hatırlaıyorsam senin migrenin vardı değilmi ?

Günaydın. Bende de var maalesef canım. Lanet migren.
Gebelikte hiç migren ağrınız oldu mu merak ediyorum?

var canim simdi yine baktim..listenin altina in ikiside var..birinci sayfada..ben ordan bakiyom hep..

Ok canım Fatmanın verdiği linkten bakarım.

Kız onların çoğunu annem almış kargoyla göndermiş..Benim aldıklarım ikisine de uyacak renkler mavi ve pembe yok...Yşil sarı turuncu olanlar..Bi de ay sonu taşınacağım diye evde hepsini kaldırdım hurçlara falan koydum..Onların resmini sonra ekleyeceğim, küveti, maşrapası daha bi dolu şeyi var..Annanesi oğlan istiyo...Batu gelsin diyo..

Bişey olmaz herhalde bi yudumdan.. Asıl ben 5 haftalıkken salak laboratuarın yanlış sonuçlar vermesiyle yine dış gebelik geçiriyorum zannedip nasıl olsa bebeği kaybettim diye 2 gün sigara da içtim, evlilik yıldönümümüzdü içki de içtim (
Gerçi doktor hiçbi şey olmaz dedi ama benim o 2 gündeki ağlamalarım bile bebeğe zarar diye korkuyorum
Bu arada İstanbul'da olup Atıl Yüksel'den detaylı için randevu alan var mıııı arkadaşlar aranızda???

sonra onlari bebek sampuaniyla yikar utuler oyle yerlestirirsin canim..
hastanede kutusundan cikan hastane cikislarina hemsireler kiziyo...neden yikanmadi diye..

Bebeklerin cicilerine baktımda bayıldım. Kuzu sen bütün çeyizi düzmüşsün valla.. Herşeyi düşünmüşsün en önemlileri yelek ve özellükle şu kusmuk mendilleri nasıl işe yarıyor anlatamam.. Annen herşeyi düşünmüş valla bravo... Ben ilkinde 32 haftayı geçmeden hiçbir şey almadım. Bundada düşünmüyorum. Bir bakalım cinsiyetine falan.. Belli olmuyor benim bir arkadaşıma 8 aylık olana kadar kız dediler.. Bütün oda pembe hazırlandı, çocuk erkek oldu.. Pek güvenmiyorum cinsiyete bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…