Kız onların çoğunu annem almış kargoyla göndermiş..Benim aldıklarım ikisine de uyacak renkler mavi ve pembe yok...Yşil sarı turuncu olanlar..Bi de ay sonu taşınacağım diye evde hepsini kaldırdım hurçlara falan koydum..Onların resmini sonra ekleyeceğim, küveti, maşrapası daha bi dolu şeyi var..Annanesi oğlan istiyo...Batu gelsin diyo..
Bişey olmaz herhalde bi yudumdan.. Asıl ben 5 haftalıkken salak laboratuarın yanlış sonuçlar vermesiyle yine dış gebelik geçiriyorum zannedip nasıl olsa bebeği kaybettim diye 2 gün sigara da içtim, evlilik yıldönümümüzdü içki de içtim(
Gerçi doktor hiçbi şey olmaz dedi ama benim o 2 gündeki ağlamalarım bile bebeğe zarar diye korkuyorum
Bu arada İstanbul'da olup Atıl Yüksel'den detaylı için randevu alan var mıııı arkadaşlar aranızda???
Bişey olmaz herhalde bi yudumdan.. Asıl ben 5 haftalıkken salak laboratuarın yanlış sonuçlar vermesiyle yine dış gebelik geçiriyorum zannedip nasıl olsa bebeği kaybettim diye 2 gün sigara da içtim, evlilik yıldönümümüzdü içki de içtim(
Gerçi doktor hiçbi şey olmaz dedi ama benim o 2 gündeki ağlamalarım bile bebeğe zarar diye korkuyorum
Bu arada İstanbul'da olup Atıl Yüksel'den detaylı için randevu alan var mıııı arkadaşlar aranızda???
sonra onlari bebek sampuaniyla yikar utuler oyle yerlestirirsin canim..
hastanede kutusundan cikan hastane cikislarina hemsireler kiziyo...neden yikanmadi diye..
ay canım yaa yazık..olsun yaa ilk ayda yaptıgın seyler cok da etkilemez..ben de o ay bi kaç kere içki içmiştim bişey olmaz dedi doktor..iki sigaradan da bişey olmaz..içini ferah tut..
Bebeklerin cicilerine baktımda bayıldım. Kuzu sen bütün çeyizi düzmüşsün valla.. Herşeyi düşünmüşsün en önemlileri yelek ve özellükle şu kusmuk mendilleri nasıl işe yarıyor anlatamam.. Annen herşeyi düşünmüş valla bravo... Ben ilkinde 32 haftayı geçmeden hiçbir şey almadım. Bundada düşünmüyorum. Bir bakalım cinsiyetine falan.. Belli olmuyor benim bir arkadaşıma 8 aylık olana kadar kız dediler.. Bütün oda pembe hazırlandı, çocuk erkek oldu.. Pek güvenmiyorum cinsiyete bende..
inşallah arkadaşım :))) böyle moralim düzeliyor walla.. Bakalım doktor ne diyecek bugün, içim pır pır :))
sonra onlari bebek sampuaniyla yikar utuler oyle yerlestirirsin canim..
hastanede kutusundan cikan hastane cikislarina hemsireler kiziyo...neden yikanmadi diye..
Ayyyyy,sinir oluyom ya..İnsanların duygularıyla nasıl oynuyorlar...
Benim doktor sigara tiryakilerine hergün 1 sigarayı 3 e kırın ara ara içebilirsiniz diyo,tiryakiysen eğer...
Yoksa içmemek tabi daha iyi..İnşallah bişey olmamıştır bebeğine, endişelenme..9 ay sigara içenleri biliyom ben...Allah korur onları...Bundan sonra içmezsin zaten...
ay 8 ay sonrada başka bi cinsiyet cıkarsa o doktoru ben varya mahvederim..o ne demek öyle delimi ne ben zaten krem yapıcam odasını erkek de olsa kız da olsa
Bebeklerin cicilerine baktımda bayıldım. Kuzu sen bütün çeyizi düzmüşsün valla.. Herşeyi düşünmüşsün en önemlileri yelek ve özellükle şu kusmuk mendilleri nasıl işe yarıyor anlatamam.. Annen herşeyi düşünmüş valla bravo... Ben ilkinde 32 haftayı geçmeden hiçbir şey almadım. Bundada düşünmüyorum. Bir bakalım cinsiyetine falan.. Belli olmuyor benim bir arkadaşıma 8 aylık olana kadar kız dediler.. Bütün oda pembe hazırlandı, çocuk erkek oldu.. Pek güvenmiyorum cinsiyete bende..
gayet güzel gecer eminim..içini ferah tut ama ama korku ve heyecan hepimiz de oluyor malum..kaç haftalıksın sen??
yine ayni fikirdeyiz canim krem konusunda :))) ne burcusun sen yaw?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?