2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

belli belli zaten genelde mavi almış ananesi..senin aldıkların belli pembe mavi ya zaten sana doktor dedi ya erkek olabilir diye..ama cok da alma be bi kesin belli olsun öyle al canımcım..herşeyin hem mavisinden hem pembesinden alcan daha cok zarara gircen allah güle güle giydirtsin hepsini...

ben almadim canim..bilgim yok..ben tek ozel hastane de dr uma gidiyorum..o ne derse onu yapiyom.

dün burdaki aktara kakao yagı sordum varmış 7,5 dedi bugün alıcam :) başlayacam sürmeye

ay canım yaa yazık..olsun yaa ilk ayda yaptıgın seyler cok da etkilemez..ben de o ay bi kaç kere içki içmiştim bişey olmaz dedi doktor..iki sigaradan da bişey olmaz..içini ferah tut..

Ayyyyy,sinir oluyom ya..İnsanların duygularıyla nasıl oynuyorlar...
Benim doktor sigara tiryakilerine hergün 1 sigarayı 3 e kırın ara ara içebilirsiniz diyo,tiryakiysen eğer...
Yoksa içmemek tabi daha iyi..İnşallah bişey olmamıştır bebeğine, endişelenme..9 ay sigara içenleri biliyom ben...Allah korur onları...Bundan sonra içmezsin zaten...

sonra onlari bebek sampuaniyla yikar utuler oyle yerlestirirsin canim..
hastanede kutusundan cikan hastane cikislarina hemsireler kiziyo...neden yikanmadi diye..

Evet hastane setlerini sabun tozuyla yıkamıştık bizde.. Mutlaka yıkayıp, ütülemek gerekiyor.. Ona daha çok zaman var son ana doğru yapmak lazım onlarıi, şimdi ütülesen yine pislenir.

ay canım yaa yazık..olsun yaa ilk ayda yaptıgın seyler cok da etkilemez..ben de o ay bi kaç kere içki içmiştim bişey olmaz dedi doktor..iki sigaradan da bişey olmaz..içini ferah tut..

inşallah arkadaşım :))) böyle moralim düzeliyor walla.. Bakalım doktor ne diyecek bugün, içim pır pır :))

ay 8 ay sonrada başka bi cinsiyet cıkarsa o doktoru ben varya mahvederim.. o ne demek öyle delimi ne ben zaten krem yapıcam odasını erkek de olsa kız da olsa

sonra onlari bebek sampuaniyla yikar utuler oyle yerlestirirsin canim..
hastanede kutusundan cikan hastane cikislarina hemsireler kiziyo...neden yikanmadi diye..

Evet yıkanacak...Zaten ütülü bile değiller şimdi..KArgoyla geldiklerinden çoğu kırış kırış..
Zaten yıkamadan giydirmeyi benim gönlüm razı olmaz...

Bende kızımda tiryaki olduğum için doktor bana günde 5 taneye kadar içebilirsin dedi. Şimdi bırakmaya çalışırsan daha çok strese girersin dedi. Ayrıca bebek öyle bir yerde, öyle bir koruma altındaki hertürlü şeye karşı korunuyor, merak etmeyin. Sigara zaten kötü birşey olduğu için istemiyorlar tabii ki. En güzeli bırakmak tabi... Ben kzımda zamanla bırakmıştım, yavaş yavaş..

off ya böle sizin yazdıklarınızı okuyunca içim kıpır kıpır oluyo yaaaa... çok duygulandım valla yaaa

ya ben oda hazırlamayacağım zaten, o yüzden küçük şeyleri pek sorun etmiyorum...
Sadece çanta-ana kucağı-puset takım olanlar, hastane çıkışı, battaniyeleri falan onları cinsiyet için bekliyorum...kusmuk mendili ve yelekleri ben de çok duydum, en çok onlar işe yarıyor diye..

Atıl beyden ben ikili testle ilgili randevu almak istedim ama alamadım şubata kadar doluymuş. .Hayri Ermiş ten aldım... Detaylı içinde ona gidebilirim, hem daha rahat ulaşılıyor hemde zaten Atıl beyle beraber çalışıyorlar Çapa da... Muayene ücreti de uygun... Tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…