Atıl beyden ben ikili testle ilgili randevu almak istedim ama alamadım şubata kadar doluymuş. .Hayri Ermiş ten aldım... Detaylı içinde ona gidebilirim, hem daha rahat ulaşılıyor hemde zaten Atıl beyle beraber çalışıyorlar Çapa da... Muayene ücreti de uygun... Tavsiye ederim..
12+5, 1 gün var seninle aramızda :) 17 Eylül SAT
Bende kızımda tiryaki olduğum için doktor bana günde 5 taneye kadar içebilirsin dedi. Şimdi bırakmaya çalışırsan daha çok strese girersin dedi. Ayrıca bebek öyle bir yerde, öyle bir koruma altındaki hertürlü şeye karşı korunuyor, merak etmeyin. Sigara zaten kötü birşey olduğu için istemiyorlar tabii ki. En güzeli bırakmak tabi... Ben kzımda zamanla bırakmıştım, yavaş yavaş..
ekşi ye cnm bol limonlu içi mayışır bebişin:)))Kız akıllım, hissettiğine dua et..
Ben hala hiçbişey hissetmiyorum ya...Benim su kaplumbağam uslu uslu yatıyo içimde...
ben de mi ekşi yesem ki kıpırdasın diye..
Günaydın bayanlar,
Ayyy kuzum bugün de burdaymış ne güzel...
Ben çok yorgunum kızlar siz nasılsınız?
günaydın baby neden yoruyorsun madem mesai kaldın ütü niye????
cnmmmm kıyamam sana..
N'apıyım. Haftasonu ütü yapamadım. Gömlek, pantolon giyecek birşey kalmamış. Mecbur kaldım.
Ama yorulmuşum bugün hiç halim yok. Kırılıyor her tarafım.
Daha çarşamba bende hal kalmadı. Bu hafta nasıl geçer artık bilmiyorum.
bende eve gidince yoruluyorum yaa eşim sağolsun yapıyor ama oda yorgun ve geç geldi . . eylül öksürüyor yaa gece hiç uyumadım habire kalktımm.
Bu arada Öyküm sen kaç haftalıktın? Şubat bana uyuyor gibi galiba? Kaçıncı haftada gidliyordu detaylıya, 21-22 falan gibi sanki?
kova yim canim..
bende eve gidince yoruluyorum yaa eşim sağolsun yapıyor ama oda yorgun ve geç geldi . . eylül öksürüyor yaa gece hiç uyumadım habire kalktımm.
aa tutmadı ama anlaşırım kovalarla..kayınvaldem de kova
çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin. Hem öalışıp hem çocuk sahibi olmak çok zor. Bende bankacıydım kızıma hiç vakit ayıramıyordum, ayrılmak zorunda kaldım. İşimi çok seviyordum ama olmadı. Geçen senelerde yine denedik, 1 sene kadar tekrar işe döndüm ama beceremedik yine.. Kızımın psikolojisi çok bozuldu... Ama tabi senin annen var çok büyük bir avantaj...
kızın kaç yaşında öykum ıse baslamayı dusunuyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?