2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay süper oldu bu çok teşekkür ederimm :)

Bu arada Öyküm sen kaç haftalıktın? Şubat bana uyuyor gibi galiba? Kaçıncı haftada gidliyordu detaylıya, 21-22 falan gibi sanki?

Kız akıllım, hissettiğine dua et..
Ben hala hiçbişey hissetmiyorum ya...Benim su kaplumbağam uslu uslu yatıyo içimde...
ben de mi ekşi yesem ki kıpırdasın diye..
ekşi ye cnm bol limonlu içi mayışır bebişin:)))

Günaydın bayanlar,
Ayyy kuzum bugün de burdaymış ne güzel...
Ben çok yorgunum kızlar siz nasılsınız?

günaydın baby neden yoruyorsun madem mesai kaldın ütü niye????
cnmmmm kıyamam sana..

günaydın baby neden yoruyorsun madem mesai kaldın ütü niye????
cnmmmm kıyamam sana..

N'apıyım. Haftasonu ütü yapamadım. Gömlek, pantolon giyecek birşey kalmamış. Mecbur kaldım.
Ama yorulmuşum bugün hiç halim yok. Kırılıyor her tarafım.
Daha çarşamba bende hal kalmadı. Bu hafta nasıl geçer artık bilmiyorum.

herkese günaydın!
kızlar geçmısı okuyordum cıcılere bayıldım bakalım cınsıyet tam bellı olsun alırız yenı yenı seyler.
bende sabahın korunde ıse geldım evde uzanmak ıstıyorum
gorusuruz arada ugrarım sımdı ıse donmelıyım öptüüümmm

bende eve gidince yoruluyorum yaa eşim sağolsun yapıyor ama oda yorgun ve geç geldi . . eylül öksürüyor yaa gece hiç uyumadım habire kalktımm.

Bu arada Öyküm sen kaç haftalıktın? Şubat bana uyuyor gibi galiba? Kaçıncı haftada gidliyordu detaylıya, 21-22 falan gibi sanki?

ben 14+6 oldum ama ben geçen hafta aradım Atıl beyi şubat dediler. Ben ayrıntılı ultrason için aramadım ikili testte sorun vardı danışmak ve muayene olmak için gidicektim acildi yani... Detaylı içinde Hayri beye giderim herhalde çok memnun kaldım. Hiç ticari de değil. Atıl bey in muayene ücretini bilen varmı ben sormadım ama daha pahalı diye duydum... ayrıntılı 19-22 arası yapılıyor herhalde dimi... Daha oraya gelemedim..:)))

Kızlar cennet tarafını bilen var mı?
Orada çok uygun fiyata hamile kıyafeti satan yerler varmış.
Duyan bilen var mı?

bende eve gidince yoruluyorum yaa eşim sağolsun yapıyor ama oda yorgun ve geç geldi . . eylül öksürüyor yaa gece hiç uyumadım habire kalktımm.

çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin. Hem öalışıp hem çocuk sahibi olmak çok zor. Bende bankacıydım kızıma hiç vakit ayıramıyordum, ayrılmak zorunda kaldım. İşimi çok seviyordum ama olmadı. Geçen senelerde yine denedik, 1 sene kadar tekrar işe döndüm ama beceremedik yine.. Kızımın psikolojisi çok bozuldu... Ama tabi senin annen var çok büyük bir avantaj...

kızın kaç yaşında öykum ıse baslamayı dusunuyormusun?

kızın kaç yaşında öykum ıse baslamayı dusunuyormusun?

Kızım 7 yaşında ama artık zor herhalde iki çocuk olunca hele çok zor. Bir de benim eşim hiç çalışmamı istemedi zaten. Çocukların anneleri tarafından büyütülmesi gerektiğini düşünüyor. Kendi annesi çelışıyormuş ve hep kreşlerde büyümüş onun için. Benim işe dönmem zor ama Aslı yı büyütürken iki yıl Anaokulu öğretmenliği okudum belki ilerde onunla ilgili birşey yapabilirim...

ege, viks var ya,öksürüğü anında kesiyo, göğsüne sürünce..ama çocularda kullanılıyo mu bilmiyorum...
Bi de bize annem ballı-karabiber içirirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…