2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ara verıcem sanırım bebıs toparlanana kadar tabıı maddı durumda onemlı bakalım

canım yaaa geçmedi demek öksürüğü. Bir an önce iyileşir inşallah.
sağol cnm ama alıştık artık öksürük bi başladımı hele okulada gidiyorsa geçmiyor bir kış hastalıklar..

öyküm inan çok zor ama çalışmayada mecburum . Olmuaz tek kişi ile. Alışmışım çalışmaya bıırakmadım hiç kızımda annemle kendi evimde zaten . Sağolsun allah binkere razı olsun annemden çok güzel bakıyor. O yüzden bi aksilik olmadıkça çalışmayı düşünüyorum.

ege, viks var ya,öksürüğü anında kesiyo, göğsüne sürünce..ama çocularda kullanılıyo mu bilmiyorum...
Bi de bize annem ballı-karabiber içirirdi..

Bende balı göğse sürüp üstüne hafif karabiber dökmek lazım diye duydum gece böyle yapıyorsun. sabaha kadar emiyor vücut onu çok iyi geliyormuş.

ege, viks var ya,öksürüğü anında kesiyo, göğsüne sürünce..ama çocularda kullanılıyo mu bilmiyorum...
Bi de bize annem ballı-karabiber içirirdi..
viks değilde buğu yaptık gece biraz iyi ama burun geriye aktığından öksürük yapıyor. Bunu herkes iyi bilir .. (çocuklu annleer). ıhlamur bal içmekten çıldırdı .ocuk:)) bakalım belli bir zamanı var odolmadan geçmez ilaç vermek istemiyorum özellikle antibiyotik doğal geçirmeye çalışıyorum ..

oğlu iyiymiş değil mi?
Morali nasıldı?

oğlunda teselli buluyor . Allahtan ikizdi allah dağına göre kar verir.

450 TL imiş ben yanlış duymadıysam

günaydınn güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??
dün zeynep kamildeydikk iş yerinden cok bu ara oraya gidiyorum
ikili test için gittik ama elimiz boş döndükkk
minnak dönmedi bi türlü çikolata meyve suyu ye gel dediler yedim içtim yok bu seferde oturdu ters pozisyonda yarın yeniden gidicez bakalım inş. bu sefer hallolurr

bebeğin ilk 1 yılı özellikle onla beraber olmak çok iyi olur zaten. Ama sonra dönmeyi düşünürsen iki yaşı geciktirme. Sonra çok alışıyorlar. Ayrılamıyorlar...

bende mecburen bebek 4 aylıkken işe dönmek zorundayım bakıcıya kalıcak bebeğim yaaaaa

450 tl imiş ben yanlış duymadıysam
benide 22.haftada perinatolog çağırdı hem ultrason hemde şeker yüklemesi için bedava ama 450 tl baya iyi bir rakam.

ayyyy aynı benimki gibi olmuş 4 kere masadan kaldırdılar en snunda yakaladılar.. Deli etmişti.

450 TL imiş ben yanlış duymadıysam

Bende 450-500 diye duydum. Ben buna çok sinir oluyorum işte. Nedir yahu bu ülkede bu fiyatlar olcak işmi ...Ben valla Hayri bey den çok memnun kaldım ikiside aynı işi yapıyor zaten, onun muayene ücreti 215 tl... yani tabipler odası fiyatı gibi. .

Pedagoglar çalışan annelerin çocukarının daha zeki olduğunu söylemişler. Bununla teselli edin kendinizi. Kendi işlerini kendileri yapıyorlarmış.. Bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok .. Maddiyat kahretsin ki tek kişi ile zor..herşey yine onlar için..

Günaydın canım..İnşallah yarın halledersiniz..Sıpalar kıpırdamıyo..Ben de ilk gittiğimde haftay gel o zaman ölçelim demişlerdi..1 hafta sonra bakılmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…