Kızım 7 yaşında ama artık zor herhalde iki çocuk olunca hele çok zor. Bir de benim eşim hiç çalışmamı istemedi zaten. Çocukların anneleri tarafından büyütülmesi gerektiğini düşünüyor. Kendi annesi çelışıyormuş ve hep kreşlerde büyümüş onun için. Benim işe dönmem zor ama Aslı yı büyütürken iki yıl Anaokulu öğretmenliği okudum belki ilerde onunla ilgili birşey yapabilirim...
bebeişine örgü örecek varmı aranıda
sağol cnm ama alıştık artık öksürük bi başladımı hele okulada gidiyorsa geçmiyor bir kış hastalıklar..canım yaaa geçmedi demek öksürüğü. Bir an önce iyileşir inşallah.
çok geçmiş olsun, allah kolaylık versin. Hem öalışıp hem çocuk sahibi olmak çok zor. Bende bankacıydım kızıma hiç vakit ayıramıyordum, ayrılmak zorunda kaldım. Işimi çok seviyordum ama olmadı. Geçen senelerde yine denedik, 1 sene kadar tekrar işe döndüm ama beceremedik yine.. Kızımın psikolojisi çok bozuldu... Ama tabi senin annen var çok büyük bir avantaj...
Keşke vaktim olsa da örsem. Bu durumda mümkün değil.
canim dun geldi..kizinda sorun varmis..artik kizi yok..oglu var canim..allah ona bagislasin..
ege, viks var ya,öksürüğü anında kesiyo, göğsüne sürünce..ama çocularda kullanılıyo mu bilmiyorum...
Bi de bize annem ballı-karabiber içirirdi..
viks değilde buğu yaptık gece biraz iyi ama burun geriye aktığından öksürük yapıyor. Bunu herkes iyi bilir .. (çocuklu annleer). ıhlamur bal içmekten çıldırdı .ocuk:)) bakalım belli bir zamanı var odolmadan geçmez ilaç vermek istemiyorum özellikle antibiyotik doğal geçirmeye çalışıyorum ..ege, viks var ya,öksürüğü anında kesiyo, göğsüne sürünce..ama çocularda kullanılıyo mu bilmiyorum...
Bi de bize annem ballı-karabiber içirirdi..
oğlu iyiymiş değil mi?
Morali nasıldı?
ben 14+6 oldum ama ben geçen hafta aradım Atıl beyi şubat dediler. Ben ayrıntılı ultrason için aramadım ikili testte sorun vardı danışmak ve muayene olmak için gidicektim acildi yani... Detaylı içinde Hayri beye giderim herhalde çok memnun kaldım. Hiç ticari de değil. Atıl bey in muayene ücretini bilen varmı ben sormadım ama daha pahalı diye duydum... ayrıntılı 19-22 arası yapılıyor herhalde dimi... Daha oraya gelemedim..:)))
bende ara verıcem sanırım bebıs toparlanana kadar tabıı maddı durumda onemlı bakalım
bebeişine örgü örecek varmı aranıda
bebeğin ilk 1 yılı özellikle onla beraber olmak çok iyi olur zaten. Ama sonra dönmeyi düşünürsen iki yaşı geciktirme. Sonra çok alışıyorlar. Ayrılamıyorlar...
benide 22.haftada perinatolog çağırdı hem ultrason hemde şeker yüklemesi için bedava ama 450 tl baya iyi bir rakam.450 tl imiş ben yanlış duymadıysam
günaydınn güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??
Dün zeynep kamildeydikk iş yerinden cok bu ara oraya gidiyorum :d
ikili test için gittik ama elimiz boş döndükkk
minnak dönmedi bi türlü çikolata meyve suyu ye gel dediler yedim içtim yok bu seferde oturdu ters pozisyonda yarın yeniden gidicez bakalım inş. Bu sefer hallolurr
ben şu yeni iplerden battaniye ördüm astarını diktireyim koyarım buraya
450 TL imiş ben yanlış duymadıysam
günaydınn güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??
dün zeynep kamildeydikk iş yerinden cok bu ara oraya gidiyorum
ikili test için gittik ama elimiz boş döndükkk
minnak dönmedi bi türlü çikolata meyve suyu ye gel dediler yedim içtim yok bu seferde oturdu ters pozisyonda yarın yeniden gidicez bakalım inş. bu sefer hallolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?