bende mecburen bebek 4 aylıkken işe dönmek zorundayım bakıcıya kalıcak bebeğim yaaaaa
bende 450-500 diye duydum. Ben buna çok sinir oluyorum işte. Nedir yahu bu ülkede bu fiyatlar olcak işmi ...ben valla hayri bey den çok memnun kaldım ikiside aynı işi yapıyor zaten, onun muayene ücreti 215 tl... Yani tabipler odası fiyatı gibi. .
bende mecburen bebek 4 aylıkken işe dönmek zorundayım bakıcıya kalıcak bebeğim yaaaaa
Pedagoglar çalışan annelerin çocukarının daha zeki olduğunu söylemişler. Bununla teselli edin kendinizi. Kendi işlerini kendileri yapıyorlarmış.. Bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok .. Maddiyat kahretsin ki tek kişi ile zor..herşey yine onlar için..
bende örücem elimde hediye yaptıgım bi bebek yeleği var o bitsin başlıcam ufak ufak:)
prof ücretleri öyle malesef ben 7 yıl önce heray veriyorsum o parayı .. Ama şimdi akıllandım
Bişey olmaz herhalde bi yudumdan.. Asıl ben 5 haftalıkken salak laboratuarın yanlış sonuçlar vermesiyle yine dış gebelik geçiriyorum zannedip nasıl olsa bebeği kaybettim diye 2 gün sigara da içtim, evlilik yıldönümümüzdü içki de içtim(
Gerçi doktor hiçbi şey olmaz dedi ama benim o 2 gündeki ağlamalarım bile bebeğe zarar diye korkuyorum
Bu arada İstanbul'da olup Atıl Yüksel'den detaylı için randevu alan var mıııı arkadaşlar aranızda???
Pedagoglar çalışan annelerin çocukarının daha zeki olduğunu söylemişler. Bununla teselli edin kendinizi. Kendi işlerini kendileri yapıyorlarmış.. Bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok .. Maddiyat kahretsin ki tek kişi ile zor..herşey yine onlar için..
benide 22.haftada perinatolog çağırdı hem ultrason hemde şeker yüklemesi için bedava ama 450 tl baya iyi bir rakam.
ayyyy aynı benimki gibi olmuş 4 kere masadan kaldırdılar en snunda yakaladılar.. Deli etmişti.
Allahtan 4 gün kalacak bakıcıda ben c.tesi-pazar iznim var eşimin pazartesi iznivar 4 günde bakıcıda olur benim süt iznim olur 8de gelir 3,5 da çıkarımBen bebekimi de alıp işe geleceğim...2 apartman mesafe olacak arada ben taşınınca...
Şaka bi yana,benim de çalışmam lazım ve bebeğimin yanında olamayacağım..
evet bende o yüzden büyük örmeyi düşünüyorum zatenBen çok severim örgü örmeyi. Eş dostun bebeklerine örmüştüm ama kendiminkine nasip olacak mı bilmiyorum. Bakalım belki biraz sıkar yaparım birşeyler.
Şimdi yaz bebeği de olacaklar. Örgüleri giyene kadar 5 aylık olacaklar. Ördüklerim küçük kalırsa gıcık olurum :)
Ben bebekimi de alıp işe geleceğim...2 apartman mesafe olacak arada ben taşınınca...
Şaka bi yana,benim de çalışmam lazım ve bebeğimin yanında olamayacağım..
İkili testi nasıl yapıyorlar? Kan alarak değil mi?
güvendiğin biri varsa tabiki çalışmak daha iyi ama zeka tamamen genetik bir unsur, çevre etkenler ancak 4-5 puan arttırır zekayı.. Ama daha sosyal ve daha özgür olabilirler tabikii.
çalışmak zorundayız bu zamanda tek maas ıle ve gecındırmek cok zor!bır de evde oturunca kocaya sarabılırım sıkıntıdan :))
ama ozellıkle su donemde hamılelıgımın tadını cıkartmak yatmak gobusumu oksamak yanı tembellık yapmak ıstıyorumm....
çalışmak zorundayız bu zamanda tek maas ıle ve gecındırmek cok zor!bır de evde oturunca kocaya sarabılırım sıkıntıdan :))
ama ozellıkle su donemde hamılelıgımın tadını cıkartmak yatmak gobusumu oksamak yanı tembellık yapmak ıstıyorumm....
Ben de çalışmamak isterdim ama ev kredisi ödüyoruz maalesef.. Çalışsak da çalışmasak da önemli olan çocukla kaliteli vakit geçirebilmek herhalde..
Ama çok isterdim çalışmayıp evde bebeğimle ilgilenmeyi, kendi istediğim gibi büyütmeyi..
Neyse Allah'a şükür işimiz var, herşey onlara daha iyi bir gelecek için zaten..
ya cnm o zaman ilk bebeğimi düşürmüştüm o yüzden korkmuştum verdim o paraları. Ama şimdi ne gücüm yeter nede veririm. Devlet zaten süper bakıyor..benim o paraları yetmeye gücüm yetmez...
Zaten kredi ödüyorum..
günaydın herkese!yazdıklarınıza şöle bi bakayım dedim moralim bozuldu yaben ne kötü bi anneyim of!siz bi yudum kola içtim diye üzülmüşsünüz,ben bugüne kadar belki 5 bardak içmişimdir.noolmuştur içince? çok pişmanım bi de doktor 2 hafta önce bana saçını boyayabilirsin dedi.benim saçım kızıl olduğu için dipten siyahlar çok felaket gözüküyodu,ben de 2 hafta daha bekledim2 gün önce diplerine değdirmeden kırmızıları kapattırdım ama içimde bi huzursuzluk var
Bende tembellik etmek istiyorum özellikle son günlerde.
Çalışmadan yapamam kızlar ben. Hadi maddiyatı geçtim evde oturunca kafayı yiyorum ben.
Hiç bana göre değil.
Patronumda daha konuşmadı benimle ne düşünüyo acaba çok merak ediyorum.
4 ay izin çok pis koyacak kesin. :)))))))))))[/QUOTE
dogum oncesı kullanacakmısın yoksa 4 ayıda sonra mı kullanacaksın?
Çalışmadan yapamam kızlar ben. Hadi maddiyatı geçtim evde oturunca kafayı yiyorum ben.
Hiç bana göre değil.
4 ay izin çok pis koyacak kesin. :)))))))))))
Hiç bana göre değil.
4 ay izin çok pis koyacak kesin. :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?