2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardım eder ve bebeklerimiz kısmetiyle gelir inşallah :) Bir de bizim kredimiz 10 yıl düşün artık :)
eviniz hayırlı uğurlu olsun, taşınmak zordır ama,
Yakında bakıcı dertlerimiz başlayacak desene :) Ben şimdiden bakıcı telaşına düşmeye başladım, hem uygun fiyatlı hem güvenebileceğim hem de düşünce yapımıza uygun birini bulabilir miyiz diye..

Ben ilk hamileliğimde o kadar yoğun çalışıyordum ki geceleri mesaiye kalıyordum hep.. İkincide umarım evde olurum diyordum Allah dualarımı kabul etti. Şu an keyfini çıkarıyorum hamileliğin. Akşama kadar yatıyorum..

valla benimkinden de ses yok .. Tilki gibi düşünüyordur. 4 ayı ben sonradan kullanmayı düşünüyorum inşallah gidipgelmemde sorun olmazsa..

bende evde olup genıs zaman ıcınde yemek yapmak, temızlıgımı yapmak ıstıyorum.
kostur kostur eve gıdıp acele yemek ortaya cıkarmaktan sıkıldım bır de yatak keyfını ozledım calar sesınden nefret eder oldum:))

süper bi fikir yaaaaa :)

Arkadaşlar öyle olmuyor işte Eğer izne çıkar çıkmaz doğurursanız 3 haftanızı yakıyor devlet, doğum iznini direk 13 haftaya düşürüyor. Doğumdan önceki 3 hafta bebek doğarsa otomatik iptal oluyormuş. Benim bir arkadaşım aynı şeyi düşünerek sezeryan tarihine 1 gün kala izne çıktı sonra çok üzüldü, bari 3 hafta evde dinlenirdim dedi.. Aman dikkat!!

Aynen ben çocukalarıma kendim bakmayı istiyorum ama dayanamam yaaa 2 gün bile deliriyorum annem diyor ben napıyorum:))))) yazık kadıncağıza tam kurtuldu 2 tane bizi büyüttü 2 tanede benimkileri büyütecek.. Hakkını asla ödeyemem

dogum oncesı kullanacakmısın yoksa 4 ayıda sonra mı kullanacaksın?

Valla son 2 hafta izne çıkarım herhalde. Acil bir durumda iş yerim uzak yerde, hastaneye yetişmekten korkarım. Yoksa buradan doğuma :)))))))))))))))))

canim dua edelim de son ana kadar calisalim bari..mesela cuma isi birakip ptesi doguma gitsek ne super olur..o zaman bebislerimizle daha cok vakit geciririz..insallah allahim..

Süper olur tabi. ayyy çok heyecanlı.

Evi otel gibi kullanıyoruz zaten. Neyin nerde olduğunu bulamıyorum çoğu zaman :)
Doğum izninde bol bol vakit geçiririz evde. Ohhh yatarız....

bende hamileyken almıştım evi evet ev kredisi zor ama mal sahibi oluyorsun çok güzel bir şey. Allah güle güle oturmak nasip etsin. Çalışmak güzel tabi kızlar, bazı insanlar asla yapamaz çalışmadan bende pek evde oturmayı sevmiyorum ama bir yandanda bu düzeni seviyorum. Çocuğum gelince beni evde görsün istiyorum. Eşimde bana hiç yardımcı değil zaten çalışırken inanılmaz yıpranıyorum. Biraz mecburen aslında ama biz bu düzene alıştık artık...

nasıl yani .......

Benim yemek problemim olmuyor hiç..Eşim sağolsun aşçı gibidir..
Bir de ben sebzelerimi yıkayıp doğrayıp vakumlu kaplara koyuyorum(yani hamiş olmadan öyle yapıyordum), çok pratik oluyor..En ağır yemek 1 saatte hazır oluyor..
Temizliği de her gün 1 oda yapardım..Hafta sonunu eşimle geçirirdim temizlik derdi olmadan...
Ben her gün o saati kurarım da, hep saatten önce uynırım..Hiç duymam çalar saat falan...

süpersin kuzuu programlı ınsan :))

10 dk sonra gidiyorum arkadaşım radyolojiden randevu almış 12 de artık onun ultrason 3 boyutlumu ne çıktı falanda verir inş. ayy heyecan yaptım

iş iş işş konuş konuş bitmezz:))
bebişlere isim düşündünüz mü ?
biz kız ismi düşünüşmtük DEFNE ama dün doktor buyuk ihtimalle erkek dedi simdi erkek düşünüoryuz
varmı sızde ısım?

maşallah sana :)

Canlarım sizin bal muhabbetinize doyum olmaz ama ben yine işe koyulmak zorundayım.
Yarın sabah kaldığımız yerden devam ederiz.
Kocaman öptüm hepinizi.Allaha emanet olun

Olmaz mı...
Benim kızımın adı Öykü...Öykü kızım,nazlı kızım...
Oğlan olursa onun adı batu olacak..Ona karışmıyom,babası koydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…