Öyle bi lüksüm yok..Eşimin maaşı çok düşük ve kira ödüyoruz..
İnşallah 1 ay soonra kendi evimize taşınacağız, o zaman biraz rahatlayacağız ama 3 sene kredi borcumuz var..Mecbur çalışacağım, ve güvendiğim kimsem de yok bebeğime bakacak...Hamileyken bile çalışmam lazım yani..
çalışmak zorundayız bu zamanda tek maas ıle ve gecındırmek cok zor!bır de evde oturunca kocaya sarabılırım sıkıntıdan :))
ama ozellıkle su donemde hamılelıgımın tadını cıkartmak yatmak gobusumu oksamak yanı tembellık yapmak ıstıyorumm....
canim dua edelim de son ana kadar calisalim bari..mesela cuma isi birakip ptesi doguma gitsek ne super olur..o zaman bebislerimizle daha cok vakit geciririz..insallah allahim..
bende tembellik etmek istiyorum özellikle son günlerde.
çalışmadan yapamam kızlar ben. Hadi maddiyatı geçtim evde oturunca kafayı yiyorum ben.
Hiç bana göre değil.
Patronumda daha konuşmadı benimle ne düşünüyo acaba çok merak ediyorum.
4 ay izin çok pis koyacak kesin. :)))))))))))
olsun canim onlarin gelecegi icin tabi..bizimde ev kredimiz 2 ay once bitti allaha sukur..darisi sizlere..
Ben evde olmaya çok özeniyorum..Okul bitti çalışmaya başladım...Evde zaman nasıl geçer onu bile bilmiyorum hiç.En fazla 1 hafta izin kullanıyorum, onu da memlekete falan gidiyorum..
Ama şöyle 3-4 ay evde olsam çok güzel olur...Bütün gün yatarım...
süper bi fikir yaaaaa :)
dogum oncesı kullanacakmısın yoksa 4 ayıda sonra mı kullanacaksın?
canim dua edelim de son ana kadar calisalim bari..mesela cuma isi birakip ptesi doguma gitsek ne super olur..o zaman bebislerimizle daha cok vakit geciririz..insallah allahim..
Ben evde olmaya çok özeniyorum..Okul bitti çalışmaya başladım...Evde zaman nasıl geçer onu bile bilmiyorum hiç.En fazla 1 hafta izin kullanıyorum, onu da memlekete falan gidiyorum..
Ama şöyle 3-4 ay evde olsam çok güzel olur...Bütün gün yatarım...
Öyle bi lüksüm yok..Eşimin maaşı çok düşük ve kira ödüyoruz..
İnşallah 1 ay soonra kendi evimize taşınacağız, o zaman biraz rahatlayacağız ama 3 sene kredi borcumuz var..Mecbur çalışacağım, ve güvendiğim kimsem de yok bebeğime bakacak...Hamileyken bile çalışmam lazım yani..
Arkadaşlar öyle olmuyor işteEğer izne çıkar çıkmaz doğurursanız 3 haftanızı yakıyor devlet, doğum iznini direk 13 haftaya düşürüyor. Doğumdan önceki 3 hafta bebek doğarsa otomatik iptal oluyormuş. Benim bir arkadaşım aynı şeyi düşünerek sezeryan tarihine 1 gün kala izne çıktı sonra çok üzüldü, bari 3 hafta evde dinlenirdim dedi.. Aman dikkat!!
bende evde olup genıs zaman ıcınde yemek yapmak, temızlıgımı yapmak ıstıyorum.
kostur kostur eve gıdıp acele yemek ortaya cıkarmaktan sıkıldım bır de yatak keyfını ozledım calar sesınden nefret eder oldum:))
Benim yemek problemim olmuyor hiç..Eşim sağolsun aşçı gibidir..
Bir de ben sebzelerimi yıkayıp doğrayıp vakumlu kaplara koyuyorum(yani hamiş olmadan öyle yapıyordum), çok pratik oluyor..En ağır yemek 1 saatte hazır oluyor..
Temizliği de her gün 1 oda yapardım..Hafta sonunu eşimle geçirirdim temizlik derdi olmadan...
Ben her gün o saati kurarım da, hep saatten önce uynırım..Hiç duymam çalar saat falan...
Darısı başıma gerçekten de..Ben daha ilk taksidini bu ay ödedim...
Benim yemek problemim olmuyor hiç..Eşim sağolsun aşçı gibidir..
Bir de ben sebzelerimi yıkayıp doğrayıp vakumlu kaplara koyuyorum(yani hamiş olmadan öyle yapıyordum), çok pratik oluyor..En ağır yemek 1 saatte hazır oluyor..
Temizliği de her gün 1 oda yapardım..Hafta sonunu eşimle geçirirdim temizlik derdi olmadan...
Ben her gün o saati kurarım da, hep saatten önce uynırım..Hiç duymam çalar saat falan...
iş iş işş konuş konuş bitmezz:))
bebişlere isim düşündünüz mü ?
biz kız ismi düşünüşmtük DEFNE ama dün doktor buyuk ihtimalle erkek dedi simdi erkek düşünüoryuz
varmı sızde ısım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?