Benim yemek problemim olmuyor hiç..Eşim sağolsun aşçı gibidir..
Bir de ben sebzelerimi yıkayıp doğrayıp vakumlu kaplara koyuyorum(yani hamiş olmadan öyle yapıyordum), çok pratik oluyor..En ağır yemek 1 saatte hazır oluyor..
Temizliği de her gün 1 oda yapardım..Hafta sonunu eşimle geçirirdim temizlik derdi olmadan...
Ben her gün o saati kurarım da, hep saatten önce uynırım..Hiç duymam çalar saat falan...
ay kuzu ne programlı insansın..cok üşenirim ben..sen cok tezcanlısın bence..herşeyi önceden planlayanlardan..bu cok güzel bi özellik ve sana başarı geitirir.ama bazende kendini sal yaa..biraz da keyfini cıkar hayatın be yaa..
ben burdayım ama yeni yazabiliyorum herkese günaydın
herkes iyidir inşallah
hemen konuya dahil olayım oğluşa kağan düşünüyorum ama son aya kadar ne olur bilinmez efe ege de güsel ama kuzen koydu güzel isimleri paylaşalım tabi sadece bize bakmıyor beyler de bu konuda etken
hahaha biz de efe koycaz erkek olursa
İşte hayatın keyfini çıkarabilmek için böyle davranıyorum..Cumartesi pazar mesela evde temizlik yapılmaz..C.tesi geceleri arkadaşlarlka buluşup korku filmi seyrederiz..Ertesi gün pazar ya herkes evde, muhabbet ederiz..Pazar sabahları yatak keyfi...Ayda 1 kez çarşambaları sinema..
Ve o ayki bütçeye göre 2 günlük tatil...
Onlar bile planlıydı eskiden...Mükemmelliyetçi değilimdir, akışına bırakırım herşeyi ama keyfime de ço kdüşkünümdür aslında...
ben ali ismini cok severım esım cınar yada tugay (gatalasaraylıda kendısı):)))
ben erkek olursa Emir koymayı düşünüyorum. Kız olursa Öykü olabilir. bunlar taa kızıma hamileyken düşündüğüm isimler aslında
ben erkek olursa Emir koymayı düşünüyorum. Kız olursa Öykü olabilir. bunlar taa kızıma hamileyken düşündüğüm isimler aslında
benim büyük ihtimal kızım olucak ama bi türlü isim bulamıyorum eşim asya idil olabilir diyor sizce nasıl isimler
Erkek ege
kız duru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?