2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrh arkadaşlar günaydın dicem ama nerdeyse öğle oldu evde olunca bide üstüne hamile olunca uyuyuveriyorum keşke bir an önce atanıp bende çalışsam evde vakit geçmiyo öğretmen atamalarını bekliyorum belki 2. dönem bende çalışmaya başlıcam bebeğimle

ay kuzu ne programlı insansın..cok üşenirim ben..sen cok tezcanlısın bence..herşeyi önceden planlayanlardan..bu cok güzel bi özellik ve sana başarı geitirir.ama bazende kendini sal yaa..biraz da keyfini cıkar hayatın be yaa..

ben burdayım ama yeni yazabiliyorum herkese günaydın
herkes iyidir inşallah
hemen konuya dahil olayım oğluşa kağan düşünüyorum ama son aya kadar ne olur bilinmez efe ege de güsel ama kuzen koydu güzel isimleri paylaşalım tabi sadece bize bakmıyor beyler de bu konuda etken

İşte hayatın keyfini çıkarabilmek için böyle davranıyorum..Cumartesi pazar mesela evde temizlik yapılmaz..C.tesi geceleri arkadaşlarlka buluşup korku filmi seyrederiz..Ertesi gün pazar ya herkes evde, muhabbet ederiz..Pazar sabahları yatak keyfi...Ayda 1 kez çarşambaları sinema..
Ve o ayki bütçeye göre 2 günlük tatil...
Onlar bile planlıydı eskiden...Mükemmelliyetçi değilimdir, akışına bırakırım herşeyi ama keyfime de ço kdüşkünümdür aslında...

hahaha biz de efe koycaz erkek olursa

Bizim %98 erkek olacak.Mustafa Kemal olacak inşallah adı,soyadımızla birleşince çok güzel oluyor :)

Son düzenleme:
cnm yaa bişey olmaz korkma vicdanınıda rahat tut. Bende bazen dayanamayıp içiyorum bir iki yudum . Arada kahve. Saçlara gelince ben boyatamadım rezil gibi oldu ama boyatmam. Benimde beyazlar var yanlarda arada kendi saçım uçlarda boyalar 3 renk oldu ama boyatamam valla..[/QUOTE]

Şuan rahatlayamadım valla umarım bişi olmamıştır

hahaha onlar bile planlı..hayran kaldım valla..bravo

benim büyük ihtimal kızım olucak ama bi türlü isim bulamıyorum eşim asya idil olabilir diyor sizce nasıl isimler

ben erkek olursa Emir koymayı düşünüyorum. Kız olursa Öykü olabilir. bunlar taa kızıma hamileyken düşündüğüm isimler aslında

Bi Öykü daha var o zaman kızsa eğer...
Birce de kızım olursa öykü ismi diyordu, dün duyunca çok üzüldüm ona da..Allah kızının ömrünü oğluna versin ne diyeyim..
Emir ismini de severim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…