benim büyük ihtimal kızım olucak ama bi türlü isim bulamıyorum eşim asya idil olabilir diyor sizce nasıl isimler
Erkek ege
kız duru
Bişey olmaz herhalde bi yudumdan.. Asıl ben 5 haftalıkken salak laboratuarın yanlış sonuçlar vermesiyle yine dış gebelik geçiriyorum zannedip nasıl olsa bebeği kaybettim diye 2 gün sigara da içtim, evlilik yıldönümümüzdü içki de içtim(
Gerçi doktor hiçbi şey olmaz dedi ama benim o 2 gündeki ağlamalarım bile bebeğe zarar diye korkuyorum
Bu arada İstanbul'da olup Atıl Yüksel'den detaylı için randevu alan var mıııı arkadaşlar aranızda???
Güzel bence iki isim de...
cnm ya daha yenı okuyorum kesın alakasız cıkabılır ama
ben atıl yukselde randevu aldım
1 ay once subatın 10na verdı
500 mılyon
cnm ya daha yenı okuyorum kesın alakasız cıkabılır ama
ben atıl yukselde randevu aldım
1 ay once subatın 10na verdı
500 mılyon
güzel bence, ama isim koyarken etrafta o ismi taşıyanların özellüklerine bakmak lazım.. İsim anlamlarını okumak lazım. mesela benim tanıdığım bütün Kağan'lar ki bizim sitede çok var. Hiç yemeyen ve uyumayan inanılmaz yaramaz çocuklar... İnsanların hayatını çok etkiliyor isimler mesela A ve B ile başlayan isimler çok öncü, lider özellikli olurmuş. O yüzden ben kızıma Aslı koydum. Gerçektende sınıfta çok fark yaratıyor. Hırslı, ne istediğini bilen, başarılı olmak için sürekli uğraşan bir çocuk. Hiç bana çekmemiş yani. Yüzmeye ve basketbola gidiyor mesela, ben onu dramaya ya da piyano kursuna yolluycaktım, ben sanatla ilgilenmiyorum, sporla ilgileniyorum dedi, ne istediğini çok iyi biliyor. belki bu A dan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama eşiminde ismi B ile başlıyor oda çok başarılı...
ne kadar pahalı değilmi yahu... Ama çok iyiymiş. Şubata ayrıntılı ultrason için mi aldın peki... Kaç haftalık olcak o zaman
aslında ecrin vermek istiyodum ama onuda arkadaşım verdi biraz daha araştırcam bide hemen isim bulmam gerek yoksa kaynanam herşeye çok karışıyo bunada karışır kesin
aslında ecrin vermek istiyodum ama onuda arkadaşım verdi biraz daha araştırcam bide hemen isim bulmam gerek yoksa kaynanam herşeye çok karışıyo bunada karışır kesin
katılıyorum acaip pahalı ama bir seferlik artık yapacak bişey yokinsan içi rahat etsin istiyor
ne kadar pahalı değilmi yahu... Ama çok iyiymiş. Şubata ayrıntılı ultrason için mi aldın peki... Kaç haftalık olcak o zaman
ecrın ısmının anlamı cok guzel ama kulağa hos gelmıyor
hem anlam hem de kulağa güzel gelmeli isim
benımde ısme karar vermem gerekır yoksa her kafadan ses çıkar gelemem sıkııtnya:))
Ben hiç anlam diye düşünmedim..
anlamı güzel olup ismiyle uyuşmayan nice insan biliyorum...
Adı yiğit olup pısırık insanlar da tanıyorum...
Nazlı olup naz yapmayı bilmeyen de...
Batu ismi Üstün gelen, gücü yeten, galip. demek..
Öykü adı üstünde Öykü...Benim öyküm ama....
canım ben ozaman 20nde olucam
sekreterı dedıkı ne ııcn gelmek ıstıyorun 1 ay dolu dedı
detaylı deyınce subatın 10na kendısı verdı 20. hafta oluyor sanırım
e ıısı dıye duymustum ben oyuzden
ama ben daha once onunla telefonda konustum capada ıbrahım ısmınde dıe bı doktor var oda cok ıyı ozelıme gelıp okadar para verme demıstı bana ama ben yıne gıdıcem
(ben 5-6 gun ılac kullandım hamılelıgımı bılmeden)
ya bende bi tek kaynanamlar herşeye çok karışıyo daha çocuk doğmadan plan yapıyolar kendi kendilerine eğer olurda atanırsam öğretmenliğe doğumdan sonra ücretsiz izne çıkarım kızıma ben bakıcam desem hayır ne gerek var sen çalış ben bakıcam diyo yani bizimle yaşıcaklar belki ben daha sonra bakıcı tutcam yok diyolar onada karışıyolar zaten karışmadıkları şey yok
ben kimseyle paylasmadim daha..sizle paylasayim..
Erkek - uras - mutluluk,talih,sans demek
kiz - belis - askin ilk meyvesi demek
cinsiyet belli olsun ona gore paylasicam esimle..
ecrin sanki kulağa bi enteresan geliyor anlamı neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?