2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilk 6 haftaysa birşey olmaz canım.. Tabiki git canım için rahatlar. Çok özel doktorlar onlar. İstanbul da bu kadar imkanımız varken değerlendirmek lazım zaten. Ben Hayri beyden de memnun kaldım ama belki onunda ayrıntılı ultrasonu daha pahalıdır ben sadece rutin muayeneye gittim.

ben kimseyle paylasmadim daha..sizle paylasayim..

erkek - uras - mutluluk,talih,sans demek
kiz - belis - askin ilk meyvesi demek

cinsiyet belli olsun ona gore paylasicam esimle..
bence cok güzel..belisin anlamına bayıldım..ama benimki belli efe olcak kız olursa düşünürüz..ablamın kızının adı duru..digeride lara..
kızlar demir ısmı nasıl
batuhan; doruk

demir de güzel bence karizmatik

selam arkadaşlar yazamıyorum size yıl sonu yaklaşıyo ya raporlarla uğraşıyom
isimler düşünülmeye başlamış galiba, biz eşimle anlaşma yapmıştık: erkek olursa ben Uğur koyacaktım rahmetli babamın ismi, kız olursa eşim....İnci'ye karar verdi kendisi, benim de hoşuma gitti büyük ihtimalle kızımızın adı İnci olacak, onun dışında ben bi de Elif ismini çok severim...isimde klasikçiyim yani
hepiniz kendinize çok dikkat edin Allah hepimizi korusun öptümmm

hiiç sinirini bozup kendini yıpratma sınır bilmeyen insana sınır koyamazsın!

biliyorum koyamayacağımı zaten evlendimden beri böleler herşeye karışırlar. şimdide benim bebeğime karışcaklar takmayayım diyom ama olmuyo bazen ben bebeğimi kendim istedim gibi yetiştirmek istiyom offff yine bak sinir oldummm

kaynanam da bizim ismimizi koymucanız mı dedi...
Eşim ne hayrını gördük ki koyalım... 5 senedir çocuk olmuyo 1 kere sormadın dedi..
Bebeğe karışmayın, o kuzunun bebeği canı ne istiyosa onu yapacak dedi...

duru ne güzel bi isim...bayıldım..
kız çok güzel değilmi çok sakin dingin gibi geliyor kulağa:)) eylül fena bu biraz sakin olsun isted,k:))

ay ben de elif ismini cok severim..hem klasik hem modern hem anlamlı..incecikten bir kar yağar
tozar elif elif diye

kendi adım elif olmasaydı kesin %100 koyacağım isimlerden biri bayılırım kendime:)))))) yani ismime

Kızlar biz acıktık kızmla .. E çalıştık yorulduk biraz mola istiyoruz teyzeleri. Bi doyuralım karnımızı geliriz sonra inşallah gelemezsekde akşam uğrarız işlerim çok:)) öptüm byeeee

valla iyi demiş eşin canım. benim eşim en ufak bişey dese küser onlar zaten ama kesinlikle bizede öle bişey deseler ben karşı çıkarım. artık eşimde bi türlü cevabını vermek zorunda küserlersede küssünler ben umursamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…