kız çok güzel değilmi çok sakin dingin gibi geliyor kulağa:)) eylül fena bu biraz sakin olsun isted,k:))
ablamın ikinci kızının adı duru..aynen adı gibi duru uslu akıllı bi cocuk..
kendi adım elif olmasaydı kesin %100 koyacağım isimlerden biri bayılırım kendime:)))))) yani ismime
kaynanam da bizim ismimizi koymucanız mı dedi...
Eşim ne hayrını gördük ki koyalım... 5 senedir çocuk olmuyo 1 kere sormadın dedi..
Bebeğe karışmayın, o kuzunun bebeği canı ne istiyosa onu yapacak dedi...
Kızlar biz acıktık kızmla .. E çalıştık yorulduk biraz mola istiyoruz teyzeleri. Bi doyuralım karnımızı geliriz sonra inşallah gelemezsekde akşam uğrarız işlerim çok:)) öptüm byeeee
hahah benim de adım eda..ben de adımı cok severek kullandım hep:)) hem cok sık kullanılmayan ama bilinen bi isim aynen ben de eda koyardım:)))))
valla iyi demiş eşin canım. benim eşim en ufak bişey dese küser onlar zaten ama kesinlikle bizede öle bişey deseler ben karşı çıkarım. artık eşimde bi türlü cevabını vermek zorunda küserlersede küssünler ben umursamam
canim o zaman ben koyabilirim kizim olursa :)) cunku annecim hep diyoki kizsa eda koyalim..
benimde selda ya hem uyuyo hemde kisa isimleri seviyoruz :))
selamlar herkese..
hemen cort diye bişiy sorcam. sizinde burnunuz kanıyomu artık? benim azcık azcık kanamaya başladı zaten zor nefes alıyodum şimdi hiç alamıyorum adam gibi...
halt etmiş onlar ama eşinde güzel cevap vermiş. Kendileri doğurup rahat rahat büyütmüşler, bizim çocuklara karışma hakkını nerden buluyorlar anlamıyorum.
Burun kanıyor muymuş hamilelikte..Benim daha hiç kanamadı..
kanayabiliyomuş damarlar genişlediği için. hatta şar şar bile kanayabiliyomuşta benim öle diil...
benim eşimin adı dedesinin adı
benimki de babaannemin..
zamanında kendileri koymuş bizden de bekliyorlar..İyilik görsem koyarım sorun değil de..Bazı hareketleri çok batıyor..
Her hafta mutlaka gideriz, her gittiğimizde kardeşinin oğlunun karısı hamile bi meyvye aşeriyo bu mevsimde yok...Habire onu söyleyipp duruyo kaynanam nasıl bulcaz diye..
Benim canım bi kısır istedi de, hiç kimse oralı olmadı...Ne yapan ne bulmaya çalışan oldu...
Geçen de laf çarpıyo,sen bu sene naza çeker, aşure de yapmazsın bize diye...Yapamam dedim...Bebeğimden kıymetli değil aşure..Soğukta kazanla yapıyoruz dışarda...Onla uğraşamıcam...
İnşallah bi daha olmaz sende de...
Bende daha hiç olmadı, inşallah olmaz da...Diş etleri falan çekiliyormuş ya, bende o da olmadı daha...
ay yapma tabii , hiçbişey senden ve bebeğinden kıymetli değil!!! bilmiyor mu bu kadın dinlenmen , enerji depolaman gerektiğini!!! İnsan bebeğini düşününce nazlanıyor mu oluyor! Ay çok snirileniyorum ben böyle tipleree!!!
Yok ama, onlarda kabahat yok canım..Ben yaptım hep..Annem babam yok yanımda diye, onları ana baba bildim, herşeylerine koştum..Kocaman kadın, görümcem var benden 2 yaş büyük ikisi de bilmiyo yapmayı..Günleri olur,pasta börek yapmaya koşarım iş çıkışı...
Görümcemin kızı oldu, o zamanlar irem ismini beğeniyordum, senin çocuğun olmuyo ben koyacam irem dedi.Koydu,sesimi çıkarmadım...İnan isminden dolayı kızım gibi sevdim, ne diş buğdayını gördüm, ne yaşgününü..Hep hafta içi yaptılar..Hafta sonu yapın birini de dedim, karılar gelemiyormuş..
Akıllandım ama,son 1 senedir eskisi gibi değilim...Veriyom cevabını bşey olursa...
Valla Allah herkese benimkiler gibi kayınvalide görümce falan nasip etsin ya. Eşimden önce beni düşünürler valla.Hamileliğimden beri hiç onlara gittiğimde elimi bişeye sürdürmediler bile valla. Ki 4. torunları olucak ilk de değil yani.. Allah size kolaylık versin valla ne diyim...
Yok ama, onlarda kabahat yok canım..Ben yaptım hep..Annem babam yok yanımda diye, onları ana baba bildim, herşeylerine koştum..Kocaman kadın, görümcem var benden 2 yaş büyük ikisi de bilmiyo yapmayı..Günleri olur,pasta börek yapmaya koşarım iş çıkışı...
Görümcemin kızı oldu, o zamanlar irem ismini beğeniyordum, senin çocuğun olmuyo ben koyacam irem dedi.Koydu,sesimi çıkarmadım...İnan isminden dolayı kızım gibi sevdim, ne diş buğdayını gördüm, ne yaşgününü..Hep hafta içi yaptılar..Hafta sonu yapın birini de dedim, karılar gelemiyormuş..
Akıllandım ama,son 1 senedir eskisi gibi değilim...Veriyom cevabını bşey olursa...
selamlar herkese..
hemen cort diye bişiy sorcam. sizinde burnunuz kanıyomu artık? benim azcık azcık kanamaya başladı zaten zor nefes alıyodum şimdi hiç alamıyorum adam gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?