- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
Fazla verici olmamak lazım demek ki..
Fazla verici olmamak lazım demek ki..
Yok ama, onlarda kabahat yok canım..Ben yaptım hep..Annem babam yok yanımda diye, onları ana baba bildim, herşeylerine koştum..Kocaman kadın, görümcem var benden 2 yaş büyük ikisi de bilmiyo yapmayı..Günleri olur,pasta börek yapmaya koşarım iş çıkışı...
Görümcemin kızı oldu, o zamanlar irem ismini beğeniyordum, senin çocuğun olmuyo ben koyacam irem dedi.Koydu,sesimi çıkarmadım...İnan isminden dolayı kızım gibi sevdim, ne diş buğdayını gördüm, ne yaşgününü..Hep hafta içi yaptılar..Hafta sonu yapın birini de dedim, karılar gelemiyormuş..
Akıllandım ama,son 1 senedir eskisi gibi değilim...Veriyom cevabını bşey olursa...
Fazla iyi niyetli olunca alışıyor insanlar işte.. Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, verdim verdim baktım karşılığında hiçbi şey almıyorum orada durdum :)
benim de 27 saat kesintisiz bi baş ağrısından sonra kanadı.
Aslında o kadar da kötülemeyim, severler beni de..
Arada gıcıklığı tutuyo..Eşime başkasını istiyormuş o, olmadı diye beni seçti diye bi bozulmuşluğu var..
Bi de eşimle bende dövme var, birbirimizin isimlerini yazdırdık vücudumuza, onu hazmedemiyo...Bize uygun değil diyor hep...
baş ağrısında burun kanaması çok iyi bişey.. beyin kanaması önlüyo allah korusun..ama sende 27 saat baş ağrısını niye çekiyosun ilaç falan içmedin mi hiç?
yaa kuzu asure bıle yapıyormussun bırak sevsınlerrrrrrrrrr:))):)))
Aslında o kadar da kötülemeyim, severler beni de..
Arada gıcıklığı tutuyo..Eşime başkasını istiyormuş o, olmadı diye beni seçti diye bi bozulmuşluğu var..
Bi de eşimle bende dövme var, birbirimizin isimlerini yazdırdık vücudumuza, onu hazmedemiyo...Bize uygun değil diyor hep...
içmedim,doktor sadece parol içebilirsin demişti,o da kesmez diye boşuna bebeğe zarar vermiim diye içmedim.ertesi gün doktorumu arayınca kızdı,içseydin,kesmezse başka bişey denerdik,bi daha böyle yapma diye.kanama normal,korkma dedi.
Kız elinden gelmiyo, kalça çıkığı var kaynanamda..
Her sene millet yapsa da yesek diye bakarlarmış eskiden...Ben zaten kendi evimde yapıyordum..Evlenince ilk sene yapınca tuhaflarına gitti,sen biliyon mu diye..Sonra da malzemelerini alırlar benim evim için, görümcem ve kaynanamlar için koca kazan yaparız..
içmedim,doktor sadece parol içebilirsin demişti,o da kesmez diye boşuna bebeğe zarar vermiim diye içmedim.ertesi gün doktorumu arayınca kızdı,içseydin,kesmezse başka bişey denerdik,bi daha böyle yapma diye.kanama normal,korkma dedi.
parol ve minoset veriyolar hamilelikte..
ama bana sorsan ben de ağrıyı çekerim, içmem gibi geliyo...
parol ve minoset veriyolar hamilelikte..
ama bana sorsan ben de ağrıyı çekerim, içmem gibi geliyo...
valla keske bızımde senın gıbı gelınımız olsa bas ustunde tutarız.
sonucta bılsende yapmak ıstemesen yapmassın
kesmiceğini düşündüğün zaman hastaneye git. çekme öyle ağrıyı sana yazık yani.. ben 3 defa gittim ama bende migren varmış.. perfalgan adında serumla bi ilaç veriyolar yanında da koca bi serum. o iyi geliyo. hiç bi zararıda yok. Çok yavaş veriyo bana doktor tansiyonum düşmesin diye o kadar. PArol tamol minoset falan bunların serum hali o perfalganda..
normal ağrıdığında bende içmiyorumda o migren ağrısı yokmu...
yine olsa yine içmem ben de sanırım.sabah yazıştıklarınızı okuduğumdan beri bugüne kadar kola içtim diye vicdan azabından ölücem zatenbi daha tövbe,zararlı en ufak bişeye yaklaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?