normal ağrıdığında bende içmiyorumda o migren ağrısı yokmu...
yemegimizi yedik geldik kuzumla :) ama donduk tabi..corluda kar baslamis.trakyadan ist a geliyomus kar..
o kadar düşmeyin üstüne ya... valla ben yeri geldiğinde kolamıda içiyorum kahvemide her sabah çayımıda.. sigara içerdim onu bıraktım tamamen bide alkol almıyorum tabi.. aşırıya kaçmadıktan sonra bana göre herşey yanebilir içilebilir ki benim doktorumda dedi çarpıntı yapmadığı sürece kahve çay vs. içebilirsin diye
o kadar düşmeyin üstüne ya... valla ben yeri geldiğinde kolamıda içiyorum kahvemide her sabah çayımıda.. sigara içerdim onu bıraktım tamamen bide alkol almıyorum tabi.. aşırıya kaçmadıktan sonra bana göre herşey yanebilir içilebilir ki benim doktorumda dedi çarpıntı yapmadığı sürece kahve çay vs. içebilirsin diye
Ben de hergün türk kahvesi içiyorum...
Çay da içiyorum da,çaya benzemiyo aşırı açık..Üşümemek için..Ihlamur falan içemiyorum...
Doktrum bana da çiğ et,konserve,alkol,mayonez tarzı olmasın da ne istersen ye iç dedi...
selam kizlar. Ben baya bi tembellestim ise daha bir saat önce felan geldim:)
cayı hemen yemegın ardından ıcmemek belkı daha ııdır.vucudumuzun demıre ıhtıyacı varya cayda demırı yok edıyomus hemen yemegın arkasından alınırsa
mayonez de cıg yumurta mı oluoda ondan yasak?
Hoşgeldin..İyi işyerinde bişey demiyorlarsa ne güzel...Keyfine bakarsın..
mayonez de cıg yumurta mı oluoda ondan yasak?
ben kahve ve çaydan soğudum hamile kalınca,çok severdim ama şimdi aramıyorum da,kola istiyo canım arada bir içiyodum.ama burda bi baktım bi yudum içtim bişi olur mu filan demişler anam ben naapıyorum dedim.bazen kahvaltıda çay içiyorum canım isterse.kahve ve çay abartılmadığı sürece içilebiliyo,benim doktorumda öyle dedi.
kızlar balık ne yiyosunuz.ben büyük balık seviyorum çupra,levrek filan ama olarda da civa tehlikesi varmış,yiyemiyorum artık.hamsi,istavrit gibi küçük balıklar iyi diyolar ama onları da hiç sevmiyorum,yiyemiyorum.bildiğiniz zararsız ve büyük bi balık var mı :)
yok canım koladan kim ölmüşki bebeğe zarar versin.. içinde kafein var bide asitli.. asit midene zarar zaten bebeğe gitmez. kafein desen günde 1 litre kola içmediğine göre onunda bi zararı yok. olsa doktor içebilirsin demez yani.. o kadar da düşme üstüne. sakınan göze çöp batar.. ben sigarayla alkole çok karşıyım o kadar.. burda bebeğe zararlı radyasyon yayıyo diye bilgisayarı açmayan var! sokağa çıkmayalım o zaman..
of haklısın saol ya,zaten sabahtan beri kendimi üzdüğüm zarar.şunu yiyim bunu yemiyim daha stres yaratıyo.ben de deli miyim neyim hem böyle diyorum hem endişeleniyorum yada artık anne oluyorum :)
of haklısın saol ya,zaten sabahtan beri kendimi üzdüğüm zarar.şunu yiyim bunu yemiyim daha stres yaratıyo.ben de deli miyim neyim hem böyle diyorum hem endişeleniyorum yada artık anne oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?