2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hergün türk kahvesi içiyorum...
Çay da içiyorum da,çaya benzemiyo aşırı açık..Üşümemek için..Ihlamur falan içemiyorum...
Doktrum bana da çiğ et,konserve,alkol,mayonez tarzı olmasın da ne istersen ye iç dedi...

ben kahve ve çaydan soğudum hamile kalınca,çok severdim ama şimdi aramıyorum da,kola istiyo canım arada bir içiyodum.ama burda bi baktım bi yudum içtim bişi olur mu filan demişler anam ben naapıyorum dedim.bazen kahvaltıda çay içiyorum canım isterse.kahve ve çay abartılmadığı sürece içilebiliyo,benim doktorumda öyle dedi.

cayı hemen yemegın ardından ıcmemek belkı daha ııdır.vucudumuzun demıre ıhtıyacı varya cayda demırı yok edıyomus hemen yemegın arkasından alınırsa

cayı hemen yemegın ardından ıcmemek belkı daha ııdır.vucudumuzun demıre ıhtıyacı varya cayda demırı yok edıyomus hemen yemegın arkasından alınırsa

Bak ona çok dikkat ederim..yoğurt falan yediğimde 2 saat çay içmem..Çay içtiysem 2 saat sonra yerim..Et ürünleri yemiyorum zaten, kansızlık olmaması için çok önemsiyorum o konuları..Çünkü çay-kahve tiryakisiyim..Allahtan kanım 13,5 çıktı..Ben bile şaşırdım hatta o kadar yüksek çıkmasına..

Hoşgeldin..İyi işyerinde bişey demiyorlarsa ne güzel...Keyfine bakarsın..

hosbulduk canim. Evet cok sükür baya rahatim bu konuda. Bu arada canim cok salam cekmisti cok az ucundan aldim.:) Insallah bisi olmaz. Gerci cogu kisiler hep 3.aydan sonra bisi olmuyr diyip cig köfte bile yiyorlar ama bilmiyorum tabi.

kızlar balık ne yiyosunuz.ben büyük balık seviyorum çupra,levrek filan ama olarda da civa tehlikesi varmış,yiyemiyorum artık.hamsi,istavrit gibi küçük balıklar iyi diyolar ama onları da hiç sevmiyorum,yiyemiyorum.bildiğiniz zararsız ve büyük bi balık var mı :)

yok canım koladan kim ölmüşki bebeğe zarar versin.. içinde kafein var bide asitli.. asit midene zarar zaten bebeğe gitmez. kafein desen günde 1 litre kola içmediğine göre onunda bi zararı yok. olsa doktor içebilirsin demez yani.. o kadar da düşme üstüne. sakınan göze çöp batar.. ben sigarayla alkole çok karşıyım o kadar.. burda bebeğe zararlı radyasyon yayıyo diye bilgisayarı açmayan var! sokağa çıkmayalım o zaman..

ben et-tavuk-balık-yumurta yemiyorum..
çok mecbura kalırsam hamsi yiyorum o kadar..

of haklısın saol ya,zaten sabahtan beri kendimi üzdüğüm zarar.şunu yiyim bunu yemiyim daha stres yaratıyo.ben de deli miyim neyim hem böyle diyorum hem endişeleniyorum yada artık anne oluyorum :)

ay bana hamsi demeyin gecen gün istahla yedim. Sonra hepsini geri cikarttim ya( Bide balik oldugu icin cok igrenc cikarttikca dahada cok midem bulaniyordu

kizlar bu saydiklarinizi bende yemiyordum ama simdi zorla yiyorum..bebegim icin..mesela her ctesi balik gunu.. babam aliyo anneme gidiyoruz..haftada bir gun kirmizi et mutlaka..haftasonu yumurta mutlaka..ki bunlarin hicbirini yemeyen ben..

of haklısın saol ya,zaten sabahtan beri kendimi üzdüğüm zarar.şunu yiyim bunu yemiyim daha stres yaratıyo.ben de deli miyim neyim hem böyle diyorum hem endişeleniyorum yada artık anne oluyorum :)

koruma içgüdüsü ama işte üstünede çok düşmemek lazım... balık konusundada bende levrek ve çipra yiyebiliyorum sadece bide mezgit.. haftanın bi günü yiyorum oda.. küçük balık bana kokuyo hiçte sevmem valla..

Ben yediğimden içtiğimden değil de, ultrasonda bebeğim kıpırdamayınca, ve doktor kanama alanı falan o tarz şeyler dediğinde çok endişeleniyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…