2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

normalde o kadar nazli biriyim ki tarif edemem..esim derdiki senin hamileliginde yandik..ama masalllah ne midem bulandi ne irin kirin ettim simdiye kadar..insallah hep boyle devam eder

normalde o kadar nazli biriyim ki tarif edemem..esim derdiki senin hamileliginde yandik..ama masalllah ne midem bulandi ne irin kirin ettim simdiye kadar..insallah hep boyle devam eder

Eşim de bana çok şaşırıyo...
Bebek gibi ilgi beklerdin diyo, şimdi alıştım gidiyom serum falan takılıyo,gayet sakinim..
Ama bulantımdan-kusmamdan çok çekti garibim..İçi de almıyordu..O bi lavaboya koşuyordu, ben bi lavboya...

naptin canim ???

geldim süperdi yaaa bi tane resmi var artık ense kalınlıgıda ölçüldü 1,5 mm imiş boyuda 71 mm 2 gr agırlıgında aman allahım kıpır kıpır çocuk bagdaş kurmuş :):) burun kemiğide oluşmuş :) amniyon sıvısıda yeterli miktardaymış.öle işte bu sefer eşimde gördü kendisi heyecandan bi tuhaf olmuş konuşamıyordu bile

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatma doktora gidicektin di mi,arkadaşın randevu almıştı yanlış hatırlamıyosam.naaptın?ulturason görüntüsü alabildin mi?

ben sorana kadar sen yazmışsın bile :)çok sevindim,hayırlı olsun,rahatlamışsındır biraz:)

süpersüpersüperrrrrrr canim..gozunuzaydin..bak bak dur simdi bebisine :)

Haklısın,inşallah biter bu endişelerin en kısa zamanda.Umarım gereksiz endişelere kavuşursun.Kötü hissettim kendimi şimdi

Yok canım, niye kötü hissedeceksin..
Ben sadece bebeğime bişey olmasından korkuyorum, ki hepimiz korkuyoruz..Bu endişelerimiz de ondan..
Ama ben biliyom,benim bebe ben gibi katır inatlı..Doktorlara inat, devam ediyo içimde büyümeye..İlk gittiğimde % 90 düşecek denilmişti ve progesteron falan vermedi bana düşecek diye..
Şimdi doktor bile diyo,korkuyom ben senden de bebeğinden de diye...
Adamı arıyom,ben mayonez canım çekti yiyeyim mi diyorum...Yazık valla adama...
Acaba hakkımda ne düşünüyo..

iyi bak çok sevindim rahatlamıştır artık için. resmide var artık.. :)

Ayyyyy,gözlerim doldu kız...Çok sevindim..Bak hem eşin gördü, hem bebeğinin resmine kavuştun...
Burda imkan yok dedikçe üzülüyordum ben..
Bağdaş kuran o ayakları ben ne yaparım biliyon mu... Isssıırııırııııımmmmm....

sor tabii herşeyi,naapalım içimizin rahat etmesi lazım...Anasına bak kızını al mı olucak yani :) ooo eşin yandı iki inatçı kadın olursanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…