selaaam herkeseeeeeeeeeeee. geçmişi okudum geldim....
selaaam herkeseeeeeeeeeeee. geçmişi okudum geldim....
Hoşgeldin,sefa geldin..
Ben yediğimden içtiğimden değil de, ultrasonda bebeğim kıpırdamayınca, ve doktor kanama alanı falan o tarz şeyler dediğinde çok endişeleniyorum....
normalde o kadar nazli biriyim ki tarif edemem..esim derdiki senin hamileliginde yandik..ama masalllah ne midem bulandi ne irin kirin ettim simdiye kadar..insallah hep boyle devam eder
naptin canim ???
geldim süperdi yaaa bi tane resmi var artık ense kalınlıgıda ölçüldü 1,5 mm imiş boyuda 71 mm 2 gr agırlıgında aman allahım kıpır kıpır çocuk bagdaş kurmuş :):) burun kemiğide oluşmuş :) amniyon sıvısıda yeterli miktardaymış.öle işte bu sefer eşimde gördü kendisi heyecandan bi tuhaf olmuş konuşamıyordu bile
geldim süperdi yaaa bi tane resmi var artık ense kalınlıgıda ölçüldü 1,5 mm imiş boyuda 71 mm 2 gr agırlıgında aman allahım kıpır kıpır çocuk bagdaş kurmuş :):) burun kemiğide oluşmuş :) amniyon sıvısıda yeterli miktardaymış.öle işte bu sefer eşimde gördü kendisi heyecandan bi tuhaf olmuş konuşamıyordu bile
Haklısın,inşallah biter bu endişelerin en kısa zamanda.Umarım gereksiz endişelere kavuşursun.Kötü hissettim kendimi şimdi
Fatma doktora gidicektin di mi,arkadaşın randevu almıştı yanlış hatırlamıyosam.naaptın?ulturason görüntüsü alabildin mi?
Yok canım, niye kötü hissedeceksin..
Ben sadece bebeğime bişey olmasından korkuyorum, ki hepimiz korkuyoruz..Bu endişelerimiz de ondan..
Ama ben biliyom,benim bebe ben gibi katır inatlı..Doktorlara inat, devam ediyo içimde büyümeye..İlk gittiğimde % 90 düşecek denilmişti ve progesteron falan vermedi bana düşecek diye..
Şimdi doktor bile diyo,korkuyom ben senden de bebeğinden de diye...
Adamı arıyom,ben mayonez canım çekti yiyeyim mi diyorum...Yazık valla adama...
Acaba hakkımda ne düşünüyo..
slmm hepinize yenii geldimmm onceki sayfalari okuyacammm daha bendee haziran annesi olucam insallahhhh selammlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?