2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sor tabii herşeyi,naapalım içimizin rahat etmesi lazım...Anasına bak kızını al mı olucak yani :) ooo eşin yandı iki inatçı kadın olursanız :)

zaten adama gittim, daha ilk randevuda cebini aldım...Ben ararım dedim..
adam içinden nie verdim ki cebi diye sinir oluyordur...
Eşim, babacımmm bana çiko al diyen bi kızı oldu mu yelkenleri suya indirir..Dayanamaz..Benim de az kahrımı çekmedi,Allah razı olsun...İyi baba olacağından eminim...Benim anneliğimden iyi olur onun babalığı...

valla bende aşureye bayılırım bende geçen hafta yaptım.... Ama midemi çok yaktı pek yiyemedim, dağıttım..

Zaten babalar kız çocuklara dayanamaz.Kız çocuklarda babaya düşkün olur.Ama senin ki erkek çıkarsa herkes çok şaşıracak bence :)

aksam bende esıme dedım senın babalıgın benım annelıgımden ıyı olur dıe.
sımdıden bır suru kıtap aldı cocuk bakımıyla ılgılı

Zaten babalar kız çocuklara dayanamaz.Kız çocuklarda babaya düşkün olur.Ama senin ki erkek çıkarsa herkes çok şaşıracak bence :)

Doktorum da ben erkek diye düşünüyorum dedi..
Eşim de başta erkek diyordu da,sindirdim adamı,artık kızı kabullendi...
Ben de hep kızım kızım diyorum da,bi anamı ikna edemedim, o erkek torun bekliyo...
Hayırlısı ya, hayırlısı neyse o olsun...

Kesinlikle hayırlısı tabii ki.ben hep kızım olsun isterdim ama hamile kalınca hep erkek hissettim,kız bebek elektriği alamıyorum diyodum,doğruda çıktı.

kızlar devamlı siteden düşüyorum.sinir oluyorum tekrar bağlanıncaya kadar konu değişmiş oluyor.ben hafta sonu cinsiyetini öğreneceğim inşallah.tabii gösterirse.içime erkek geliyo ama biroğlum var zaten kız olsun isterim tabii.

Oooo, iyiymiş o...
Ben akşamları kızıma masal okuyom da,benimkinin surat ifadesini görmek lazım...Delirdi karı dercesine bakıyo bana..

bızımkıde okuyorrrr:):)))
ama bnm esım zaten cocuk manyagı.
ben dıorumkı ona "ya ben sıkılırım seneye evde oturmaktan" dıyo "atarsın cocugu bana sen gezersın"
tabı saka bı yana ayrılamam da:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…