slmm hepinize yenii geldimmm onceki sayfalari okuyacammm daha bendee haziran annesi olucam insallahhhh selammlaarrr
slmm hepinize yenii geldimmm onceki sayfalari okuyacammm daha bendee haziran annesi olucam insallahhhh selammlaarrr
evet yaaa çok güzel bişi böle bir sürü resmi olsa keşke :)iyi bak çok sevindim rahatlamıştır artık için. resmide var artık.. :)
sor tabii herşeyi,naapalım içimizin rahat etmesi lazım...Anasına bak kızını al mı olucak yani :) ooo eşin yandı iki inatçı kadın olursanız :)
merhaba hoşgeldin. bende yeniyim.okuyorum sadece.arada sırada yorum yapıyorum.
Kız elinden gelmiyo, kalça çıkığı var kaynanamda..
Her sene millet yapsa da yesek diye bakarlarmış eskiden...Ben zaten kendi evimde yapıyordum..Evlenince ilk sene yapınca tuhaflarına gitti,sen biliyon mu diye..Sonra da malzemelerini alırlar benim evim için, görümcem ve kaynanamlar için koca kazan yaparız..
valla bende aşureye bayılırım bende geçen hafta yaptım.... Ama midemi çok yaktı pek yiyemedim, dağıttım..
zaten adama gittim, daha ilk randevuda cebini aldım...Ben ararım dedim..
adam içinden nie verdim ki cebi diye sinir oluyordur...
Eşim, babacımmm bana çiko al diyen bi kızı oldu mu yelkenleri suya indirir..Dayanamaz..Benim de az kahrımı çekmedi,Allah razı olsun...İyi baba olacağından eminim...Benim anneliğimden iyi olur onun babalığı...
Allah kabul etsin...
Yiyenlerin duaları bebişine geçsin inşallah...
zaten adama gittim, daha ilk randevuda cebini aldım...Ben ararım dedim..
adam içinden nie verdim ki cebi diye sinir oluyordur...
Eşim, babacımmm bana çiko al diyen bi kızı oldu mu yelkenleri suya indirir..Dayanamaz..Benim de az kahrımı çekmedi,Allah razı olsun...İyi baba olacağından eminim...Benim anneliğimden iyi olur onun babalığı...
Zaten babalar kız çocuklara dayanamaz.Kız çocuklarda babaya düşkün olur.Ama senin ki erkek çıkarsa herkes çok şaşıracak bence :)
valla bende aşureye bayılırım bende geçen hafta yaptım.... Ama midemi çok yaktı pek yiyemedim, dağıttım..
Doktorum da ben erkek diye düşünüyorum dedi..
Eşim de başta erkek diyordu da,sindirdim adamı,artık kızı kabullendi...
Ben de hep kızım kızım diyorum da,bi anamı ikna edemedim, o erkek torun bekliyo...
Hayırlısı ya, hayırlısı neyse o olsun...
aksam bende esıme dedım senın babalıgın benım annelıgımden ıyı olur dıe.
sımdıden bır suru kıtap aldı cocuk bakımıyla ılgılı
aldım aldım elimde bakıp bakıp gülüyom
Oooo, iyiymiş o...
Ben akşamları kızıma masal okuyom da,benimkinin surat ifadesini görmek lazım...Delirdi karı dercesine bakıyo bana..
oykumcum taaa once konustumuz konuya sımdı cvp verım. sen yoktun gelınce yazarım dedım.
ozel sıgorta /20 sını karsılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?