ayy cnm gozun aydınnn senın adına cok sevındım.( sen o resmı artık cercevelette eskımesın bakmaktan) nerde buldun doktor yakınmı bare?
OK teşekkürler canım..
kızlar devamlı siteden düşüyorum.sinir oluyorum tekrar bağlanıncaya kadar konu değişmiş oluyor.ben hafta sonu cinsiyetini öğreneceğim inşallah.tabii gösterirse.içime erkek geliyo ama biroğlum var zaten kız olsun isterim tabii.
ya bu ultrasonda hastanede fakat buna öle herkese bakmıyo işde ameliyat olanlara bakıyo işde 40 yılda bir anca bakınıyorsun buna öle oldu yani bi daha ne zman bakarız ordan bilmiyrum....valla eşimde diyo sen onu çerçevelet as bari diyo
not: ultrasondan kadın dogum uzmanı değil radyoloji uzmanı bakıyo:)
bızımkıde okuyorrrr:):)))
ama bnm esım zaten cocuk manyagı.
ben dıorumkı ona "ya ben sıkılırım seneye evde oturmaktan" dıyo "atarsın cocugu bana sen gezersın"
tabı saka bı yana ayrılamam da:):):):)
oykumcum taaa once konustumuz konuya sımdı cvp verım. sen yoktun gelınce yazarım dedım.
ozel sıgorta /80 nini karsılıyor.
Valla benimki istiyo da, o kadar düşeceğini sanmıyorum...
Bi defa ben yokken yeni doğmuş bebekle baş başa kalmak istemez,bundan eminim..
Anca bebek yürürken falan yalnız kaldığında korkmaz..
yok canım belli değil bagdaş kuruyordu göremedi hemde şimdi kesin olmaz dedi::):):):):):):)ıyı hade enazından bıtane var cnm ve enonemlısı rahatlamıs olman.cınsıyet bellımı?
kızlar ben kaçıyorum evin bi kısmını temizliyim bari kalanınıda yarın yaparım...
hareketlerini hissediyormusunuz?ben oğlumda daha erken hissetmiştim ama bunda daha hissetmiyorum
hareketlerini hissediyormusunuz?ben oğlumda daha erken hissetmiştim ama bunda daha hissetmiyorum
yani %20 sini sen ödüyorsun değil mi?
Ben hiç hissetmiyorum..
Benim sıpa da kımıldamıyo zaten..Ultrasonda da hiç kıpırdamıyo...
kız bende bırakamam bakma ole dedıme:):))
yok canım belli değil bagdaş kuruyordu göremedi hemde şimdi kesin olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?