2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok hareketliydi yaa benim ben bişey hissetmiyorum tabi...

Benim sadece aşırı kasık ağrım olduğunda doktora gittiğimizde bide kanama bekliyoz ya,hemen gitmiştik..O zaman çok hareketliydi..Ama bebek hareketi gibi deil..Resmen zıplıyordu, hıkırık tutmuş dedi doktor..Korkmuştum hatta..
Sonrasında da,öncesinde de kuzu gibi yatıyo zaten..

iyi ozaman fiyat iyi o zaman. Ben de Hayri bey e sordum o da 450 tl imiş aynı yani pek fark yok..

bugün yine kontrolümüz var,kesinleşecek çünkü 12+5 te %98 erkek demişti doktor.bi gidiyomuşum ki kızmış :) ama baya baya açmıştı bizimki :)

ya benim bebenin de bacaklar ayrı ama, bişey söylemiyo doktor...
Bende erkekler belli oluyo erken, kız herhalde diye kendimi avutuyorum..

slm kızlar,yazdıklarınızı hergün büyük bir ilgiyle takip ediyorum.Ama çok yoğun olduğum için yazmaya bir türlü fırsat bulamıyorum.Benim de bugün tam 14 hafta oldu.Cinsiyeti henüz belli değil daha doğrusu doktorum 16 haftadan önce söylemicem dedi.Bir tane kızım var :)))) Onda ilk bebek olduğu için herhalde bu kadar merak etmemiştim ama şimdi düşünmeden yapamıyorum.Allah herkezin gönlüne göre versin ve hepsi de sağlıklıca doğsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…