kuzu sende bendensın ınsallah kendımızı avuttuklarımız cıkar
İnşallah...Ya sağlıklı sıhhatli olsun da, erkek oluversin hiç sorun değil aslında...
o zaman kız olabilir açtıysa.çünkü açınca orada baya net bi çıkıntı gözüküyo,ölee bişey olsa görürdü doktorun,sen bile görürdün.
tabıkı cnm ya sağlıklı sıhhatlı olsunda
o zaman kız olabilir açtıysa.çünkü açınca orada baya net bi çıkıntı gözüküyo,ölee bişey olsa görürdü doktorun,sen bile görürdün.
kızda olsa erkekde o senin.şimdi böyle konuşuyoruz ama Allah hem sağlıklısını hem hayırlısını versin.hiçbirimiz evlatlarımızla uğraşmak ve üzülmek istemeyiz değilmi büyüdüklerinde?
herzaman hayırlı, mutlu, şanslı bır evlad nasıp et dıe dua edıyorum zaten
herzaman hayırlı, mutlu, şanslı bır evlad nasıp et dıe dua edıyorum zaten
İnşallah...Ya sağlıklı sıhhatli olsun da, erkek oluversin hiç sorun değil aslında...
Eki Görüntüle 114955 Eki Görüntüle 114956
Burda su kaplumbağası olmuş..Koca kafalı su kaplumbağam...
Eki Görüntüle 114957 Eki Görüntüle 114958
Bu resimde bacaklar açık..Yukardakiler bacağı..Balık kuyruğu gibi olan yer elleri..Geç geliştiğinden perdesini geç attı deniz kızım benim..
Valla kuzu seninki hep içime erkek gibi doğuyor ama, tabi Allah bilir. Erkek çocuğu vücut daha zor kabul ediyor zaten belki sendeki problemde ondan olabilir.
bundan anlamak çok zor kuzu yaben ekrandaki büyük görüntüyü kameraya çekmiştim baya belliydi.ama bence bu gittiğinde anlaşılır artık
ay ne güzel sizin bebisler hareket ediyormus. Benim ki öyle yatiyordu bi tek kalp atislarini görebiliyordum. Hic hareket etmedi. Doktorum etti dedi ama ben göremedim
Valla yarın da var randevum, pazartesi de...
İnşallah birinden biri anlar..Yarın tıpa gidecem, pazartesi özele..
hadi hayırlısı,yarın gelince haber ver sonucu.
ben yavaş yavaş hazırlanayım doktora :) dua edin kızlar herşey yolunda olsun :)
Benimki de etmiyo hareket..Bi keresinde ağlıyom diye,doktor ultrasonun ucunu hızlıca bastırdıydı, o zaman rahatsız oldu velet..O zaaman gördük sadece..Yoksa kuzu gibi yatıyo,dediğin gibi sadece kalbinin attığını görüyoruz..Tembel bizim sıpalar...Çıkmaya da üşenecekler bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?