2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Burda su kaplumbağası olmuş..Koca kafalı su kaplumbağam...

Bu resimde bacaklar açık..Yukardakiler bacağı..Balık kuyruğu gibi olan yer elleri..Geç geliştiğinden perdesini geç attı deniz kızım benim..

Son düzenleme:
o zaman kız olabilir açtıysa.çünkü açınca orada baya net bi çıkıntı gözüküyo,ölee bişey olsa görürdü doktorun,sen bile görürdün.

Valla benimkide ikili test sırasında açtı bacaklarını ordada baya bi çıkıntı vardı ama kızlardada olurmuş çıkıntı...

ay ne güzel sizin bebisler hareket ediyormus. Benim ki öyle yatiyordu bi tek kalp atislarini görebiliyordum. Hic hareket etmedi. Doktorum etti dedi ama ben göremedim

bundan anlamak çok zor kuzu ya ben ekrandaki büyük görüntüyü kameraya çekmiştim baya belliydi.ama bence bu gittiğinde anlaşılır artık

Valla kuzu seninki hep içime erkek gibi doğuyor ama, tabi Allah bilir. Erkek çocuğu vücut daha zor kabul ediyor zaten belki sendeki problemde ondan olabilir.

Bilmiyorum ki..Doktor da erkek tahmin ediyorum dedi..Gördün mü dedim, yok sadece tahmin,inan daha belli olmuyo dedi...Benim vücut da kabullenmiyo zaten bebişimi...Belki de dediğin gibidir...

ay ne güzel sizin bebisler hareket ediyormus. Benim ki öyle yatiyordu bi tek kalp atislarini görebiliyordum. Hic hareket etmedi. Doktorum etti dedi ama ben göremedim

Benimki de etmiyo hareket..Bi keresinde ağlıyom diye,doktor ultrasonun ucunu hızlıca bastırdıydı, o zaman rahatsız oldu velet..O zaaman gördük sadece..Yoksa kuzu gibi yatıyo,dediğin gibi sadece kalbinin attığını görüyoruz..Tembel bizim sıpalar...Çıkmaya da üşenecekler bence...

hadi hayırlısı,yarın gelince haber ver sonucu.
ben yavaş yavaş hazırlanayım doktora :) dua edin kızlar herşey yolunda olsun :)

Canım tüm kalbimle dua ediyorum inan burdaki herkes için..İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin...
Bugün gidenlerin hepsi de öyle gelsin inşallah..
minikmucizemde doktorda...
Ben yarın gelmem büroya..Belki cuma da gelmem dinlenirim.
Salı günü gelirim, zaten raporluyum...Merak etmeyin yani göremeyince..

canim mesala her gittiginde ultrasondan bakiyorlar demi..zarari yok yani sonucta..ben dayanamicam 25 ine gitcem valla baska doktora..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…