2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ki..Doktor da erkek tahmin ediyorum dedi..Gördün mü dedim, yok sadece tahmin,inan daha belli olmuyo dedi...Benim vücut da kabullenmiyo zaten bebişimi...Belki de dediğin gibidir...

Ben ilkinde çok hevesliydim cinsiyetini öğrenme konusunda, ikincide hiç meraklanmıyorum. Kızım 20 haftalık gösterdi zaten sinir olmuştuk, bu bebişte hiç sorun değil kızda olsa çok sevinirim,kız çocuktan memnunum, erkek olursa da değişik olur diye sevinirim herhalde...

canim mesala her gittiginde ultrasondan bakiyorlar demi..zarari yok yani sonucta..ben dayanamicam 25 ine gitcem valla baska doktora..

Bakıyorlar valla..
Ama benim sorunlu olduğu için sık gitmem gerekiyo zaten..Miyom için ve kanama alanı için sürekli gidiyorum..Tıpta resim falan vermiyo da, özelde alıyorum her seferinde..Albüm oluşturcak kadar oldu zaten resimleri...

Allah gönlüne göre versin canım...Ben de ikisine de sevinirim de, kız biraz daha ağır basıyo....
Hani bazısı erkek diye diretir ya, sağlıklı olsun cinsiyet önemli mi sanki diye çok kızardım...Ama şimdi içim kız istiyo, ama erkek olursa da kesinlikle üzülmem...Sadece kıza daha fazla sevinirim..Ama tabi benim durumumda şu an için en önemlisi sağlığı...

hadi yaaaaaaa..canim bende sasiriyorum..mesela mandalina secerken sari renklileri sert olanlari seciyorum..daha eksi olsun diye :)))

ekşi namına 3 aydır yediğim tek şey patates salatası, onu da içindeki taze soğanların hatırına yedim...
Mandalina portakal vitamin diye zar zor yiyecek oldum ama çok dokunuyo bana...

ben geldim kaçtım ama işim deli gibii:
kuzu yarın gideceksin demii güzel haberlerle gel inşallah. bugun gidenlerde öyle gelsin
ekşi demeyin bana deli gibi ekşi salata kısır yiyorum her dakka yesem yerim. tatlı sevmiyorum ama 3 aydıan sonra başladım biraz istemeye. pis boğazım ben yaa

Ye kız ye, bebişin büyüsün ...
Sana zaten kız dediler ya,ekşiye ağırlık vermen normal..
Ben yarın gidicem de merak etmeyin gelmicem...Salı günü geleceğim işe..Evde dinleneceğim...
Ters bişey olursa ararım ben seni..Ama kanama falan yok ya, bakar gönderir, tıptan pek bişey beklemiyorum zaten..

ayni canim..ayniyiz..dun ilk defa ablam sutlu irmik yapmis yedim..sasirdim kendime :)

Kaç haftalık seninki..Bir de ne belirtilerin var,ekşi mi yiyorsun...
Ben de kız istiyorum da,ama hep tatlı yiyorum...

bugün 15+1 olduk öğrendiğimde 14+4 tü.Benim bu zamana kadar canım hep tatlı istedi.O kadar çok tatlı yedim ki kız olacağına hiç ihtimal vermiyodum hep oğlum diye sevdim miniğimi ama o beni yanılttı gerçi hala % 10 luk bir ihtimal var ama :)

ayy sen şimdi yarın yoksun cuma yoksun pazartesi yoksun taaaa salı oohaaaaaaa
ben ölürüm yaa ozamna kadar. ararım yarın seni akşama doğru canım benimm

İşte aynen böyleyim..tatlı yiyorum deli gibi..Ama kızım olacak hissediyorum..Ekşi hiç yemiyorum...
Ama mesela şey diyolar, kız çocuklar geç hareketlenirmiş, benimki kıpırdamıyo ordan kız ümidim var..
Bi de kızda daha çok bulantı kusma olurmuş...Ben mahvoldum kusmaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…