Bilmiyorum ki..Doktor da erkek tahmin ediyorum dedi..Gördün mü dedim, yok sadece tahmin,inan daha belli olmuyo dedi...Benim vücut da kabullenmiyo zaten bebişimi...Belki de dediğin gibidir...
canim mesala her gittiginde ultrasondan bakiyorlar demi..zarari yok yani sonucta..ben dayanamicam 25 ine gitcem valla baska doktora..
hahah benim de adım eda..ben de adımı cok severek kullandım hep:)) hem cok sık kullanılmayan ama bilinen bi isim aynen ben de eda koyardım:)))))
Ben ilkinde çok hevesliydim cinsiyetini öğrenme konusunda, ikincide hiç meraklanmıyorum. Kızım 20 haftalık gösterdi zaten sinir olmuştuk, bu bebişte hiç sorun değil kızda olsa çok sevinirim,kız çocuktan memnunum, erkek olursa da değişik olur diye sevinirim herhalde...
bizim % 90 kızımız olacak ve eşimle tek anlaştığımız isim ipek eda.bakalım belki sadece eda olur güzel zarif bir isim :)
Kaç haftalık seninki..Bir de ne belirtilerin var,ekşi mi yiyorsun...
Ben de kız istiyorum da,ama hep tatlı yiyorum...
evte kac haftalik ? bende deli gibi eksi yiyom
Arkadaşım cuma doğum yapacak..Limonu keser yerdi...Hala düşündükçe içim bayılıyo, nasıl yenilebiliyor diye...Kesinlikle ekşiye tahammül edemiyorum ben..
hadi yaaaaaaa..canim bende sasiriyorum..mesela mandalina secerken sari renklileri sert olanlari seciyorum..daha eksi olsun diye :)))
ben geldim kaçtım ama işim deli gibii:
kuzu yarın gideceksin demii güzel haberlerle gel inşallah. bugun gidenlerde öyle gelsin
ekşi demeyin bana deli gibi ekşi salata kısır yiyorum her dakka yesem yerim. tatlı sevmiyorum ama 3 aydıan sonra başladım biraz istemeye. pis boğazım ben yaa
ben geldim kaçtım ama işim deli gibii:
kuzu yarın gideceksin demii güzel haberlerle gel inşallah. bugun gidenlerde öyle gelsin
ekşi demeyin bana deli gibi ekşi salata kısır yiyorum her dakka yesem yerim. tatlı sevmiyorum ama 3 aydıan sonra başladım biraz istemeye. pis boğazım ben yaa
ay kizlar bende bu aralar su hazir corbalara taktim hergün yapip yiyorum:)
bak ben onu pek yemiyorum..Doktorum tavsiye etmedi..Çay kahve iç ama, onu pek tüketme demişti..
1 kere yapıp yemiştim,sonra sordum, yemesen iyi olur diyince artık yemiyorum.
Kaç haftalık seninki..Bir de ne belirtilerin var,ekşi mi yiyorsun...
Ben de kız istiyorum da,ama hep tatlı yiyorum...
Ye kız ye, bebişin büyüsün ...
Sana zaten kız dediler ya,ekşiye ağırlık vermen normal..
Ben yarın gidicem de merak etmeyin gelmicem...Salı günü geleceğim işe..Evde dinleneceğim...
Ters bişey olursa ararım ben seni..Ama kanama falan yok ya, bakar gönderir, tıptan pek bişey beklemiyorum zaten..
bugün 15+1 olduk öğrendiğimde 14+4 tü.Benim bu zamana kadar canım hep tatlı istedi.O kadar çok tatlı yedim ki kız olacağına hiç ihtimal vermiyodum hep oğlum diye sevdim miniğimi ama o beni yanılttı gerçi hala % 10 luk bir ihtimal var ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?