2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

demek bak tatli yiyenin kizida olurmus :) yok sasmaz herhalde yuzde 10 luk..

Arkadaşım cuma doğum yapacak..Limonu keser yerdi...Hala düşündükçe içim bayılıyo, nasıl yenilebiliyor diye...Kesinlikle ekşiye tahammül edemiyorum ben..
ben günde en az 10 tane falan mandalina yiyorum 1 tane de limon kesip yiyorum bayılıyorum yemeye bazen burnuma böyle limon kokusu geliyo nasıl yemek istiyorum o anda ama erkek dedi dr umuz inş yanılmıştır:)

evet gerçekten kız da çok bulantı olduğunu söylüyorlar hep.Benim kızımda da çok midem bulanıyordu.4.aya kadar hep kustum ve 3 kilo vermiştim.Ama şimdi pek mide bulantısı çekmedim ama 2 hafta sonra belli olacak bakalım hayırlısı diyorum.

Allah gönlüne göre veriri inşallah canım.Benim hi bulantı sorunum olmadı çok şükür çok iyi geçti bugüne kadar.kendi doktorum söylemedi 18.haftada söylerim dedi bende meraktan doğum evinin radyoloğuna gittim rica minnet baktı radyolog % 90 kız dedi.

hayırlısı canım, kızın varmış bi de oğlun olur inşallah...

Canım yarın tıp hastanesine gidecem..Sabahın köründe giderim,akşama kadar sürünürüm...
Ben seni ararım işim bitince...Çünkü orda deli gibi sıra oluyor..Kaçta biter belli olmaz..

ok kuzu işin bitince haberverirsin daha iyi ben zamansız felan ararım . kızlarada haber veririm :))) güzel haberlerle inşallahhh

ok kuzu işin bitince haberverirsin daha iyi ben zamansız felan ararım . kızlarada haber veririm :))) güzel haberlerle inşallahhh

İnşallah canım...
Ama yarın pek bişi olcağını zannetmiyorum...Kanama alanını kontrol edecek, bi de 20.hafta detaylı ultrason için gün alacağım...
Asıl pazartesi önemli..Salı gelince resim falan da eklerim artık...Sıpam bakalım bu sefer neye benziyo olacak...

Anaaaa, benim oğlanla adaş olacak desene...
benim de batu-öykü...Bakalım hangisi kısmetse artık...

evet canım adaş olma ihtimalleri var.Eşim evlediğimizden beri Batu ismini çok sever ve oğlum olursa adı Batu olacak derdi.Kızım olursa da ablası karar verdi bile Beril diyor.Bakalım yaaa çok heyecanlıyım gerçekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun onları hep korusun inşallah.

slm kızlar geldim ama hemen çıkıcam
bebiş iyi bende iyiyim kendi dr umdan sonra tıp fakültesine gittik ikili için oradaki asistan büyük ihtimal erkek dedi

inşallah cnm güzel olacak herşeyyy bu sfeer sana el sallasın annesi

Aman canım,ablasının dediği ismi koyun...
Bak ben ilk kardeşime kıskançlıktan kolunu kırmışım...
ikincinin ismini bana koydurmuşlar, emre adı..Ona hiç zarar vermemişim, pek sevmişim...
Gerçi her çocuk ben gibi deli olacak diye bişey yok da...Beril ismi de çok güzel ayrıca..

slm kızlar geldim ama hemen çıkıcam
bebiş iyi bende iyiyim kendi dr umdan sonra tıp fakültesine gittik ikili için oradaki asistan büyük ihtimal erkek dedi

Ohh,ohhh...Ne güzel haberler...Çok sevindim canım..Cinsiyet bile belli olmuş baksana...
Maşallah sıpaya.Üzmemiş annesini,belli etmiş kendini...

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum hızınıza yetişmek imkansız
ben de bugün ikili için doktora gittim off çok yoruldum epeyce sıra bekledim sonra da paldır küldür işe koşturdum...akşam misafirim de vardı Allahtan iptal oldular ayyy eve gidince şööle kıçımı devirip bi yatayım valaa...
sonucumu akşam vereceklermiş ama yarın alırım artık bi daha gidemeyeceğim o kadar yolu iş çıkışı...
bu arada ense kalınlığı da 1.7 çıktı kızlar nasıl sizce?doktor fazla bi yorum yapmadı zaten başı kalabalıktı sormadım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…