2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İyi canım... 3 ve üstü tehlikeliymiş..Gözün aydın sonucun iyi çıkmış...
İnşallah kan değerlerin de iyi çıkar..

Kız olursa tabiki onun dediği ismi koyarım.Çünkü ilk hamile olduğumu öğrendiğinde kız kardeşim olusa adı Beril olsun demişti biz de kabul ettik.Ama oğlan olursa yazık yavrum buna biraz zor alışacak.Çünkü ailede ve arkadaş çevremizde genelde erkek çocukları var ve benim kız tek sayılır hatta torunlar arasında tek hem de iki tarafta da.O yüzden yine tek kalırım diye şimdiden düşünüyo.Ama pek de kıymetli ve bununda farkında cadı :)))Her dediğini yaptırıyo valla.

İyi canım... 3 ve üstü tehlikeliymiş..Gözün aydın sonucun iyi çıkmış...
İnşallah kan değerlerin de iyi çıkar..

ben de netten baktım şimdi de dediğin gibi 3 ün üzeri risk grubuna giriyomuş sizinkiler kaç çıkmıştı kızlar?bu arada bugün hiç nazlatmadı bebişim baktı ki annesi yoruldu tabi bi de ben yormayyaım dedi herhal ama ultrasondan mıdır ayakta durmaktan mıdır bilmem karnım ağrıyo biraz...çok şiddetli bi ağrı değil Allahtan gene de şööle bi yatasım var ama imkansız 18 de paydos...eve gidince de yemek yap et derken .....
uykum var kızlarrr yaaa..........

merhaba arkadaşlar, ben de sürekli takip etmeye çalışıyorum ama çok hızlısınız, hele kuzu olunca süper hızlı gidiyor, o olmayınca buranın pek tadı yok. yarın sessizlik hüküm sürecek sanırım :) ama inşallah iyi haberlerle gelir...

bana yaklaşma sana msj atmıştım , ama burdaymışsın buradanda sorabilirim
şu migren beni mahvediyor sana uyguladıkları ekstra bir tedavi varmı diye sordum

cok hızlı gidiyosunz yetisemyrm size oglandan fırsat bulup giremiyorum zaten bende ayın 24 gidp ense kalınlıgına baktıracm inş bişe cıkmz

bana yaklaşma sana msj atmıştım , ama burdaymışsın buradanda sorabilirim
şu migren beni mahvediyor sana uyguladıkları ekstra bir tedavi varmı diye sordum

burdanda bi daha yazayım yinede.. dikloron iğne olma eğer zararsız bişey olsaydı emin ol haftada bir olabilirsin demezdi doktor.. ben kulak burun boğazada nörolojiyede gittim hiç biri bana perfalgandan başka bişey yapabilirsin demedi..Bursadasın sanırım. nereye yakınsındır bilmiyorum ama çekirge devlete bile gitsen sana bu serumu verirler söylediğinde..

arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı? ben sanki bir iki haftadır hissediyorum, acaba psikolojik mi?
canım ilk bebeğinse hissetmen imkasız! onlar bağırsak hareketlerindir.. ikinci bebeği olanlar bile 13,14haftada hissedebiliyor ancak

selam kızlar 2,3 gündür giremedim ewde kızımla boğuştum yedi bitrdi beni 2 çocukla mahfolacağım kesin! çok korkuyorum
biri bana özetleyebilir mi rica etsem önemli olayları geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım sanırım(
warmı cinsiyet öğrenen bebişlerden haber getren???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…