slm kızlar geçmişi okuyamıyorum hızınıza yetişmek imkansız
ben de bugün ikili için doktora gittim off çok yoruldum epeyce sıra bekledim sonra da paldır küldür işe koşturdum...akşam misafirim de vardı Allahtan iptal oldular ayyy eve gidince şööle kıçımı devirip bi yatayım valaa...
sonucumu akşam vereceklermiş ama yarın alırım artık bi daha gidemeyeceğim o kadar yolu iş çıkışı...
bu arada ense kalınlığı da 1.7 çıktı kızlar nasıl sizce?doktor fazla bi yorum yapmadı zaten başı kalabalıktı sormadım da...
Aman canım,ablasının dediği ismi koyun...
Bak ben ilk kardeşime kıskançlıktan kolunu kırmışım...
ikincinin ismini bana koydurmuşlar, emre adı..Ona hiç zarar vermemişim, pek sevmişim...
Gerçi her çocuk ben gibi deli olacak diye bişey yok da...Beril ismi de çok güzel ayrıca..
İyi canım... 3 ve üstü tehlikeliymiş..Gözün aydın sonucun iyi çıkmış...
İnşallah kan değerlerin de iyi çıkar..
slm kızlar geldim ama hemen çıkıcam
bebiş iyi bende iyiyim kendi dr umdan sonra tıp fakültesine gittik ikili için oradaki asistan büyük ihtimal erkek dedi
ben çıkıyorum kızlar...
Salıya kadar yokum..Beni merak etmeyin...
ben çıkıyorum kızlar...
ben çıkıyorum kızlar...
ben çıkıyorum kızlar...
arkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı? ben sanki bir iki haftadır hissediyorum, acaba psikolojik mi?
bana yaklaşma sana msj atmıştım , ama burdaymışsın buradanda sorabilirim
şu migren beni mahvediyor sana uyguladıkları ekstra bir tedavi varmı diye sordum
bana yaklaşma sana msj atmıştım , ama burdaymışsın buradanda sorabilirim
şu migren beni mahvediyor sana uyguladıkları ekstra bir tedavi varmı diye sordum
sen de kimsin nickinimi değiştirdin? oğluşunmu oluyor kesin?15.30 da randevum.gördüm öyle bi açmıştı ki orada küçücük bi çıkıntı vardı.kameraya çekiyoruz bütün görüntüleri,her görende kesin erkek diyo.
canım ilk bebeğinse hissetmen imkasız! onlar bağırsak hareketlerindir.. ikinci bebeği olanlar bile 13,14haftada hissedebiliyor ancakarkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı? ben sanki bir iki haftadır hissediyorum, acaba psikolojik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?