burdanda bi daha yazayım yinede.. dikloron iğne olmaeğer zararsız bişey olsaydı emin ol haftada bir olabilirsin demezdi doktor.. ben kulak burun boğazada nörolojiyede gittim hiç biri bana perfalgandan başka bişey yapabilirsin demedi..Bursadasın sanırım. nereye yakınsındır bilmiyorum ama çekirge devlete bile gitsen sana bu serumu verirler söylediğinde..
Kaç haftalık seninki..Bir de ne belirtilerin var,ekşi mi yiyorsun...
Ben de kız istiyorum da,ama hep tatlı yiyorum...
ikinci bebeğim, ilkini 20. haftalarda başlamıştım
merhaba kızlar bugün ve dün hiç gelemedim, hem işler yoğun hem de giremiyorum sayfaya herzaman..geçmişi okumadan da edemiyorum :))
minikmucizem hayırlı olsun güzel sonuçlarla gelmişsin. oğluşun da hayırlı bi evlat olsun inşallah :)
canınızın neler istediğini yazmışsınız, benim de daha çok tuzlu acı ekşi şeyler istiyor canım, eskiden tatlı canavarıydım :))
yaa bi de deli gibi ıspanak çekiyo canım, bi de karnıbahar ve kabak :)) ardarda bunları yapıp duruyorum. hele ıspanak sürekli yoğurtlu bi halde gözümün önüne geliyor yaabugün de yapmayı planlıyorum bakalım inşallah markette kalmıştır. ıspanağı eskiden de çok severdim her gün olsa yerim valla :)))
selam kızlar geçmişe göz attım biraz fatma gözün aydın artık bebişin ultrason resmide var ne güzel babasıda görmüş :)) kuzu inş. güzel haberlerle gelir salı ya,kızlar bebekpoyraz girmiyor bi iki gündür memlekete mi gitti ki?
benimde kociş gelecek kolları sıvayıp yemekler hazırlayayım herifime
selam kızlar geçmişe göz attım biraz fatma gözün aydın artık bebişin ultrason resmide var ne güzel babasıda görmüş :)) kuzu inş. Güzel haberlerle gelir salı ya,kızlar bebekpoyraz girmiyor bi iki gündür memlekete mi gitti ki?
Benimde kociş gelecek kolları sıvayıp yemekler hazırlayayım herifime
Ben ilk hamilelikte hep tatlı yedim, bunda canım hiç tatlı istemedi, benimde deli gibi canım muz ve patates istiyor. Sürekli patates yiyorum haşlayıp, haşlayıp. vücudumda potasyum eksik herhalde... Vücudun neye ihtiyacı varsa onu istermiş ya bünye, demek ki seninde ihtiyaç duyduğun maddeler bu sebzelerde.. Bol bol ye valla süper şeyler zaten, hepsi sağlıklı...
selam kızlar geçmişe göz attım biraz fatma gözün aydın artık bebişin ultrason resmide var ne güzel babasıda görmüş :)) kuzu inş. güzel haberlerle gelir salı ya,kızlar bebekpoyraz girmiyor bi iki gündür memlekete mi gitti ki?
benimde kociş gelecek kolları sıvayıp yemekler hazırlayayım herifime
Ben ilk hamilelikte hep tatlı yedim, bunda canım hiç tatlı istemedi, benimde deli gibi canım muz ve patates istiyor. Sürekli patates yiyorum haşlayıp, haşlayıp. vücudumda potasyum eksik herhalde... Vücudun neye ihtiyacı varsa onu istermiş ya bünye, demek ki seninde ihtiyaç duyduğun maddeler bu sebzelerde.. Bol bol ye valla süper şeyler zaten, hepsi sağlıklı...
Ben geldim...
Bende sürekli muz yiyorum...
Muz-çikolata-simit...Bu üçünü mutlaka hergün yiyorum...
Aslında benim çikolta stoğum doludur ama, demek hala eksiklik varmış...
ben geldim...
Bende sürekli muz yiyorum...
Muz-çikolata-simit...bu üçünü mutlaka hergün yiyorum...
Aslında benim çikolta stoğum doludur ama, demek hala eksiklik varmış...
Kan şekerin düşüyordur bence ondan
iyi aksamlar kizlar..yarin gorusmek üzere..cok sogukkkkkk :79:
kız niye geldin . Karabasan gibisin yaa. Senin çocuk içerde zaten günboyu yoruluyordur sen uzanınca ultrason için oda dinleniyor kolunu kıpırtadacak hali kalmıyordur.. :))))))
cnm geçmiş olsun çok allahın izniyle hiç bir şey olmayacak! bebeğin tutunmuş sana geçecek bu günler..Valla doktora normal kontrole gidiyordum yatış olacağını hiç düşünmemiştim...
Ama artık hiç olmazsa burdan siz yazarsınız iyi diye...
Bu arada asıl sürprizi söylemedim size...
Kesin olmamakla birlikte sanırım Batu bey geliyo.... :))
Herkes kıza dönüyo ya...Ben bari doğurayım oğlanı dedim, ne yapayım...
başka belli olan var mı...
bu sıpa erkekmidir kızmıdırrrrr
ulen ben burda göbüşten çok senin tarzını görüyorum:) ayrıca o surat nie karalandı bakem yakında facealıp werecez birbirimize herkesler görüncek:)Eki Görüntüle 114246
Bakın biraz moraliniz düzelsin...Hiç moralimiz bozuk gibi durmuyoruz, kürkleri geçirdik sırtımıza ayağımıza...Bebişim de ben de üşümüyoruz, sıcacık...
Karnım çok büyüdü ama, ikiz gibi...Miyomum da büyüyor ya o yüzden...Bacaklar karnıma göre incecik kaldı..
12+1den itibaren 12 bitmiş we 13ün içinde oluyorsun canım..onu ben de hep karıştırıyorum, şimdi ben 12+ 3'üm 12 haftalık mı oluyorum?
Gökyüzü bebekpoyraz ve comely sallıyor bunlar pek girmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?