2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

perfalgan dada hamilelerde kullanılabilir diye bir ibare yok , onun bi,lgilerinide okudum ama demekki zararsız

merhaba kızlar bugün ve dün hiç gelemedim, hem işler yoğun hem de giremiyorum sayfaya herzaman..geçmişi okumadan da edemiyorum :))

minikmucizem hayırlı olsun güzel sonuçlarla gelmişsin. oğluşun da hayırlı bi evlat olsun inşallah :)

canınızın neler istediğini yazmışsınız, benim de daha çok tuzlu acı ekşi şeyler istiyor canım, eskiden tatlı canavarıydım :))
yaa bi de deli gibi ıspanak çekiyo canım, bi de karnıbahar ve kabak :)) ardarda bunları yapıp duruyorum. hele ıspanak sürekli yoğurtlu bi halde gözümün önüne geliyor yaa bugün de yapmayı planlıyorum bakalım inşallah markette kalmıştır. ıspanağı eskiden de çok severdim her gün olsa yerim valla :)))

selam kızlar geçmişe göz attım biraz fatma gözün aydın artık bebişin ultrason resmide var ne güzel babasıda görmüş :)) kuzu inş. güzel haberlerle gelir salı ya,kızlar bebekpoyraz girmiyor bi iki gündür memlekete mi gitti ki?
benimde kociş gelecek kolları sıvayıp yemekler hazırlayayım herifime

Ben ilk hamilelikte hep tatlı yedim, bunda canım hiç tatlı istemedi, benimde deli gibi canım muz ve patates istiyor. Sürekli patates yiyorum haşlayıp, haşlayıp. vücudumda potasyum eksik herhalde... Vücudun neye ihtiyacı varsa onu istermiş ya bünye, demek ki seninde ihtiyaç duyduğun maddeler bu sebzelerde.. Bol bol ye valla süper şeyler zaten, hepsi sağlıklı...

selam canim..evet girmiyo bebekpoyraz..

kız gözünaydın canımm çok sevindimm. Sen bende ayrı bir vicdan yapıyorsun yaa nedendir bilmem.. Kocan annen uzak ya ondan herhal

Ben geldim...
Bende sürekli muz yiyorum...
Muz-çikolata-simit...Bu üçünü mutlaka hergün yiyorum...
Aslında benim çikolta stoğum doludur ama, demek hala eksiklik varmış...

galiba memlekete gidecekti canım ben de öyle hatırlıyorum. ne hazırlıcan kız :) biz de gelsek olur mu kocamla eve gidip yemek yapacam ben de..

evet ya çokşükür sağlıklı şeyler istiyo canım :)
bi de mayonezden bahsetmiş de arkadaşlar, ben bi misafirim geldiğinde makarna salatası yaptım içinde de vardı tabi mayonez, yedim de yani baya.. bişey olmaz dimi yaa :26:

ben geldim...
Bende sürekli muz yiyorum...
Muz-çikolata-simit...bu üçünü mutlaka hergün yiyorum...
Aslında benim çikolta stoğum doludur ama, demek hala eksiklik varmış...

kız niye geldin . Karabasan gibisin yaa. Senin çocuk içerde zaten günboyu yoruluyordur sen uzanınca ultrason için oda dinleniyor kolunu kıpırtadacak hali kalmıyordur.. :))))))

cnm geçmiş olsun çok allahın izniyle hiç bir şey olmayacak! bebeğin tutunmuş sana geçecek bu günler..
bu sıpa erkekmidir kızmıdırrrrr
ulen ben burda göbüşten çok senin tarzını görüyorum:) ayrıca o surat nie karalandı bakem yakında facealıp werecez birbirimize herkesler görüncek:)

onu ben de hep karıştırıyorum, şimdi ben 12+ 3'üm 12 haftalık mı oluyorum?
12+1den itibaren 12 bitmiş we 13ün içinde oluyorsun canım..
yani 13 sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…