2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım,hiç bişey olmayacak..Ben de inanıyorum..
Kız yüzüm soldu hamilelikten gösterecek bişii kalmadı, ben resim de ekledim zaten daha önce buraya..Gerçi sildim sonra ama...

kız sen sitenin muhtarı olmuşsun yaa:)))))

kizlar aksama ne yemek var ?

valla kaç gündür tam tekmil yemek yapıyorum ıspanak köfte patates bugundekocam ge gelecek yemek yemiyecek evde bende malatya usulü bir yemek yapacağım kuru biber kavurması:))) bilmezsiniz

Valla bizim evde de patates yemeği var, ama biz bugün arkadaşa gidecez yemeğe çağırdılar..
Ne yemek var bilmiyom..Ama sonuçta mutfağa girmek bulaşık yıkamak yok...O bakımdan rahatım...

gittim migrosu gezdim gezdim yapçak hiç bişi bulamadım. kocamı aradım oda bende bilmiyorum dedi. gittim ekmek hamuru aldım onları kızartıyımda bari kahvaltı edelim.. pff sıkıldım her gün ne yapçam diye düşünmekten ya

Kahvaltı da iyidir..
Afiyet şeker, yeğenime löp löp et olsun...

ooo allah kawuşturmuş yewrım, hadi bakalım aşk dolu saatler seni beklerrr
ikinci bebeğim, ilkini 20. haftalarda başlamıştım
o zamn olabilir cnm bnimde 2. bnde 13. haftda hisssetmeye başladım

ege,
kız biberi nasıl kavuruyon..
Önce az bişey haşlıyon, sonra yağda kavuruyon demi...Üstüne de sarımsaklı yoğurt döküyom ben, o şekilde biliyom bi tarif ediver kız..Belki bende yaparım sonra senin tariften..

kız gözünaydın canımm çok sevindimm. Sen bende ayrı bir vicdan yapıyorsun yaa nedendir bilmem.. Kocan annen uzak ya ondan herhal
yok kız haftada bi geliyo yüzünü görüp doya doya sarılıyorum ya o yeter alıştım ben hasret çekmek zor tabi ama napalım alıştık artık
gel kıs sarma sarcam afiyetle yersiniz kocişinle :))
Gökyüzü bebekpoyraz ve comely sallıyor bunlar pek girmiyorlar
evet ya girmiyolar pisler
Kizlar aksama ne yemek var ?
sarma sarcam ben kociş daha gelmedi daha yapmadım o yüzden
Valla bizim evde de patates yemeği var, ama biz bugün arkadaşa gidecez yemeğe çağırdılar..
Ne yemek var bilmiyom..Ama sonuçta mutfağa girmek bulaşık yıkamak yok...O bakımdan rahatım...

benim bulantılarda geçmek bilmedi ya az önce şiddetli bir bulantının ardından belimden rahime doğru şiddetli bi ağrı girdi size yazıyodum yere yatıp kıvrandım resmen çığlık attıracak kadar kötüydü ya bi iki dk. sürdü geçti ama üff o neydiki ya bişy oldu diye ödüm koptu

ooo allah kawuşturmuş yewrım, hadi bakalım aşk dolu saatler seni beklerrr

o zamn olabilir cnm bnimde 2. bnde 13. haftda hisssetmeye başladım

yok kız nerde doktor kesin yasak getirdi yoksa sabaha kadar kimse elimden alamazdı herifimi eş aşağıdaymış ya korkuyorum o yüzden bişy olur diye yoksam fırsatı kaçırmazdım o yine yeltenir gerçi ama izin firmem

Sarıl kız,bırakma adamı..Şanslı herif valla, hatunu sarmalar sarıyoooo....

o ağrı bende de oldu, hemen acile gittim, olabilir dediler ve bebek çok aşırı zıplıyordu,hıçkırık tutmuş, yuvrlak kese varya,bebeğin başı keseye çarpıyordu o ağrı yapmış..Bi kaç kere daha oldu aynı şekilde benim..Korkma, beni de kıvrandırdıydı...Doktor kanama olmadıktan sonra gelmeyin diyo...

evet az haşlıyosun sonra bolsoğan az salça pul biber kavuruyosun istersen yoğurtlarsın:)))ama sevmiyom yoğurtlu

bi an dedim tamam bebek gidiyo bide hem bel hem kasık ağrısı bi arada oldu korktum bende geçti Allahtan bi kaç dakikada ayy bu ağrı böyleyse doğum sancısı nasıldır kimbilir saol canım azcık içim rahatladı çok şükr kanama filan yok bi esti geçti ağrı herife yazık kız ev yemeği yesin bari haftada birde olsa, adam zaten sürekli yemekhaneden yemekten ağzının tadı kaçmıştır bişyler hazrlıyım dedim bende karşılıklı yeriz aşkımla

ablam aradı bebek için kapı süsü ile şeker sepeti beğen maille yapim diyo bide koli gönderiyomuş hamile kıyafetleri ile bebek yenidoğan kıyafetleri filan Allah herkese böyle abla versin yaw herşeyi düşünüyo zaten kpss ye hazırlanıyo bebeginede bakıyo diye bende battaniyeyi sen işle kapı süsünü şekerlerle şeker sepetini ben hallederim dedim
siz yapacakmısınız kızlar bebek şeker sepeti? bebek şekeri ?bebek odası kapı süsü ? doğduktan sonra lohusa şerbeti? şerbet takımı süslemesi ? ben hepsini yapacam inşallah sağ salim doğarsa hatta odası olursa kapısını odasını organizasyon şirketleri gibi süsliycem içimde kalmasın hiçbişey elim yatkındır öyle işlere zaten severim uğraşmayı

ımmm bayılırım patate yemeğine yanında soğan da olacak tabii uuu bandıra bandıra 2 tabak dewirirm:))))))))
aynen canım o kadarince eleyip sık dokumaya bnce hiç gerek yok abartı olmadığı sürece de hiç bir gıdanın zararı yok..
mayonez de cıg yumurta mı oluoda ondan yasak?
yaw bir insan yese yese ne kadar mayanez yiyebilirki 1 kutu bitirecek haliyok.. bişicik olmaz bea.. benim çoğu yemeğimin baş asistanlarıdı ketçap mayonez:))
bebekim artık ciwa falan bizlere hawa ciwa:)) denizden babam çıksa affetmem:))
yiyebilirsin tüm balıklardan ilk 3aydan sonra o kadar önem teşkil etmiyor
ben tahmin edebiliorum
slmm hepinize yenii geldimmm onceki sayfalari okuyacammm daha bendee haziran annesi olucam insallahhhh selammlaarrr
hoş geldiiiiinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…