cnm geçmiş olsun çok allahın izniyle hiç bir şey olmayacak! bebeğin tutunmuş sana geçecek bu günler..
ulen ben burda göbüşten çok senin tarzını görüyorum:) ayrıca o surat nie karalandı bakem yakında facealıp werecez birbirimize herkesler görüncek:)
kız sen sitenin muhtarı olmuşsun yaa:)))))gökyüzünün annesi taşınacakmış,kardeşleri var evinde, giremiyo...
Bebek ayın 16 sında adanaya gidecekti, hazırlık yapıyodur..
Comellyy, süslü hatun, spor yapmaktan süslenmekten siteye vakit ayıramıyoooo..
kizlar aksama ne yemek var ?
kız sen sitenin muhtarı olmuşsun yaa:)))))
valla kaç gündür tam tekmil yemek yapıyorum ıspanak köfte patates bugundekocam ge gelecek yemek yemiyecek evde bende malatya usulü bir yemek yapacağım kuru biber kavurması:))) bilmezsiniz
Benim bilgisayar cortladı....
Bi mesaj yazıyom,bi saatte çıkıyo...
Neyse hanimlar benim mesai bitti ben cikiyorum. Iyi aksamlar
gittim migrosu gezdim gezdim yapçak hiç bişi bulamadım. kocamı aradım oda bende bilmiyorum dedi. gittim ekmek hamuru aldım onları kızartıyımda bari kahvaltı edelim.. pff sıkıldım her gün ne yapçam diye düşünmekten ya
ooo allah kawuşturmuş yewrım, hadi bakalım aşk dolu saatler seni beklerrrselam kızlar geçmişe göz attım biraz fatma gözün aydın artık bebişin ultrason resmide var ne güzel babasıda görmüş :)) kuzu inş. güzel haberlerle gelir salı ya,kızlar bebekpoyraz girmiyor bi iki gündür memlekete mi gitti ki?
benimde kociş gelecek kolları sıvayıp yemekler hazırlayayım herifime
o zamn olabilir cnm bnimde 2. bnde 13. haftda hisssetmeye başladımikinci bebeğim, ilkini 20. haftalarda başlamıştım
yok kız haftada bi geliyo yüzünü görüp doya doya sarılıyorum ya o yeter alıştım ben hasret çekmek zor tabi ama napalım alıştık artıkkız gözünaydın canımm çok sevindimm. Sen bende ayrı bir vicdan yapıyorsun yaa nedendir bilmem.. Kocan annen uzak ya ondan herhal
gel kıs sarma sarcam afiyetle yersiniz kocişinle :))galiba memlekete gidecekti canım ben de öyle hatırlıyorum. ne hazırlıcan kız :) biz de gelsek olur mu kocamlaeve gidip yemek yapacam ben de..
evet ya çokşükür sağlıklı şeyler istiyo canım :)
bi de mayonezden bahsetmiş de arkadaşlar, ben bi misafirim geldiğinde makarna salatası yaptım içinde de vardı tabi mayonez, yedim de yani baya.. bişey olmaz dimi yaa :26:
evet ya girmiyolar pislerGökyüzü bebekpoyraz ve comely sallıyor bunlar pek girmiyorlar
sarma sarcam ben kociş daha gelmedi daha yapmadım o yüzdenKizlar aksama ne yemek var ?
Valla bizim evde de patates yemeği var, ama biz bugün arkadaşa gidecez yemeğe çağırdılar..
Ne yemek var bilmiyom..Ama sonuçta mutfağa girmek bulaşık yıkamak yok...O bakımdan rahatım...
ooo allah kawuşturmuş yewrım, hadi bakalım aşk dolu saatler seni beklerrr
o zamn olabilir cnm bnimde 2. bnde 13. haftda hisssetmeye başladım
yok kız haftada bi geliyo yüzünü görüp doya doya sarılıyorum ya o yeter alıştım ben hasret çekmek zor tabi ama napalım alıştık artık
benim bulantılarda geçmek bilmedi ya az önce şiddetli bir bulantının ardından belimden rahime doğru şiddetli bi ağrı girdi size yazıyodum yere yatıp kıvrandım resmen çığlık attıracak kadar kötüydü ya bi iki dk. sürdü geçti ama üff o neydiki ya bişy oldu diye ödüm koptu
ege,
kız biberi nasıl kavuruyon..
önce az bişey haşlıyon, sonra yağda kavuruyon demi...üstüne de sarımsaklı yoğurt döküyom ben, o şekilde biliyom bi tarif ediver kız..belki bende yaparım sonra senin tariften..
Sarıl kız,bırakma adamı..Şanslı herif valla, hatunu sarmalar sarıyoooo....
o ağrı bende de oldu, hemen acile gittim, olabilir dediler ve bebek çok aşırı zıplıyordu,hıçkırık tutmuş, yuvrlak kese varya,bebeğin başı keseye çarpıyordu o ağrı yapmış..Bi kaç kere daha oldu aynı şekilde benim..Korkma, beni de kıvrandırdıydı...Doktor kanama olmadıktan sonra gelmeyin diyo...
ımmm bayılırım patate yemeğine yanında soğan da olacak tabii uuu bandıra bandıra 2 tabak dewirirm:))))))))Valla bizim evde de patates yemeği var, ama biz bugün arkadaşa gidecez yemeğe çağırdılar..
Ne yemek var bilmiyom..Ama sonuçta mutfağa girmek bulaşık yıkamak yok...O bakımdan rahatım...
aynen canım o kadarince eleyip sık dokumaya bnce hiç gerek yok abartı olmadığı sürece de hiç bir gıdanın zararı yok..o kadar düşmeyin üstüne ya... valla ben yeri geldiğinde kolamıda içiyorum kahvemide her sabah çayımıda.. sigara içerdim onu bıraktım tamamen bide alkol almıyorum tabi.. aşırıya kaçmadıktan sonra bana göre herşey yanebilir içilebilir ki benim doktorumda dedi çarpıntı yapmadığı sürece kahve çay vs. içebilirsin diye
yaw bir insan yese yese ne kadar mayanez yiyebilirki 1 kutu bitirecek haliyok.. bişicik olmaz bea.. benim çoğu yemeğimin baş asistanlarıdı ketçap mayonez:))mayonez de cıg yumurta mı oluoda ondan yasak?
bebekim artık ciwa falan bizlere hawa ciwa:)) denizden babam çıksa affetmem:))kızlar balık ne yiyosunuz.ben büyük balık seviyorum çupra,levrek filan ama olarda da civa tehlikesi varmış,yiyemiyorum artık.hamsi,istavrit gibi küçük balıklar iyi diyolar ama onları da hiç sevmiyorum,yiyemiyorum.bildiğiniz zararsız ve büyük bi balık var mı :)
ben tahmin edebiliorumYok canım, niye kötü hissedeceksin..
Ben sadece bebeğime bişey olmasından korkuyorum, ki hepimiz korkuyoruz..Bu endişelerimiz de ondan..
Ama ben biliyom,benim bebe ben gibi katır inatlı..Doktorlara inat, devam ediyo içimde büyümeye..İlk gittiğimde % 90 düşecek denilmişti ve progesteron falan vermedi bana düşecek diye..
Şimdi doktor bile diyo,korkuyom ben senden de bebeğinden de diye...
Adamı arıyom,ben mayonez canım çekti yiyeyim mi diyorum...Yazık valla adama...
Acaba hakkımda ne düşünüyo..
hoş geldiiiiinnnnnnnslmm hepinize yenii geldimmm onceki sayfalari okuyacammm daha bendee haziran annesi olucam insallahhhh selammlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?