2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

e eccuk ucundan bişi olmaz kııı yazık adama neyse artık sizde fazla ileri gitmeden hasret giderirsiniz:)))))

aa demek 1 kız 1 erkek.. olsun bak sapa sağlam oğluşun seninle, üzme kendini bebişe zararcanım

hosbuldukkk sizdee hosgeldinizz yavas yavas okurumm sorun degil.ya kizlar birsey soracagim size dun ultrason bebegimi gordum kadin ayagina kadar olcmedi sonradanmi hesap ediyor yoksa oylemi anlamadimm

hosbuldukkk sizdee hosgeldinizz yavas yavas okurumm sorun degil.ya kizlar birsey soracagim size dun ultrason bebegimi gordum kadin ayagina kadar olcmedi sonradanmi hesap ediyor yoksa oylemi anlamadimm
zaten ayağa kadar ölçemezcanım baş popo arası mesafeyi alır.. haftasına göre uyumluysa sorun yok demektir..

merhaba, hoşgeldin. ayağına kadar ölçmüyorlar zaten. baş-popo mesafesi ölçülüyor.

e eccuk ucundan bişi olmaz kııı yazık adama neyse artık sizde fazla ileri gitmeden hasret giderirsiniz:)))))

hehe evet artık onu yapmadan hasret giderecez napalım
ya kızlar bişy sorcam size aklıma takıldı hasret sen tecrübelisin ya bilirsin şimdi doğum zamanı bebek ultrason ölçümüne göremi doğuyor sata göre mi? diyelimki 1 hafta geride miyadı dolmasına ragmen 1 hafta dahamı bekliyoruz? yada öndeyse dahamı erken doğuyor :26:

haa videoda gorunuyor 5.7 cm 12 haftalik dogrumuu zaten tam hesaplamadim dedi cuma gunu ara dogumtarihide belli olur dedii
son adet tarihini bilmiomusun zaten bellidir doğum tarihi..nasıl sonradanmı belli oluyomuş anlamadım tahmini doğum tarihi?
hangi hastane o videoda weriomuş ne güzel..

son adet tarihini bilmiomusun zaten bellidir doğum tarihi..nasıl sonradanmı belli oluyomuş anlamadım tahmini doğum tarihi?
hangi hastane o videoda weriomuş ne güzel..

dogum hoteli turkcesi komik gelebilirde
orda ultrasundan bakti kadin kalbini dinletemedi kalbi icinde 14 haftalik randevu almam lazim
hayir iste son tarihimi bilmiyorum bakarken cektirdim

yok bebeeem sata göre hesaplıyosun usgdeki sadece ölçümlerine göre göstrediği haftayı söylüyor.. sata da uymuyor ki zaten tahmini doğum tarihini 40haftaya göre hesaplıyorlar ama 40. hafta doğuran 100de 30falandır herhalde genelde daha erken geliolar..
mesela bnmki 6marttı 24 şubatta doğurdum..

dogum hoteli turkcesi komik gelebilirde
orda ultrasundan bakti kadin kalbini dinletemedi kalbi icinde 14 haftalik randevu almam lazim
hayir iste son tarihimi bilmiyorum bakarken cektirdim
alla alla o nasıl iş kııız taksit taksit iş yapıyorlar.. her gittiğindeölçümler yapılır, kalp dinletirlir, v.s orası hangi dünya ki? 1 hafta onu yapıo 1 hafta diğerini:44:

hmm saol canımcım merak edip duruyodum bende neye göre doğacak bu çocuk diye iyi oldu anlattıgın erken gelmesi daha güzel ya 38 haftadan önce gelmesin tabi ama sonrasında gelirse erkenden kavuşurum bebekime

hmm saol canımcım merak edip duruyodum bende neye göre doğacak bu çocuk diye iyi oldu anlattıgın erken gelmesi daha güzel ya 38 haftadan önce gelmesin tabi ama sonrasında gelirse erkenden kavuşurum bebekime
aynen öle diodum bnde 38+4te geldi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…