2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkeseee
nasılsınız?
oğlum hasta oldu ve taşındım çok katılamadım aranıza
umarım herkes iyidir
bebişim 13+2 oldu kendinide göstermedi geçtiğimiz perşembe

he bu arada oğlum tam 40,haftasında doğmuştu
sata göre 16 aralıkta doğcaktı tamda gününde doğdu

şidi benim doğum tarihim 7 haziran.eğer bu da abisi gibi erken gelirse mayıs anneside olabilirim kızlar.
seninde mi sat 1 eylül... bnmde:) aa yok sen 1gün büyüksün nbnden
eğer buda 24 mayısta doğarsa süper bi uyum olacak..
ben 14 mayıs, kocam 24 ağustos
kızım 24 şubat buda 24 mayıs olur süper olur:92:

Son düzenleme:
sen de kimsin nickinimi değiştirdin? oğluşunmu oluyor kesin?

ben yeni katıldım aranıza.2 gün oldu,ikigündürde sen yokmuşsun :)

doktora gittim bugün güzel poz vermedi bebişim,baş aşağı pozisyona geçmiş,doktor büyük ihtimal erkek diyo hala.Herşey yolundaymış,gelişimi filan normal.Keşke artık hareketlerini issetsemde rahatlasam.Kalp atışlarını duyunca çok mutlu oluyorum,rahatlıyorum :)

gözünaydın... bu arada hoşgeldin aramıza.

Önceden olsa eşimden fırsat kalmaz,akşam ben de giremezdim ama bürosundaki laptopı geirdiği için bi süre girebilcem :)

sen iyisin di mi?oğlun iyi mi :)

düne göre daha iyiyim. oğlum çin toparlamaya çalışıyorum kendimi. zaten başınan beri stresli bir hamilelik geçirdim, bundan sonra onu daha çok düşünmem lazım. salı ya da çarşamba tekrar gideceğim oğlumu görmeye. inşallah iyidir. sen ne güzel bugün gördün huzurlusun. ilk gördüğüm gün çok iyi oluyorum ben. sonra zaman geçmiyor:)

Evet kesinlikle öyle,ilk günden sonra zorlaşıyor.bi de hamilelik ilrledikçe benim doktorum randevu aralarını açmaya başladı bazen o kadar merak ediyorum ki vaktinden önce gidiyim baksın bi diyorum,sonr vazgeçiyorum :)tekmeleri hissetmeye başlayınca daha huzurlu oluruz

bence de oğlun için toparlamalısın kendini.Herşey güzel olacak

inşallah... hepimiz için çok güzel olsun. benim doktorum da açmak istiyor ama her seferinde erkenden damlıyorum kanama nedeniyle:)

Benim kız iki hafta öndeydi hep ama SAT'a göre ayarladı doktor, bebiş kakasını yaptı o yüzden...

Valla bana 10 haziran dediler 10 haziranda doğurdum.. zaten doğuramadım, mecburen sezeryanla aldılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…