seninde mi sat 1 eylül... bnmde:) aa yok sen 1gün büyüksün nbndenşidi benim doğum tarihim 7 haziran.eğer bu da abisi gibi erken gelirse mayıs anneside olabilirim kızlar.
sen de kimsin nickinimi değiştirdin? oğluşunmu oluyor kesin?
ben yeni katıldım aranıza.2 gün oldu,ikigündürde sen yokmuşsun :)
doktora gittim bugün güzel poz vermedi bebişim,baş aşağı pozisyona geçmiş,doktor büyük ihtimal erkek diyo hala.Herşey yolundaymış,gelişimi filan normal.Keşke artık hareketlerini issetsemde rahatlasam.Kalp atışlarını duyunca çok mutlu oluyorum,rahatlıyorum :)
teşekkür ederim.yeniden hoşbulduk herkese :)gözünaydın... bu arada hoşgeldin aramıza.
hehe evet artık onu yapmadan hasret giderecez napalım
ya kızlar bişy sorcam size aklıma takıldı hasret sen tecrübelisin ya bilirsin şimdi doğum zamanı bebek ultrason ölçümüne göremi doğuyor sata göre mi? diyelimki 1 hafta geride miyadı dolmasına ragmen 1 hafta dahamı bekliyoruz? yada öndeyse dahamı erken doğuyor :26:
yok bebeeem sata göre hesaplıyosun usgdeki sadece ölçümlerine göre göstrediği haftayı söylüyor.. sata da uymuyor ki zaten tahmini doğum tarihini 40haftaya göre hesaplıyorlar ama 40. hafta doğuran 100de 30falandır herhalde genelde daha erken geliolar..
mesela bnmki 6marttı 24 şubatta doğurdum..
inşallah... hepimiz için çok güzel olsun. benim doktorum da açmak istiyor ama her seferinde erkenden damlıyorum kanama nedeniyle:)
inşallah bi dahakine kanama filan olmazda zamanında gidersin.ilk ebeğin değil mi?
inşallah canım. ilk bebeğim. senin de ilk mi?
evet ilk.hiç hazır hissetmedik,sonra anladık ki zaten hiçbi zaman öyle hissetmiycez :)ama bizimki süpriz oldu biraz :)plansız ve ani bi misafir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?