boşver daha iyi olmuş böylesi. bizimki planlıydı ama epey nazlandı gelmek için.
bircecim iyi gördüm seni sevindim
olsun sonunda gelmiş,üzmemiş annesini :)
ben çıkıyorum,uykum geldi
iyi geceler....
eşine söylemeden nasıl duruyorsun. ben eve gelmesini bile bekleyemezdim tel.de söylerdim:)evet büyük ihtimal oğlan dedi ben çarşıda gezerken hep kız kıyafetlerine falan bakıyordum kızım olmasını isterdim hatta dr da sevinmedin pek dedi sevindim dedim sağlıklı olması önemli malum zor bulduk biz 6 yıl bekledik onu
hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez
bu arada eşim bile bilmiyor cinsiyet öğrendiğimi dr hemen duyurma herkese ama büyük ihtimla erkek dedi çıkıntı var dedi gösterdi
Merhaba Kizlar, Suan hepiniz uykudasiniz. Sbah bu notumu gorenler cevap verirse sevinirim.
Iki sorum var size
1) Karnimin sol alt kosesinde ciddi bir agri oluyor, ozellikle geceleri sirt ustu yatinca. sizde de var mi?
2)2li testler nasil yapiliyor? Ultrasonla, rutin doktorumuzun yaptigi birsey degil sanirim? Sure olarak ne kadar suruyor? Hala yaptirmakta kararsizim da..
Hepinize kucak dolusu sevgiler, bebislere iyi buyumeler.. :)
Arkadaşlar günaydınnn herkeseee... Dün kontrolüm vardı çok şükür herşey normaldi... Çok büyük ihtimal oğlan dedi doktor. Ama kesin bir dahaki gelişinizde söylerim dedi.. Benimki bir yere kafayı sokmuş sadece poposunu görebildik :) Babası çok güldü, aynı senin gibi dedi.. Ense kalınlığı ölçümü aldılar 1.3 normal dedi doktor sizce de normaldir di mi? Bir de 2li test için kan aldı, sonuçları c.tesi çıkacakmış,
Hamile olduğumu ilk kez benimki elini gösterip, dr. da hadi bakalım parmaklarını say kaç tane dediğinde anladımmm.. Parmaklarımı ısırırım ben onunnn :)))
Merhaba Kizlar, Suan hepiniz uykudasiniz. Sbah bu notumu gorenler cevap verirse sevinirim.
Iki sorum var size
1) Karnimin sol alt kosesinde ciddi bir agri oluyor, ozellikle geceleri sirt ustu yatinca. sizde de var mi?
2)2li testler nasil yapiliyor? Ultrasonla, rutin doktorumuzun yaptigi birsey degil sanirim? Sure olarak ne kadar suruyor? Hala yaptirmakta kararsizim da..
Hepinize kucak dolusu sevgiler, bebislere iyi buyumeler.. :)
gunadyınnnn kızlar
10.20 başka doktor ile randevum var tekrar ikili testi yaptırcam bakalım ne cıkıcak sonuçu
gunaydin kizlar..ege hemen bi soru..aynaya baktim dun gece gobegimin iki yani legen kemiklerinin orasi
sis gibi ya..gobegim aniden ciktigi icin mi anlamadim..nerden ne bulucagimi sasiriyorum ya offf..
gunadyınnnn kızlar
10.20 başka doktor ile randevum var tekrar ikili testi yaptırcam bakalım ne cıkıcak sonuçu
zaten rahim orada olduğu için şiş gibi olması normal.nette elinize bile gelebilir diyor. portakal büyüklüğünde olur... normaldir korkacak bişey yok benim karnım okadar çıkmışki alt tarfımı göremiyorum:)))))))
gunaydin canim..hadi hayirlisi olsun bakalim..ne dicek.nerde yaptircan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?