2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet büyük ihtimal oğlan dedi ben çarşıda gezerken hep kız kıyafetlerine falan bakıyordum kızım olmasını isterdim hatta dr da sevinmedin pek dedi sevindim dedim sağlıklı olması önemli malum zor bulduk biz 6 yıl bekledik onu
hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez

bu arada eşim bile bilmiyor cinsiyet öğrendiğimi dr hemen duyurma herkese ama büyük ihtimla erkek dedi çıkıntı var dedi gösterdi

eşine söylemeden nasıl duruyorsun. ben eve gelmesini bile bekleyemezdim tel.de söylerdim:)

ben de hep kızım olsun isterdim ama önemli olan sağlıklı olmaları dediğin gibi. ne olsa aynı derecede seveceğiz. benim doktorum da erkeğe benziyor demişti. ankaradaki doktor projeksiyonla duvara yansıttı görüntüyü, çok net görünüyordu. hatta yanında öğrencileri de vardı. onlara diyor görüyorsunuz de mi 45 derecelik açıyla havada. aklımıza geldikçe gülüyoruz eşimle.

Merhaba Kizlar, Suan hepiniz uykudasiniz. Sbah bu notumu gorenler cevap verirse sevinirim.
Iki sorum var size
1) Karnimin sol alt kosesinde ciddi bir agri oluyor, ozellikle geceleri sirt ustu yatinca. sizde de var mi?
2)2li testler nasil yapiliyor? Ultrasonla, rutin doktorumuzun yaptigi birsey degil sanirim? Sure olarak ne kadar suruyor? Hala yaptirmakta kararsizim da..
Hepinize kucak dolusu sevgiler, bebislere iyi buyumeler.. :)

Merhaba, bende kızımı okula yolladım nete girdim.

1. Bende de var. Sol tarafta, kasığa doğru bir ağrı var. Şu sıralar hastayım hapşurdukça hele fena batıyor.
2. İkili test için geç kalmışsın zaten 15.hafta gözüküyor seninkisi. İkili testte bebeğin 8.4 cm.i geçmemesi gerekiyormuş. Ama her doktor yapmıyor, kimisi üçlü test yapıyormuş sadece. İstersen bu haftadan itibaren üçlü yada dörtlü test yaptırabilirsin.

Arkadaşlar günaydınnn herkeseee... Dün kontrolüm vardı çok şükür herşey normaldi... Çok büyük ihtimal oğlan dedi doktor. Ama kesin bir dahaki gelişinizde söylerim dedi.. Benimki bir yere kafayı sokmuş sadece poposunu görebildik :) Babası çok güldü, aynı senin gibi dedi.. Ense kalınlığı ölçümü aldılar 1.3 normal dedi doktor sizce de normaldir di mi? Bir de 2li test için kan aldı, sonuçları c.tesi çıkacakmış,
Hamile olduğumu ilk kez benimki elini gösterip, dr. da hadi bakalım parmaklarını say kaç tane dediğinde anladımmm.. Parmaklarımı ısırırım ben onunnn :)))

Günaydın arkadaşım, çok tatlılar zaten canım, bende elinin görüntüsünü hiç unutamıyorum çok şekerdi.. Sen kaç haftalıktın, sonuçlar iyi tabi 3 mm.den sonra riskli oluyor. Nasıl anladı cinsiyetini doktor anlamadım. Çok küçük değil mi? Sorunsuz bir şekilde bebişleri alırız kucağımıza inşallah hayırlısıyla..

royalist cnm günaydın..
1) benimde aynı sancı oldu sonra geçti. sırt üstü fazla yatma bebek solunumunu iyi alamazmış . sola yatmanı tavsiye ederim.
2) sen kararını verene kadar senin zamanın geçmiş 15 haftalık olmuşsun. 11-14 testi bunlar.. eğer yaparlarsa kan alıyorlar aç tok faretmez sonuçları 2 gün sonra çıkıyor. detaylı ultrasonda ölçümler yapılıyor oluşan organlara bakılıyor ve kan ile birlikte down sendromu riskini hesaplıyorlar..
neden kararsızsın yaşın kaç??????

gunaydin kizlar..ege hemen bi soru..aynaya baktim dun gece gobegimin iki yani legen kemiklerinin orasi
sis gibi ya..gobegim aniden ciktigi icin mi anlamadim..nerden ne bulucagimi sasiriyorum ya offf..

gunaydin kizlar..ege hemen bi soru..aynaya baktim dun gece gobegimin iki yani legen kemiklerinin orasi
sis gibi ya..gobegim aniden ciktigi icin mi anlamadim..nerden ne bulucagimi sasiriyorum ya offf..

zaten rahim orada olduğu için şiş gibi olması normal.nette elinize bile gelebilir diyor. portakal büyüklüğünde olur... normaldir korkacak bişey yok benim karnım okadar çıkmışki alt tarfımı göremiyorum:)))))))

canim alt taraf degil ama sag ve sol yan iki taraftada ne bilim banami oyle geliyor ki..evet onu bende okumustum elinize gelir yuvarlak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…