2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın .....doktordan güzel haberler getiren cinsiyet öğrenen bütün arkadaşlarımızın
gözü aydın olsun allah nazardan saklasın bebişleri darısı benim gibi kontrol gününü bekleyenlere olsun inşallah bizlerde güzel haberler getiririz gerçi benim 3 hafta kontrolüme çook var daha

Gunaydin canim..benimde 9 gunum kaldi kontrole..

Daha 12+5 çok küçük tabii ama gösterdi :) yine de bir yanılma payı bıraktı tabii doktor... Ay inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla :)

Dogru diyosun..kendi doktorun bakmaz..ama baska hastaneye gidebilirsin ancak..ben oyle yapmistim..kontrole geldim dedim..gordum bebisi :)

az kalmış ne güzel ...bende dün eşime çok var daha kontrole dedim
merak ediyosan haftasonu gidelim diyo dedim benim hiç bi şikayetim yokki niye geldin dicek
doktor ne dicem

Çok sağol arkadaşım Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusunnn :)

himmm dogru canim..esimde bende ctesi calismiyoz..hep o gune aliyorum..sen benden once vercen haber..cinsiyette soyler kesin artik :) bakalim bizden uclu test falan isticek mi..

Ben cuma yani 24'ünde gideceğim. Ben c.tesi de çalıştığım için birşey farketmio. Eninde sonunda izin alıyorum.

daha onceki testimi acıbadem hastanesinde yaptırdım

şimdikinide eskişehir dogum evinde yaptırcam yani devlet hastanesinde aradaki fark ne olcak acaba

cok merak ediyorum

Valla bende şimdi merak ettim, mutlaka bize de bilgi ver canım. Bende özelde yaptırdım çok olumsuz konuştular.... Senin sonucuna göre anlarız artık..

himmm dogru canim..esimde bende ctesi calismiyoz..hep o gune aliyorum..sen benden once vercen haber..cinsiyette soyler kesin artik :) bakalim bizden uclu test falan isticek mi..

Ben yaptırmayacağım canım.
Doktorum bana mantıklı bir şekilde açıkladı. İkili testten az güvenilir dedi.
Sen istersen yaptırırım ama gerek görmüyorum dedi. Bende istemiyorum o zaman dedim.
Sadece detaylı ultrasona gideceğim.
Yaaa cinsiyet için çok heyecanlanıyorum. %55 kız diyordu ama bakalım kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…