günaydın cnm işine karışmak gibi olmasın ama özele gitme. para için herbirşeyi diyorlar.
daha onceki testimi acıbadem hastanesinde yaptırdım
şimdikinide eskişehir dogum evinde yaptırcam yani devlet hastanesinde aradaki fark ne olcak acaba
cok merak ediyorum
günaydın .....doktordan güzel haberler getiren cinsiyet öğrenen bütün arkadaşlarımızın
gözü aydın olsun allah nazardan saklasın bebişleridarısı benim gibi kontrol gününü bekleyenlere olsun inşallah bizlerde güzel haberler getiririz gerçi benim 3 hafta kontrolüme çook var daha
Gunaydin canim..benimde 9 gunum kaldi kontrole..
Günaydın arkadaşım, çok tatlılar zaten canım, bende elinin görüntüsünü hiç unutamıyorum çok şekerdi.. Sen kaç haftalıktın, sonuçlar iyi tabi 3 mm.den sonra riskli oluyor. Nasıl anladı cinsiyetini doktor anlamadım. Çok küçük değil mi? Sorunsuz bir şekilde bebişleri alırız kucağımıza inşallah hayırlısıyla..
az kalmış ne güzel ...bende dün eşime çok var daha kontrole dedim
merak ediyosan haftasonu gidelim diyo dedim benim hiç bi şikayetim yokki niye geldin dicek
doktor ne dicem
günaydın .....doktordan güzel haberler getiren cinsiyet öğrenen bütün arkadaşlarımızın
gözü aydın olsun allah nazardan saklasın bebişleridarısı benim gibi kontrol gününü bekleyenlere olsun inşallah bizlerde güzel haberler getiririz gerçi benim 3 hafta kontrolüme çook var daha
Daha 12+5 çok küçük tabii ama gösterdi :) yine de bir yanılma payı bıraktı tabii doktor... Ay inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla :)
oh masalah valla..benim ki hakkinda daha hic yorum yapilmadi..artik haftaya gosterir yani 16.hafta icinde olucam kismetse..
dogru diyosun..kendi doktorun bakmaz..ama baska hastaneye gidebilirsin ancak..ben oyle yapmistim..kontrole geldim dedim..gordum bebisi :)
gunaydin seker..naptin dinlenebildin mi..
aman isten izin almayalim seker bosuna..o yuzden 25 i ctesi sabah 9 a aldim..
Ben cuma yani 24'ünde gideceğim. Ben c.tesi de çalıştığım için birşey farketmio. Eninde sonunda izin alıyorum.
daha onceki testimi acıbadem hastanesinde yaptırdım
şimdikinide eskişehir dogum evinde yaptırcam yani devlet hastanesinde aradaki fark ne olcak acaba
cok merak ediyorum
himmm dogru canim..esimde bende ctesi calismiyoz..hep o gune aliyorum..sen benden once vercen haber..cinsiyette soyler kesin artik :) bakalim bizden uclu test falan isticek mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?