2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banada oyle soylerse canim bende yaptirmam tabiki..detayli ultrasonu omu yapiyo baska yeremi gidicen ne zaman..bana soylersin giderken..
hadi ya kiz olabilir o zaman ne guzel..
kuzu bugun yok sali gelirim dedi bugun hastanede olcak canim..

Kuzu gelmedi mi bu sabah?
Dün bir gelişme oldu mu onunla ilgili?

banada oyle soylerse canim bende yaptirmam tabiki..detayli ultrasonu omu yapiyo baska yeremi gidicen ne zaman..bana soylersin giderken..
hadi ya kiz olabilir o zaman ne guzel..
kuzu bugun yok sali gelirim dedi bugun hastanede olcak canim..

Detaylı utrason için başka yere gönderecekmiş. Perinatolog bakacakmış bebişe. 18-22 hafta arası dedi ama kesin zaman belli değil. Kesinleşince haber veririm.
Kız olabilir diyo ama bana hep erkek gibi geliyor. Neden bilmiyorum. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Kuzu salı'ya kadar yatacak mı hastanede. Kanaması mı başladı?

günaydın kızlar......
günaydın cnmm. Kuzu salıya kadar yok. Bugun hastaneye gitti arıycak beni ben haber yazarım. Evde dinlenecek pazartesi tekrar hast. Gidecek..
Salı inş aksilik olmazsa gelir.

ben cuma yani 24'ünde gideceğim. Ben c.tesi de çalıştığım için birşey farketmio. Eninde sonunda izin alıyorum.

sen neden herdakika gidiyorsun yaa. Beni ayda bire çıkardılar...2 doktorumda.

Günaydın herkeseee :)

benimki de tam 12+5 te belli olmuştu.
Kesin sonucu dün sölicekti ama dün de baş aşağıydı hep,tam bi poz vermedi :)

Daha 12+5 çok küçük tabii ama gösterdi :) yine de bir yanılma payı bıraktı tabii doktor... Ay inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla :)

tamam canim..
aynen bende senin gibi..kiz bebislerine bayiliyoruz..
ama icimden benim oglum olcak gibime geliyor..
tabi hayirlisi saglikli olsunda ilk sonucta..
yok canim bugun devlette kontrol olcak butun gun surer dedi
kanama olmadi yarinda var kontrol pteside
sali burda olurum dedi
ama isleri iyi giderse gelir belkide yarin falan..

Günaydın herkeseee :)

benimki de tam 12+5 te belli olmuştu.
Kesin sonucu dün sölicekti ama dün de baş aşağıydı hep,tam bi poz vermedi :)

Daha 12+5 çok küçük tabii ama gösterdi :) yine de bir yanılma payı bıraktı tabii doktor... Ay inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla :)

günaydın kızlar......
günaydın cnmm kuzu salıya kadar yok.. Bugun dr gidecek haber vercek bana çıkınca. Bende yazarım. Sonrasında evde dinlenecek.

ben cuma yani 24'ünde gideceğim. Ben c.tesi de çalıştığım için birşey farketmio. Eninde sonunda izin alıyorum.

sen neden 2haftada bir gidiyorsun beni aydabire çıkardı 2 dr. Da

mesajım gitmiyodu bi kere daha bastım butona 2 kez gitti.biri nasıl silinyo?

Albüm nasıl yaptınız?ulturason görüntüleri için ayrı bi albüm varmış galiba öyle mi?

Kızlar haftasonu ultrason resimlerinden albüm yaptık eşimle. Çok tatlı odu :)))
Hepsini toplayacağız.

tabi canim onu bizde yaptik ilk gunden..yaninada ufak notlar yazdim..cinsiyet belli olsun bebek ani ve fotograf defteri var..ondan alip icine yerlestircem..cok sekerler gorsen..

Kızlar haftasonu ultrason resimlerinden albüm yaptık eşimle. Çok tatlı odu :)))
Hepsini toplayacağız.

Bu haftalarda artı hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur herhalde.. Ben de Pzts. gidicem doktora dörtlü testte yapacak bakalım neler olacak. Bu da kızım gibi inatçı çıkmaz inçallah da gösterir.. :)))

Günaydın canım.
Kız her dakika değil 15 günde bir gidiyorum.
Kuzum inşallah güzel haberlerle gelir.

Sinirlendiğim zaman kasıklarımda bir gerilme hissediyorum. Bebek kasılıyor sanki.
Etkileniyor galiba size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…