Kuzu gelmedi mi bu sabah?
Dün bir gelişme oldu mu onunla ilgili?
banada oyle soylerse canim bende yaptirmam tabiki..detayli ultrasonu omu yapiyo baska yeremi gidicen ne zaman..bana soylersin giderken..
hadi ya kiz olabilir o zaman ne guzel..
kuzu bugun yok sali gelirim dedi bugun hastanede olcak canim..
günaydın cnmm. Kuzu salıya kadar yok. Bugun hastaneye gitti arıycak beni ben haber yazarım. Evde dinlenecek pazartesi tekrar hast. Gidecek..günaydın kızlar......
ben cuma yani 24'ünde gideceğim. Ben c.tesi de çalıştığım için birşey farketmio. Eninde sonunda izin alıyorum.
Daha 12+5 çok küçük tabii ama gösterdi :) yine de bir yanılma payı bıraktı tabii doktor... Ay inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla :)
Detaylı utrason için başka yere gönderecekmiş. Perinatolog bakacakmış bebişe. 18-22 hafta arası dedi ama kesin zaman belli değil. Kesinleşince haber veririm.
Kız olabilir diyo ama bana hep erkek gibi geliyor. Neden bilmiyorum. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Kuzu salı'ya kadar yatacak mı hastanede. Kanaması mı başladı?
Daha 12+5 çok küçük tabii ama gösterdi :) yine de bir yanılma payı bıraktı tabii doktor... Ay inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla :)
günaydın cnmm kuzu salıya kadar yok.. Bugun dr gidecek haber vercek bana çıkınca. Bende yazarım. Sonrasında evde dinlenecek.günaydın kızlar......
ben cuma yani 24'ünde gideceğim. Ben c.tesi de çalıştığım için birşey farketmio. Eninde sonunda izin alıyorum.
Kızlar haftasonu ultrason resimlerinden albüm yaptık eşimle. Çok tatlı odu :)))
Hepsini toplayacağız.
Kızlar haftasonu ultrason resimlerinden albüm yaptık eşimle. Çok tatlı odu :)))
Hepsini toplayacağız.
günaydın cnmm. Kuzu salıya kadar yok. Bugun hastaneye gitti arıycak beni ben haber yazarım. Evde dinlenecek pazartesi tekrar hast. Gidecek..
Salı inş aksilik olmazsa gelir.
sen neden herdakika gidiyorsun yaa. Beni ayda bire çıkardılar...2 doktorumda.
günaydın canım.
Kız her dakika değil 15 günde bir gidiyorum.
Kuzum inşallah güzel haberlerle gelir.
günaydın canım.
Kız her dakika değil 15 günde bir gidiyorum.
Kuzum inşallah güzel haberlerle gelir.
Bu haftalarda artı hepimizin bebişlerinin cinsiyetleri belli olur herhalde.. Ben de Pzts. gidicem doktora dörtlü testte yapacak bakalım neler olacak. Bu da kızım gibi inatçı çıkmaz inçallah da gösterir.. :)))
banane kızım ben daha 1 kere gittim sen ikinciye gidiyorsun .. Ben taa 5 ocakta gidicem(( 18.haftanda gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?