2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
dr a gidecekler hayırlı haberlerle dönsünler inşallah
hepiniz dr için gün saymaya başlamışsınız bana 5 hafta sonra gel dedi yani ocak 18 gibi falan gidicem çok uzun yaaaa özlüyorum ben kuzumu hep görmek istiyorum

kızlar bişey diycem belki saçma gelebilir.
ben burada sizleri kafamda hayal ettim. mesela seldaonur acayip sakin mülayim incinmekten incitmekten korkan bir insan geliyor.
fmg daha oturaklı mantıklı geliyor.
kuzu deli dolu vs vs.... geliyor.
sizde kafanızda kalıplara koydunuz mu:)

ben hep ekşi yedim ekşi ekşi çorbalar bol limonlu turşular falan ama oğlan dedi dr

selam canım .. yaa evet çok uzun daha 3 haftam var offf
keşke kocam kadın doğumcu olsaydı:))

mrh kızlar herkese günaydın nasılsınız. ya ben bişey sorcam benim bebek sanki belimde sırtımdaymış gibi oralar pıt pıt atıyo hatta yan taraflarımda sizede böle şeyler oluyomı

mrh kızlar herkese günaydın nasılsınız. ya ben bişey sorcam benim bebek sanki belimde sırtımdaymış gibi oralar pıt pıt atıyo hatta yan taraflarımda sizede böle şeyler oluyomı

bende geçen hafta kaburgamın altında hissettin hatta google dan baktım:)) ama çıkmadı bişey ..
yaklaşık 2 gün pıt pıt attı ama kaburamın altı. ne alakaysa..

allah allah yaaaa can bu çekiyor kızım biz bebişimiz ayda bir görüyoz hıhh
şaka şaka allah ayırmasın git gör tabii.
yaa fmg isim ne düşünüyorsunuzz

Doktorum tanıdık. Dayanamıyor bize bebişi özlüyoruz diye :))))))).
Erkek olursa Efe yada yiğit,
Kız olursa sezin rüya istiyorum ama eşim beğenmiyo.
Kız olursa isimsiz kalacak yavrucak.

Evet ben de hepinizi hayal ediyorum tabi. Mesela gökyüzü düşündüğüm gibiydi. Resimlerini gördüm. Beyaz tenli,zayıf kızıl saçlı. Hepinizi çok merak ediyorum.
Benim için mantık herşeyden önce geliyor canım. Çok doğru tahmin :)

benim gülerken öksürürken veya kalkarken sanki karnıma kramp giriyo
kasılıyo gibi bi şey oluyo

Bana sadece sinirliyken birde öksürürken oluyor canım.

bende geçen hafta kaburgamın altında hissettin hatta google dan baktım:)) ama çıkmadı bişey ..
yaklaşık 2 gün pıt pıt attı ama kaburamın altı. ne alakaysa..

bende gece uyuyamadım ya sanki benim kız belime tekme atıyo hatta hala yanımda pıt pıt atıyo ya anlamadım gitti:96::96:

Ben tatlıyı görmek istemiyorum erkek dedi doktor :) hep ekşiler turşular yedim ben.. Ben de inanmıyorum açıkçası..

kimse benim geldiğimi bile farketmedi

Hoşgeldin canım valla iş arasında bakmaya çalıştığım için böyle şeyler oluyo :)))
Minikmucizem sen de hoşgeldin.
Sinirden kafayı yiyorum şu an kan beynime sıçradı.
Bunlar beni delirtecek tımarhanede doğum yapıcam bu gidişle.

Ben tatlıyı görmek istemiyorum erkek dedi doktor :) hep ekşiler turşular yedim ben.. Ben de inanmıyorum açıkçası..

açıkcası 3 kızım var üçündede tatlı-çikolata manyağıydım ve kırmızı eti sevmiyordum. şuanda 4 üncüye gebeyim ama tatlı yiyemiyorum kırmızı ete bayılıyorum. ekşide yiyorum.... cinsiyet belli değil. sizce nedir ???:18:

selam canım .. yaa evet çok uzun daha 3 haftam var offf
keşke kocam kadın doğumcu olsaydı:))

ben bunu hiç düşünmemiştim kardeşim dr onun kadın doğumcu olmasını hep çok isterim ama kocamın dr olmasını istemek aklıma gelmemiş hiç

benim gülerken öksürürken veya kalkarken sanki karnıma kramp giriyo
kasılıyo gibi bi şey oluyo

rahmin etrafındaki dokuların rahmin büyümesiyle gerilmesinden oluyormuş dr um öyle dedi hareketlerini hissetmen henüz mümkün değil dedi birde

kimse benim geldiğimi bile farketmedi

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…