2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende tatlıya bayılırdım kızımda , şimdi hiç canım istemiyor.. Bende hala cinsiyetini öğrenemedim merak ediyorum. Canım ekşi falanda istemiyor. Sadece peynir, patates falan istiyor.

inşallah sağlıklı bi erkek kardeş yaparsın güzel kızlarına içimden erkek geldi

kimse benim geldiğimi bile farketmedi
ayyycnm hoşgeldin . bende arada bakıyorum geçmişsin..

noldu yaa takma valla benimkilerde öyle. çocuklar sinir hastası olarak gelecekler bu hgidişle

Günaydın hanımlar,nasılsınız?Umarım herşey yolundadır.Size bir şey sormak istiyorum.Bugün sabah koltuk altımda bir şişlik farkettim int.biraz araştırdım ve bir arkadaşımla konuştum hamilelilikle ilgisi olabilirmiş.Ben daha önce böyle bir şey duymamıştım.Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

cümleten hoşbulduk
herkes iyidir inşallah bu ara pek yazamıyorum yılsonu diye ama okuyorum çoğu zaman herkes iyidir inşallah dünden beri

Herkese günaydin....Kizlar bir kac bisi sorcam size. Hani su akinti olayini konusmustuk ya herkesde var sanirim. Gecen doktora gittgimde hatta sordu cogaldimi artik dahada cogalir dedi. Ama benim 2-3gündür bisi yok aksine kupkuruyum normal mi?
Birde sanki midem de cok gaz var gibi bisi sirtima vuruyo bogazimi SIKIYO bütün gün sürüyo ne yapacagimi sasirdim vallah. Tavsiyeleriniz varmi?

arkadaşlar bazen bizimde farkedilmiyor yazdıklarımız hopppp geçip gidiyor. sabahları yoğun oluyor işlerede bakıyoruz yaa cevap veremeyebiliriz.ç nolur kırılmayın

hiç bir bilgim yok ç olmadı benim iki hamileliğimde de

gaz sancısı varsa yapar canım o sıkıntıları . bende çok vardı artık düzene girdim.. akıntım benimde var. hatta enfeksiyn olmuşum.. normal..

Ben de gazdan çoook muzdaripim, geceleri sıcak su torbası koyuyorum ayağıma.. Çok sıcak iyi değil hamilelikte ama ayaklardan bişey olmaz herhalde, iyi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…