kimse benim geldiğimi bile farketmedi
açıkcası 3 kızım var üçündede tatlı-çikolata manyağıydım ve kırmızı eti sevmiyordum. şuanda 4 üncüye gebeyim ama tatlı yiyemiyorum kırmızı ete bayılıyorum. ekşide yiyorum.... cinsiyet belli değil. sizce nedir ???:18:
açıkcası 3 kızım var üçündede tatlı-çikolata manyağıydım ve kırmızı eti sevmiyordum. şuanda 4 üncüye gebeyim ama tatlı yiyemiyorum kırmızı ete bayılıyorum. ekşide yiyorum.... cinsiyet belli değil. sizce nedir ???:18:
ayyycnm hoşgeldin . bende arada bakıyorum geçmişsin..kimse benim geldiğimi bile farketmedi
Hoşgeldin canım valla iş arasında bakmaya çalıştığım için böyle şeyler oluyo :)))
Minikmucizem sen de hoşgeldin.
Sinirden kafayı yiyorum şu an kan beynime sıçradı.
Bunlar beni delirtecek tımarhanede doğum yapıcam bu gidişle.
inşallah sağlıklı bi erkek kardeş yaparsın güzel kızlarına içimden erkek geldi
kimse benim geldiğimi bile farketmedi
inşallah sağlıklı bi erkek kardeş yaparsın güzel kızlarına içimden erkek geldi
içindeki hoş duyguya kurban kız. Dediğin dua niyetine geçer inşallah :))
s-o-b kaç yaşındasın 3 kız 4. hamilesin
vallahi bravo bu ne cesaret:)))
memleketin neresi
hiç bir bilgim yok ç olmadı benim iki hamileliğimde deGünaydın hanımlar,nasılsınız?Umarım herşey yolundadır.Size bir şey sormak istiyorum.Bugün sabah koltuk altımda bir şişlik farkettim int.biraz araştırdım ve bir arkadaşımla konuştum hamilelilikle ilgisi olabilirmiş.Ben daha önce böyle bir şey duymamıştım.Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
gaz sancısı varsa yapar canım o sıkıntıları . bende çok vardı artık düzene girdim.. akıntım benimde var. hatta enfeksiyn olmuşum.. normal..Herkese günaydin....Kizlar bir kac bisi sorcam size. Hani su akinti olayini konusmustuk ya herkesde var sanirim. Gecen doktora gittgimde hatta sordu cogaldimi artik dahada cogalir dedi. Ama benim 2-3gündür bisi yok aksine kupkuruyum normal mi?
Birde sanki midem de cok gaz var gibi bisi sirtima vuruyo bogazimi SIKIYO bütün gün sürüyo ne yapacagimi sasirdim vallah. Tavsiyeleriniz varmi?
s-o-b kaç yaşındasın 3 kız 4. hamilesin
vallahi bravo bu ne cesaret:)))
memleketin neresi
Herkese günaydin....Kizlar bir kac bisi sorcam size. Hani su akinti olayini konusmustuk ya herkesde var sanirim. Gecen doktora gittgimde hatta sordu cogaldimi artik dahada cogalir dedi. Ama benim 2-3gündür bisi yok aksine kupkuruyum normal mi?
Birde sanki midem de cok gaz var gibi bisi sirtima vuruyo bogazimi SIKIYO bütün gün sürüyo ne yapacagimi sasirdim vallah. Tavsiyeleriniz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?