2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Iste bende kesildi birden akinti yok simdi o yüzden mrk ettim normal mi acaba diye ? tekrar mi baslare acaba?

ben doktora hiç sormamıştım unutuyodum her kasılma da krampta
sorarım diyorum doktorda unutuyorum bilgi verdiğin iyi oldu canım
normalmiş demek bundan sonra merak etmem

gaz bendede vçok oluyo canım doktora sordum yediklerine dikkat et dedi ama öle gaz yapıcı şeyler yemiyorumki

arkadaşlar bazen bizimde farkedilmiyor yazdıklarımız hopppp geçip gidiyor. sabahları yoğun oluyor işlerede bakıyoruz yaa cevap veremeyebiliriz.ç nolur kırılmayın
yok yok valla alınmadım seviyorum sizi
bende de akıntı başladı bu ara akıntı çok olduğunda günde en az 2 defa iç çamaşırı değiştirmek gerektiriyo bu günlük pedlerden ben mantar olmuşum 10. hafta gibi hava aldırmıyorlarmış bilginiz olsun artık eski çamaşırlar da olmuyor bi ara pzara çıkıp almak lazım

canım süt bezesi olabilir mi acaba bahsettiğin bi gittiğinde dr una sor istersen

Akıntı her hamilelikte farklı olabiliyor bildiğim kadarıyla ben ilk hamileliğimde de çok kuruydum hatta yüzden iki kez mantar oldum, sık yaşanabiliyormuş hamileyken.. Benim midem zaten 6.haftadan itibaren öyle, sanki midemde balon var gibi dün öğlen yemek yedim mesela, midem o kadar şişti ki akşam yemeği falan yiyemedim. Ağrıyor bile..Artı bende yanma da çok fazla..

günaydın bayanlar.. uzuun süredir takip edemiyorum burayı, konuşuldu mu da bilmiyorum ama.. doktorum senden ayrıntılı ultrason isticem dedi, sanırım 20. haftada ama ama istanbulda nerede yaptırmalı? iyi bir BAYAN doktor var mı bildiğiniz? aranızda yaptıranlar olmuştur muhakkak, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok bi mutlu olucam :)

bir de diyelim ki yaptırdık ve Allah korusun bir sorun çıktı, müdahale edilebilir birşey mi bu? erken tedavisi falan mümkün müdür yoksa sadece hamilelikte moralimizi düzelticek/bozcak bi kontrol mü? :44:

cnm hoşgeldin nerelerdesinnn.
Ayrıntılıyı 20.haftada mı istedi biz daha oralara gelemedik. Sadece 2li testleri bitirdik:))
ama sanırım benim ki cerrahpaşada yapılacak. Dr oranın çok güvenilir olduğunu söyledi. özeller çok pahalı ben zaten cerrahpaşada yaptırıyorum herşeyimi.. özelde medicalpark bahçelivlere gidiyordumm.

gunaydınn. benım doktorumda ıstedi bi çok doktor ıstıyor sanırım. benım bıldıgım onemlı bır problemse mudehale edılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…