inşallah canım sağlıklı nur topu gibi bir oğlun olur benim büyük ihtimal canım kızım olucak en önemlisi sağlıklı olmaları tabiii
hiç bir bilgim yok ç olmadı benim iki hamileliğimde de
gaz sancısı varsa yapar canım o sıkıntıları . bende çok vardı artık düzene girdim.. akıntım benimde var. hatta enfeksiyn olmuşum.. normal..
ben bunu hiç düşünmemiştim kardeşim dr onun kadın doğumcu olmasını hep çok isterim ama kocamın dr olmasını istemek aklıma gelmemiş hiç
rahmin etrafındaki dokuların rahmin büyümesiyle gerilmesinden oluyormuş dr um öyle dedi hareketlerini hissetmen henüz mümkün değil dedi birde
hoşgeldin
selammmmmmmm bu ara pek giremiyorum nasılsınız
Iste bende kesildi birden akinti yok simdi o yüzden mrk ettim normal mi acaba diye ? tekrar mi baslare acaba?
Herkese günaydin....Kizlar bir kac bisi sorcam size. Hani su akinti olayini konusmustuk ya herkesde var sanirim. Gecen doktora gittgimde hatta sordu cogaldimi artik dahada cogalir dedi. Ama benim 2-3gündür bisi yok aksine kupkuruyum normal mi?
Birde sanki midem de cok gaz var gibi bisi sirtima vuruyo bogazimi SIKIYO bütün gün sürüyo ne yapacagimi sasirdim vallah. Tavsiyeleriniz varmi?
gaz bendede vçok oluyo canım doktora sordum yediklerine dikkat et dedi ama öle gaz yapıcı şeyler yemiyorumki
yok yok valla alınmadım seviyorum siziarkadaşlar bazen bizimde farkedilmiyor yazdıklarımız hopppp geçip gidiyor. sabahları yoğun oluyor işlerede bakıyoruz yaa cevap veremeyebiliriz.ç nolur kırılmayın
Herkese günaydin....Kizlar bir kac bisi sorcam size. Hani su akinti olayini konusmustuk ya herkesde var sanirim. Gecen doktora gittgimde hatta sordu cogaldimi artik dahada cogalir dedi. Ama benim 2-3gündür bisi yok aksine kupkuruyum normal mi?
Birde sanki midem de cok gaz var gibi bisi sirtima vuruyo bogazimi SIKIYO bütün gün sürüyo ne yapacagimi sasirdim vallah. Tavsiyeleriniz varmi?
Şu ticker nasıl eklenir bilen yok di mi :)
Şu ticker nasıl eklenir bilen yok di mi :)
Neler gaz yapar ki?
günaydınlaarrr. Işten güçten anca gelebildim
cnm hoşgeldin nerelerdesinnn.günaydın bayanlar.. Uzuun süredir takip edemiyorum burayı, konuşuldu mu da bilmiyorum ama.. Doktorum senden ayrıntılı ultrason isticem dedi, sanırım 20. Haftada ama ama istanbulda nerede yaptırmalı? Iyi bir bayan doktor var mı bildiğiniz? Aranızda yaptıranlar olmuştur muhakkak, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok bi mutlu olucam :)
bir de diyelim ki yaptırdık ve allah korusun bir sorun çıktı, müdahale edilebilir birşey mi bu? Erken tedavisi falan mümkün müdür yoksa sadece hamilelikte moralimizi düzelticek/bozcak bi kontrol mü? :44:
günaydın bayanlar.. uzuun süredir takip edemiyorum burayı, konuşuldu mu da bilmiyorum ama.. doktorum senden ayrıntılı ultrason isticem dedi, sanırım 20. haftada ama ama istanbulda nerede yaptırmalı? iyi bir BAYAN doktor var mı bildiğiniz? aranızda yaptıranlar olmuştur muhakkak, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok bi mutlu olucam :)
bir de diyelim ki yaptırdık ve Allah korusun bir sorun çıktı, müdahale edilebilir birşey mi bu? erken tedavisi falan mümkün müdür yoksa sadece hamilelikte moralimizi düzelticek/bozcak bi kontrol mü? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?