Becerdim galiba eklemeyi çok sağolun arkadaşlarr :)
günaydın bayanlar.. uzuun süredir takip edemiyorum burayı, konuşuldu mu da bilmiyorum ama.. doktorum senden ayrıntılı ultrason isticem dedi, sanırım 20. haftada ama ama istanbulda nerede yaptırmalı? iyi bir BAYAN doktor var mı bildiğiniz? aranızda yaptıranlar olmuştur muhakkak, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok bi mutlu olucam :)
bir de diyelim ki yaptırdık ve Allah korusun bir sorun çıktı, müdahale edilebilir birşey mi bu? erken tedavisi falan mümkün müdür yoksa sadece hamilelikte moralimizi düzelticek/bozcak bi kontrol mü? :44:
cnm hoşgeldin nerelerdesinnn.
Ayrıntılıyı 20.haftada mı istedi biz daha oralara gelemedik. Sadece 2li testleri bitirdik:))
ama sanırım benim ki cerrahpaşada yapılacak. Dr oranın çok güvenilir olduğunu söyledi. özeller çok pahalı ben zaten cerrahpaşada yaptırıyorum herşeyimi.. özelde medicalpark bahçelivlere gidiyordumm.
günaydın bayanlar.. uzuun süredir takip edemiyorum burayı, konuşuldu mu da bilmiyorum ama.. doktorum senden ayrıntılı ultrason isticem dedi, sanırım 20. haftada ama ama istanbulda nerede yaptırmalı? iyi bir BAYAN doktor var mı bildiğiniz? aranızda yaptıranlar olmuştur muhakkak, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok bi mutlu olucam :)
bir de diyelim ki yaptırdık ve Allah korusun bir sorun çıktı, müdahale edilebilir birşey mi bu? erken tedavisi falan mümkün müdür yoksa sadece hamilelikte moralimizi düzelticek/bozcak bi kontrol mü? :44:
hoşgeldin günaydıngünaydınlaarrr. işten güçten anca gelebildim
bilidğim yoğurt ayran birde ayaklarımız üşüyünce gaz oluyorsıcak tutmak lazım hepimiz çalışıyoruz aslında ayaklarımızın altına şu tahta isketletlerden yaptırsak hiç fean olmaz yine de soğuğu çekiyor ayakkabılarNeler gaz yapar ki?
hoşgeldinn dr un istiyorsa bir bildiği vardır bebeğin bütün organları inceleniyor diye biliyorum bir sorun varsa doğar doğmaz müdahale şansı tanır bence yaptırmakta fayda vargünaydın bayanlar.. uzuun süredir takip edemiyorum burayı, konuşuldu mu da bilmiyorum ama.. doktorum senden ayrıntılı ultrason isticem dedi, sanırım 20. haftada ama ama istanbulda nerede yaptırmalı? iyi bir BAYAN doktor var mı bildiğiniz? aranızda yaptıranlar olmuştur muhakkak, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok bi mutlu olucam :)
nasıl yaptın ben yapamadım tıcker yazısını bulamadım
ege sen cerrahpasada 2lı sonucunu kac gunde aldınnn[/QUO2,
2 GÜNDE ALDIM CNM..
kızlar kullanıcı kontrolüne girdikten sonra tıcker yazan yeri bulamıyom nerde o
kızlar kullanıcı kontrolüne girdikten sonra tıcker yazan yeri bulamıyom nerde o
ege sen cerrahpasada 2lı sonucunu kac gunde aldınnn[/QUO2,
2 GÜNDE ALDIM CNM..
ben p.tesı gıttım cuma alıcam ınsallah.5 gun yaaa
hoşbulduum :) ipin ucunu bi kaçırınca takip edemedim bi daha işte :))cnm hoşgeldin nerelerdesinnn.
Ayrıntılıyı 20.haftada mı istedi biz daha oralara gelemedik. Sadece 2li testleri bitirdik:))
ama sanırım benim ki cerrahpaşada yapılacak. Dr oranın çok güvenilir olduğunu söyledi. özeller çok pahalı ben zaten cerrahpaşada yaptırıyorum herşeyimi.. özelde medicalpark bahçelivlere gidiyordumm.
umarım öyledir yoksa yaptırmaktan yana değilim çok..gunaydınn. benım doktorumda ıstedi bi çok doktor ıstıyor sanırım. benım bıldıgım onemlı bır problemse mudehale edılıyor.
hımm ben 2'li ve 3'lü testlerin amacının o olduğunu biliyodum, ayrıntılı ultrason da aynı amaca hizmet ediyosa ben almayayım :)Çok emin değilim yalan olmasın ama ciddi bir sorunda gebeliği sonlandırma seçeneği veriyorlar galiba.. Allah korusun, aklına getirme bence böyle şeyleri..
inşallah yönlendirir, bu konuda resmen kör cahilim ne yapıcam bilmiyorum :) ama bende ufak bi ayrıntı daha var ki bayan doktor arıyorum..dr un seni yönlendirir mutlaka nereye gideceğin konusunda
bana da söyledi dün ayrıntılı ultrason için başka bir yere göndericem sizi dedi
Profilime girdim, orda bir kalem işareti var ona bastım, sonra solda "profil düzenle" seçeneği var ona girdim, orda çizelge diye bi boş alan var oraya hazırladığım ticker'ın linkini copy paste ettim..
ben p.tesı gıttım cuma alıcam ınsallah.5 gun yaaa
AAA BİLMEMKİ YOĞUN DEMEK:)) BEN VERDİM 1 GÜN BEKLEDİM 2.GÜN ALDIM. GEÇ OLSUNDA KÖTÜ BİŞEY OLMASIN BOŞVERR
Merhaba, bende kızımı okula yolladım nete girdim.
1. Bende de var. Sol tarafta, kasığa doğru bir ağrı var. Şu sıralar hastayım hapşurdukça hele fena batıyor.
2. İkili test için geç kalmışsın zaten 15.hafta gözüküyor seninkisi. İkili testte bebeğin 8.4 cm.i geçmemesi gerekiyormuş. Ama her doktor yapmıyor, kimisi üçlü test yapıyormuş sadece. İstersen bu haftadan itibaren üçlü yada dörtlü test yaptırabilirsin.
AAA BİLMEMKİ YOĞUN DEMEK:)) BEN VERDİM 1 GÜN BEKLEDİM 2.GÜN ALDIM. GEÇ OLSUNDA KÖTÜ BİŞEY OLMASIN BOŞVERR
ayy amın canım en onemlısı o.
aksm kayınvalıdem aradı onların apartmanda bırı varmıs hamıle 3 aylık
down cıkmıs bebegı alıcaklarmıs.
onuda duydum ya daha bı heyecanla beklıyorumm
royalist cnm günaydın..
1) benimde aynı sancı oldu sonra geçti. sırt üstü fazla yatma bebek solunumunu iyi alamazmış . sola yatmanı tavsiye ederim.
2) sen kararını verene kadar senin zamanın geçmiş 15 haftalık olmuşsun. 11-14 testi bunlar.. eğer yaparlarsa kan alıyorlar aç tok faretmez sonuçları 2 gün sonra çıkıyor. detaylı ultrasonda ölçümler yapılıyor oluşan organlara bakılıyor ve kan ile birlikte down sendromu riskini hesaplıyorlar..
neden kararsızsın yaşın kaç??????
benim gülerken öksürürken veya kalkarken sanki karnıma kramp giriyo
kasılıyo gibi bi şey oluyo
hiç bir bilgim yok ç olmadı benim iki hamileliğimde de
aslında benimde olmadı ilk hamileliğimde.ama arkadaşımda öyle söyleyince benim de kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?