2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Çok emin değilim yalan olmasın ama ciddi bir sorunda gebeliği sonlandırma seçeneği veriyorlar galiba.. Allah korusun, aklına getirme bence böyle şeyleri..

ege sen cerrahpasada 2lı sonucunu kac gunde aldınnn

dr un seni yönlendirir mutlaka nereye gideceğin konusunda
bana da söyledi dün ayrıntılı ultrason için başka bir yere göndericem sizi dedi

günaydınlaarrr. işten güçten anca gelebildim
hoşgeldin günaydın
Neler gaz yapar ki?
bilidğim yoğurt ayran birde ayaklarımız üşüyünce gaz oluyorsıcak tutmak lazım hepimiz çalışıyoruz aslında ayaklarımızın altına şu tahta isketletlerden yaptırsak hiç fean olmaz yine de soğuğu çekiyor ayakkabılar

hoşgeldinn dr un istiyorsa bir bildiği vardır bebeğin bütün organları inceleniyor diye biliyorum bir sorun varsa doğar doğmaz müdahale şansı tanır bence yaptırmakta fayda var

hoşbulduum :) ipin ucunu bi kaçırınca takip edemedim bi daha işte :))
cerrahpaşayı daha önce söylemiştin hatırladım, benim de orda torpilimsi bişey bulma ihtimalim var orayı düşüneyim bari ciddi ciddi :) özeller gerçekten pahalı medical park da öyle ssk geçmesine rağmen..

gunaydınn. benım doktorumda ıstedi bi çok doktor ıstıyor sanırım. benım bıldıgım onemlı bır problemse mudehale edılıyor.
umarım öyledir yoksa yaptırmaktan yana değilim çok..

Çok emin değilim yalan olmasın ama ciddi bir sorunda gebeliği sonlandırma seçeneği veriyorlar galiba.. Allah korusun, aklına getirme bence böyle şeyleri..
hımm ben 2'li ve 3'lü testlerin amacının o olduğunu biliyodum, ayrıntılı ultrason da aynı amaca hizmet ediyosa ben almayayım :)

dr un seni yönlendirir mutlaka nereye gideceğin konusunda
bana da söyledi dün ayrıntılı ultrason için başka bir yere göndericem sizi dedi
inşallah yönlendirir, bu konuda resmen kör cahilim ne yapıcam bilmiyorum :) ama bende ufak bi ayrıntı daha var ki bayan doktor arıyorum..

Profilime girdim, orda bir kalem işareti var ona bastım, sonra solda "profil düzenle" seçeneği var ona girdim, orda çizelge diye bi boş alan var oraya hazırladığım ticker'ın linkini copy paste ettim..

ticker linkini nerde buldun canım bende ordan alıp kpoyalayayım

Apandist agrisi olmasindan korktum dun gece. Gozume uyku girmedi korkudan. Sanirim ev ne kadar sicak olursa olsun ve ne kadar terlik giyersem giyeyim, corapsiz oldugum gunler bu agri daha cok artiyor. Bugun daha kalin giyinecegim denemek icin.

2li test,3lu test konusuna gelince.. 29 yasindayim. Burdaki doktorum, yasim ve aile saglik hikayeme gore bu tur bir teste ihtiyac olmadigini, eger istersem yaptirabilecegimi soyledi. Ablamin 2 cocugu var. Ikisinde de yaptirmadi. Cunku Ne gelirse Allah'tan dedi. Yani Allah korusun bebekte bir anormallik tespit edilse, hayatina son vermek (Allah korusun) onun yasama hakkini elinden almak dedi ve yaptirmadi. Ben de bu sebeplerden kararsizim canim..Umarim izah edebilmisimdir..

Ege04, canim ben Apandist agrisi olmasindan korktum dun gece. Gozume uyku girmedi korkudan. Sanirim ev ne kadar sicak olursa olsun ve ne kadar terlik giyersem giyeyim, corapsiz oldugum gunler bu agri daha cok artiyor. Bugun daha kalin giyinecegim denemek icin.

2li test,3lu test konusuna gelince.. 29 yasindayim. Burdaki doktorum, yasim ve aile saglik hikayeme gore bu tur bir teste ihtiyac olmadigini, eger istersem yaptirabilecegimi soyledi. Ablamin 2 cocugu var. Ikisinde de yaptirmadi. Cunku Ne gelirse Allah'tan dedi. Yani Allah korusun bebekte bir anormallik tespit edilse, hayatina son vermek (Allah korusun) onun yasama hakkini elinden almak dedi ve yaptirmadi. Ben de bu sebeplerden kararsizim canim..Umarim izah edebilmisimdir..

benim gülerken öksürürken veya kalkarken sanki karnıma kramp giriyo
kasılıyo gibi bi şey oluyo

Benim karnimin sol alt kosesinde zaman zaman siddetli agri oluyor. Annemin ve ablamin tavsiyesine gore, ayaklarimizi her zaman sicak tutmamiz gerekiyor. Ayaklari usutmek tehlikeli..Bu tur agrilar bununla baglantili olabilirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…